B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-09-02

ytterligare tillstånd begäran hartz4

Advertisement

på 17/11/2011 Jag gjorde min nästa bidragsansökan för hartz4 eftersom min löper ut den 31.12.2011. eftersom jag har fortfarande inte blygsam, ringde jag idag-19.11- vid tidpunkten för det onda och bad om. min begäran har ännu inte behandlats, jag vill registrera igen i den första veckan i januari 2012 genom att ringa. hur jag beter sig och vad jag betalar mina arbetsuppgifter? någonstans är det inte längre roligt.

answers

Ditt tips var supi, tack. Begäran slutfördes i samma och jag kunde mitnehemen honom.
En nackdel, hade jag en begäran om ytterligare efterfrågan på kostsamma kost och en slutlig medicinsk. Certifikat med aufgefürhten sjukdomar och en separat kost hävdar att detta har vänt nedåt.
BEG:. Detta skall finansieras med blandad kost ...... behöver du inte fullkorn (pasta, ris, etc.)

Detta är naturligtvis inte AT.

Först och främst för framtiden: Här har jag beskrivs i detalj hur man skriver saker och hur stor del möjligt ser till att en sådan härdsmälta inträffar:

http: //www.finanzfrage.net/frage/grundsicherung-wie-hoch-und-wann-beantragen#ans ...

Nu Begränsning:

Google med

Hartz iv Lotsen

eller

kontor guide

och varje tillägg din plats. - Jag hoppas verkligen att det finns en sådan pilot service till dig. Dessa piloter följa kontor att fungera som vittnen. - Fackföreningar, Caritas, Diakonie, etc. form av de människor som gör denna tjänst frivilligt.

Om det inte finns någon sådan lotsning till dig, ta ett annat vittne med - från dina vänner, grannar ... familjemedlemmar bättre inte, som kan förklaras senare som "orolig", så att för den skull du skulle uppleva något (förment ) var inte fallet.

Dessa människor har inte gjort något mer än att följa med dig att vara ett vittne. De bör inte vara arg excel som skulle göra dig mest i svårigheter. bäst de sätter på en pokerface, och är bara där. - Jag kallar en sådan följeslagare att göra "tax". Jag själv var med vänner och med tax, och vid ett statligt kontor, frågade jag en vän till tax ackompanjemang.

,

Överflöd försiktighetsåtgärd en ny ansökan om godkännande från Next och ställ in ett brev som har denna text:

,

(Din avsändare)

(Datum)

(Address urladdning)

(Som ämne, "kund" nummer)

Kära herrar,

eftersom den nuvarande tillståndsbeslutet skall omfatta perioden fram till 31.12.2011, jag var på 17/11/2011 personligen vidare begära tillstånd (läs här ut exakt hur saken kallas) för perioden från 1.1.2012 från.

Vid 19:12. (Ovan skriver 19:11. Du. ?? Vanligtvis men absolut 19:12) Jag frågade telefon efter läget, eftersom jag inte nytt beslut inte levererades.

Till min stora förvåning fick jag veta att min ansökan inte har behandlats kan jag registrera igen i första veckan i januari per telefon.

Jag vill påminna om att jag är beroende av betalning i rätt tid, eftersom jag har inga reserver. Min hyra jag måste betala, kommer andra fasta kostnader såsom telefon och el debiteras till mitt konto, och för mat jag behöver också pengar.

Jag ber om omedelbar behandling av min ytterligare ansökan om tillstånd och snabb överföring. Om brist på tid för januari, behövs en kontant betalning, skicka mig meddelande.

I händelse av att min avges med dig ytterligare ansökan om tillstånd har gått förlorad i sanning, jag är glad att härmed alternativ när en ifylld och undertecknad ansökan om tillstånd ytterligare.

Med vänlig hälsning

(Din signatur)

På en kopia inställd under eller över i en öppen plats, orden:

Skriva och växt skick:

Datum - stämpel - Signatur

,

Brevet du är klar så ända upp till din signatur. Och på dubblett = (utan din signatur) Du sätter revisionsberättelsen.

Du ger sedan brevet med det nya meddelandet Nästa godkännande från - och sedan ge ut en kopia och säga tyst: "Och här jag behöver en stämpel och underskrift."

OM du vägrade du en stämpel och underskrift, ber Dig i en bestämd röst samtidigt talar vänligt och tyst med prefekt, så bekräftar du mottagandet av Ert brev + ansökan. - Att man vägrar kommer du knappast se, eftersom du har fått din tax, kan man bevittna allt.

,

Låt dig så alltid bekräfta allt du abgibst i Argentina. Och åtminstone om du har en känsla av att det är roligt, ta en tax med. - Såvitt jag vet, det är ett uttalande "uppifrån" att Arge anställda alltid ska vara korrekt och vänlig vänlig, om en "kund" kommer med ackompanjemang. Eftersom man aldrig vet om det är en journalist.

Min erfarenhet är: låt När "kunder" rösterna i skrift bekräftar, redigera sina grejer snabbt. Efter bekräftelsen är ett dokument som, om det är nödvändigt, stå upp i domstol (så noga vakt) har.

Efter ett sådant besök Arge gör tax och en påminnelse om protokollet, som besöker det löpt ut.

,

Om du ger mig en feedback på hur ditt ärende har pågått, skulle jag vara glad. - Att du måste klicka här för att svara eller kommentera att jag kan kontaktas via e-post så att du vet väl.

Lycka till! - Och huvudet upp!

Ja, det är det. Hartz IV är tänkt att "göra narr" nej. Alternativ? Helt enkelt ta reda på vilka, om möjligt.

Related questions

Flera göra låneansökan på nätet - förvärrades chanserna för ett engagemang och strävan;

Om man ger flera låneansökningar på nätet med en bank, som sedan försämras totalt chanserna för ett åtagande? Online undersökningar fungerar bara på beräkningar enligt dina angivna nyckeldata. Det kan mycket väl vara så att flera förfrågningar är i k

Hur kan man jämföra räntor på lån enklaste & quest;

Hur kan man lättast och ändå effektivt sätt att jämföra olika lån utan att förlita sig på en jämförelse av Internetportaler? Här har jag alltid känt att många affärer inte beaktas och det är inte närmar sig 100% mål. Så jag gå din åsikt. Inte alla le

Kredit utredning vid flera banker - rapportera den Schufa & quest;

När du fånga upp av flera banker behandlar ett lån som rapporteras till Schufa och gör som kan påverka poängen värde från? Det är jag främst villkor jämförelser! Det beror på det, vilken typ begäran banken. Det är ett tillstånd begäran, här din kredi

Kredit undersökningar banker Rekommendationer

hi, har en inkomst på ca 2200 €, för 1 år i ett företag (obegränsat) Condo månadskostnaden inklusive tilläggsavgifter 700 € 90 € månadsavgift (konsumentkrediter resterande € 900) 2 barn. Nu har jag så började en utredning med internet och få cirka 10

Sofortkredit alltid billigare än andelen banklån & quest;

Är det sant att nödlån från Internet är alltid billigare än personliga lån banken? Eller det är värt att även ibland på banken för att be om ett lån? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.exp

Värre Schufa poäng genom många låneansökningar - kan jag göra något åt ​​det och quest;

Jag har gjort några låneansökningar på slutet, men ingen av dem använder dem. Nu känner jag att min granskning Schufa har lidit. Är detta möjligt och jag har ett sätt att lämna för att ändra något och ta bort dessa poster? Om man kunde vara radera Sc

Vi menar Em pension på en Hartz4 begäran min dotter Ange Beräkna & quest;

Hello .... Min fråga gäller Hartz4.Ich Ha med min dotter (21 år) tills nu 2years eftersom sjukdom (reumatoid) Hartz bek, holder, jag. Nu får jag från och med nästa månad full invalidpension. Vi räknade min pension till Hartz eller behöver min dotter

Kan jag, där tillstånd från PKV individuella prestationer i healing u & period; Kostnad planen från ZA & comma; på min begäran & comma; utelämna & quest;

Har för en tid sedan fick en ganska omfattande ICP av tandläkaren för en krona leverans. Har dessa men ännu inte på min SHI och PHI. Nu vet jag inte om jag vill ge bort så att jag kanske vill inte vara allt som finns på den, gör. Jag skulle behöva lä

Kan vi som Hartz4 inte irrecord överstiga & quest en viss storlek är bosatt;

Finns det en fyrkantig lock som måste överstiga ncicht som Harzt4 mottagare? Eftersom en stor lägenhet är inte nödvändigtvis dyrare än en liten. Hej, detta beror allt på din Editor. Man kan tänka på och den andra följer envist till tillhandahållandet

EU pension för funktionshinder: kan jag dra tillbaka begäran & quest;

hej, är arbetslös (Hartz4) och har avbrutit en yrkes rehabiliteringsprogram. Har en begäran om partiell pension (delinvalidpension) tillhandahålls, utan att veta att pensionen bedömt omfattningen / svårighetsgraden av funktionshinder. Har nu tid för