B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

aktier översyn KGV granska & plus; KGV Leoni AG 2013-02-19

WirtschaftsWoche råder att köpa Leoni AG & LPAR, PE förhållandet mellan 5 och rpar; & period; Om du hoppa upp och quest;

Advertisement

Kursen har kommit tillbaka från 40 euro till 31 euro. Var kort redan vid 28.50. Har läst att insiders (management board) på 34 - som köpte Euro. Ska vi nu blint köpa och bara låta ligga? Vilka är riskerna med einemso billig KGV?

answers

kanske gwinnprognosen är för höga. skulle jag föredra aktier under 10 euro anschaun. eftersom du kan inte förlora så mycket ja. Leone var en gång på 6 €, så jag köpte också x1000 korgar och lika placerade på 8 igen. aldrig trodde att stiga igen o hög men återhämtade sig bättre i 2000 förlorade än något ...
så köp Leoni när tillbaka nästa år röd tahlen achreiben :) var verkligen 2008, för det kommande året. virhergesagt en KGV av 5 och sedan satsades rött. kommer till mig igen i år eller mycket, mycket misstänksam.

PER är bara en aspekt. Den KGV kan också snabbt negativ. Leoni är en cyklisk och starkt beroende av bilindustrin. Och börjar svalna.

Således som WiWo är rätt eller inte. Jag skulle skeptisk eftersom ännu kyla ekonomin just nu över hela världen.

Related questions

Jag bryr LPAR till en äldre dam &; orelaterade & rpar; & period, som härskar det bästa sättet att din ekonomi och strävan; & quest;

Damen är 79 år gammal, har inga barn och ingen man. En bror är äldre än hon, och i ett vårdhem. Han har 2 söner som tittade men inte att oroa. Damen vill att jag allt för dig regel.Auf hennes begäran hon drar nu i hemtjänst. Din lägenhet de vill sälj

Min vän har att ge EV men är i besittning av ett hem och period; Betald kommer LPAR om priser och, Privat Lease & rpar; & period; Kan du gripas & quest huset;

fabi: Förhyrda definieras som ett avtal där ärendet (egenskapen) är första hyran till hyresgästen och gav honom rätt att ensidigt orsaka senare finns att köpa, med hänsyn till hyra som tidigare betalats på inköpspriset. Även initialt alltid hitta reg

Steuerfrage- när jag 2015 redan utgifterna för endast 2016 begynnande självständighet och LPAR; & lika, hjälpverksamhet för tjänstemän och rpar; I & comma; där jag leder AT & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Hi Kathrin, s i detta fall så kallade förväntade rörelsekostnader ". Det är inte ovanligt - många företagare falla innan den faktiska verks

Min granne har skattekontoret lurade & LPAR, Eigenheimzulage & rpar; & period; Måste jag registrera med Office & quest;

Min granne och jag köpte 2002 zusammn en fastighet med hus. Jag flyttade 2002 fortfarande i huset och bad mig husägaren. Hon drog inte en utan hade registrerats vid registreringskontoret till den nya adressen. Ansökan om ett hem ägare, men hon hade o

Barnpensionen för min son är 412 Euro & period; Han går fortfarande i skolan och LPAR, High School i 2016 och rpar; & period; Måste han frivilligt sjukförsäkrings & comma; eller inte & quest;

Jag var änkling från 2001 till 2015. Min sena fru Beamtin.Meine änklingspension justerades. Min son flyttade in 2001, tills min rygg äktenskap 2015. Orphans Pension. uppgående till cirka 180 euro. Eftersom mitt bröllop min son hänvisar nu till en bar

Gross och Ausenhandelskaufmann & LPAR, Azubi & rpar; & period; Vilken sjukförsäkring bör han välja & quest;

Erfarenheten har visat att ger teknikern-kassan de bästa tjänsterna, och driver också bäst. Jag håller Demosthenes och rekommenderar GEK Techniker Krankenkasse eller Barmer. Den Techniker Krankenkasse har - i motsats till den Barmer GEK - även kontan

Innehållet i en bostad bekräftelse av terapi och LPAR, 35 § BtmG & rpar; & period; Vad som verkligen tillhör rent & quest;

Hej! Jag lämnar tidiga två månader sedan en kristen rehab för drog- och alkoholmissbrukare § 35 BtmG ... sedan gick sämre. Så jag har nästan 2,5 månader min GKV betala extra, eftersom han inte har försäkrat mig utan min vetskap ... för samma period j

Ska LPAR för Tocher &, 8 år och rpar; en extra försäkring för idrottsförening shoot & quest;

Hej, min 8-åriga dotter sedan 2 veckor i en idrottsförening. Jag gest talade med chefen och han sade att händelsen. Vettigt att ingå ett kompletterande försäkring. Jag trodde att detta är onödigt eftersom det ändå ingår i familjen försäkring? Eller v

Uttalanden LPAR of Insurance för Student &; 20 & rpar; & comma; dra i WG i studien & quest;

bör tas hand om min son (20) med de flesta försäkringsbolag - till exempel sjukförsäkring eller ansvar. Efter gymnasiet han kommer att lämna hem och reflektera sin egen lägenhet, (förmodligen finns det ett rum i en delad lägenhet) att leva i staden m

Är frilansare skattenummer och LPAR, 10-siffra från Inland Revenue & rpar; om erbjudanden och fakturor som behövs & quest;

Ja, måste kontrollnummer anges på fakturor och göra. Den, eller momsnummer tillhör affärstidningen, inklusive ett erbjudande Power är alltid bra när det i grund och botten på brev draufsteht. definitivt ja! detta nummer eller momsnummer. eller båda.

0
Views
0
Ccomments