B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-06

Ytterligare skydd för barn i hälsa & quest;

Advertisement

Hej!

Jag läste i en reklambroschyr som unionen hälsa erbjuder ett extra skydd för barn i sjukförsäkringen. Paketet kallas "barn gratis paket. På Anzhieb trodde jag, det låter bra. Men eftersom jag är inte riktigt en expert, naturligtvis, jag vet inte hur användbar en sådan försäkring faktiskt är och om det är kanske inte andra försäkringsgivare som har en liknande eller ännu bättre affär på marknaden. Kan någon hjälpa? Tack på förhand

answers

mer yngre du dessutom försäkrade barn, desto lägre bidrag i månaden.

vi har avslutat för våra två sjuka en tilläggsförsäkring i alliansen. en gång med 12/7 euro.
Här är alla extra kostnad som enkelrum, en överläkare, kallar pengar etc. betalas.

eftersom vi har den befüchrten våra barn för större delen av själva måste betala senare / är, vi har ingått denna försäkring 3 år sedan.

Related questions

Olycksfallsförsäkring för barn - bör ha & quest;

Vad är din åsikt om privat olycksfallsförsäkring för barn - bör du ha? Ett måste - är tacksam för åsikter! Det är helt normalt att föräldrar vill skydda sina barn bäst. Men i slutändan inte kan packa upp i bomull och skydda mot eventuella oförutsägba

Under vilka förhållanden betalar försäkringsbolaget en mamma-barns hälsa & quest;

Jag har sett Citat av Moder-barns hälsa och undrar om dessa behandlingar stöds av sjukförsäkringen. I vilka villkor kan det vara så? Det bästa vore att skriva försäkringsbolaget och låter dig ange villkor skriftligen. Vanligtvis vet GPs om blygsamma.

Hur är sjuklöne & comma, om jag går till mor och barn Hälsa & quest;

Så när jag går att ta vatten med mitt barn, jag kommer dit är lön från min arbetsgivare eller är jag helt utan pengar? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.de Så vitt jag vet, f

Är det lämpligt samarbete försäkra sina barn i privata hälsa & quest;

Min fru är en officiell och privat försäkrade. Jag är berättigad till denna försäkring. Är bättre än barnen samar försäkra på grund av bättre prestanda i privata sjukförsäkringar? Eller finns det möjlighet nackdelarna? Men du har inga barn; Så är en

Signal Iduna Pfiffikus skydd av barn - vad man ska tänka på barnen Försäkring & quest;

Jag hade en annons från Signal Iduna Pfiffikus barnskydd i reklam. Vad tycker du om dessa barn försäkring? Om den rekommenderade? Sådana avtal är mycket populär med (bunden till företaget) försäljning men minst lika impopulär med konsumentskyddet. Po

Är oäkta barn med mamman försäkrade & quest; Hälsa & quest;

Om ett oäkta barn automatiskt omfattas av förälder (i SHI)? Om det är den biologiska barn till förälder och detta är obligatoriskt försäkrad, kan barnet (villkor läs i punkt 10 SGB V) vara fri familj försäkring i GKV. Om modern frivilligt försäkrade

Hur kan jag skydda mina anställda Finans Hälsa Kliniker & quest bäst;

Jag har ett litet företag med flera anställda. Bara mina två sekreterare klagar ofta av ryggvärk. Kan jag finansiera något kurser för eller finansiering? Finns det en möjlighet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade

Måste betala ett barn under 3jahren med en halv barnpension även hälsa & quest;

Barnet får nu Hall barnpension, innan underhåll från socialtjänsten, är själv nu med sjukförsäkringen versichern.Ist det korrekt? Vem kan ge mig upplysning? ett barns rätt till familj Samförsäkring inte längre ges om barnet har egen inkomst på mer än

Från anställd status till egenföretagande och komma; som hälsa & quest;

Jag funderar på att gå frilans. För närvarande är jag fortfarande är anställd. Vad jag skulle ha denna anmärkning för sjukförsäkringen? Jag uppskattar min arbetsgivare kommer att löna sig min sista arbetsdag för ingenting? om du är i GKV då kan du fr

Behöver mina barn äger olycksfallsförsäkring & quest;

Vänner vårt har tagit ut polisen privat olycka för sina barn. Är det verkligen nödvändigt? Presenteras som inte normal hälsa i familjen och skydd av sjukförsäkring? Den GUV laddas endast med en minskning på minst 20% av Erwerbsfähigkeit.Bis till 6 år