B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-29

Ytterligare resultat föräldraledighet

Advertisement

Hej!
är för närvarande fortfarande mammaledig och därför bidragande försäkring (sjuk- och Rent Envers) Fram till 30h / vecka. kan man verkligen arbeta under föräldraledighet. Jag skulle vilja göra. Då kör nu med Försäkringskassan.? På grund av vad jag tar jag måste betala, men inte hela beloppet, eller? Ums föräldrapenning är inte mig, eftersom jag är i 3: e året föräldraledighet, eller blir det snart.
Jag vet att jag max. tillåtna 360 € per månad till utan att tjäna Sozialabg. Men vad händer om jag komma över det? Måste jag betala hela bidraget? Varför då föräldraledigheten? Vem vet var jag kan få expertsvar.
Tack

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Vad är L-Bank ??

Related questions

Privata sjukförsäkringsavgiften 250 € & comma; när jag arbetar på föräldraledighet TZ & comma; då minskar föräldrapenning & quest;

Min privata sjukförsäkringsavgiften är 250 euro. Om jag har arbetat i föräldrarnas tid (några timmar TZ) till lönen kan, faller sedan igen, barnbidrag eller finns det ett bidrag? Det är så, vi gifte ett år sedan köpte ett hus, ställa upp och ger resu

under föräldraledighet som graviditet beräknas eftersom föräldrar pengar

Hej, jag är polis. Min dotter föddes i mars 2010. mina föräldrar pengar, kan jag dela till två år. Nu är jag under föräldraledighet gravid igen (födelse schema mars 2012). damen i kontoret sade jag då i framtiden endast miniminivån, eftersom jag var

Independence påbörjas under föräldraledighet och komma; vad exakt kommer att dras från föräldrar Pengar & quest;

Jag vill göra mig under föräldraledighet oberoende, den nuvarande chefen vet naturligtvis inte davon- föräldrar gynnas kontor, denna begäran på den tiden visste jag inte att jag ska lita på mig att registrera en handel. Vinsten blir ja då förmodligen

Barnomsorg kostnader för föräldraledighet 2011 för barn från 6 år

Hej! 2011 min fru var helt föräldraledighet att ta hand om vår yngste son. Jag var anställning. Våra äldre son gick till en förskola (föräldrarnas initiativ). Det var i slutet av mars 6 år. I september började han skola. Kan vi verkligen bara 2/3 av

Föräldrar Pengar & plus; Hartz4 & plus; föräldraledighet

Hej. Har du en fråga där jag bishher inget jämförbart hittas. Jag är en heltid bearbetning eller de får cirka 980 € per månad. Min flickvän är i barnet år fram till augusti 2014 hemma. Vi har totalt 3 barn i hushållet och relatera dessutom som en gem

Får jag två jobb under föräldraledighet har & comma; Vad bör jag tänka & quest;

Har före 450 - € att börja gamla AG och dessutom för 200, - € på styrkortet någon annanstans? Frågar jag min gamla AG efter det? Jag bad honom 2years föräldraledighet och med honom beslutade efter ett år till 450, - € att börja grundläggande tillbaka

Föräldraledighet och Riester

Hej! Min man och jag har igår tecknat ett Riester kontrakt. Men fortfarande har vi några frågor: Min plats är för närvarande föräldraledig. Men jag kommer att gå tillbaka till arbetet i juni 2011. Nu fick vi veta igår att jag bara kan Riester när min

Föräldrapenning och ytterligare resultat

Vi kommer snart att få vår första barn. Vi planerar att tillämpa föräldrapenning i 12 månader. Kan du tjäna medan mottagandet av föräldrapenning lite hjälp utan barnbidraget minskar mängden? Om så är fallet, hur mycket är det? En höjning som berättig

Föräldraledighet för kommanditdelägare

Min fru är en kommanditdelägare av KG. Har hon har rätt till föräldraledighet / föräldrapenning? Matar den till godkännande av tilläggs? (30%, 70% He) måste fungera under föräldraledighet alls? Vad skulle hända med deras vinstandelar? Skulle detta dr

Hustru arbetslösa efter föräldraledighet - gör meddelande på jobbet officiella Sinn & quest; De vill bara deltidsarbete och tid;

Min fru är arbetslös efter föräldraledighet. Skulle de vända sig till arbetsförmedlingen? Du vill ha några timmar (dvs. deltid) fungerar? Men om hon svarar, så som pågår arbetstid i sin helhet. Vi hörde att det skulle vara viktigt att rapporteras til