B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-27

Western Union har skickat pengar och det var efter 2 dagar inte plockas & comma; Det finns en tidsgräns som du bör plocka upp pengarna fortfarande & quest;

Advertisement

answers

är min åsikt, det ungefär fyra veckor där pengarna är redo att plockas.

När tidsfristen har löpt ut för upphämtning, får avsändaren tillbaka pengarna skickas.

Upplupna transaktionsavgifter tas ut i detta fall, eller inte återbetalas.

Enligt Berliner Western Union är tidsfristen för insamling av pengar efter tre veckor.

Jag har ett liknande problem som avsändaren pengarna inte kunde plocka. Har du pengar för då komma tillbaka efter en månad?

Såvitt jag vet är det 30 dagar :) oh men Western Union är inte min favorit bank, men tyvärr till stor hjälp för många.

Related questions

Rapporter Western Union pengar kvitto till Finanazamt

Hej! har en fråga. Western Union Rapporter faktiskt pengar kvitto till skattemyndigheten? Bästa tack för ditt svar. Och från vad Summel en penningöverföring rapporteras? förmodligen är det som banken också, med större summor en penningtvätt fylls ut

Western Union konto kvarstad möjligt & quest;

Hej! Jag har för närvarande ett konto beslag av skattekontoret! Kan du instruera mig via Western Union eller kontrollera förväg, så jag inte får mina pengar kan betalas? Om du får betalt pengar, då inte påverkas ditt eget konto. Western Union fungera

Hur säker är betalning för online-beställningar i förväg via Western Union & quest;

Hur säker är betalning för online-beställningar i förväg via Western Union? Spelar det någon roll om jag betala via Western Union eller Paypal? Med Western Union du fick pengar (vanligtvis) kommer att vara och inte få varorna, medan du (oftast) även

Hur kan du få pengar från Western Union tillbaka

Hej, min vän gav mig överförs till mitt namn pengar till Filippinerna. Men eftersom jag vid denna tid var på planet till Tyskland och jag ville överraska min vän, har jag lämnat en fullmakt för min fästman med en kopia av mitt ID-kort. Det har dock i

Finns det ett billigare alternativ till Western Union för överföring av pengar utomlands & quest;

Jag måste skicka en mycket liten mängd för att någon i Filippinerna. Finns det ett billigare alternativ till Western Union, som verkligen tar ca 10% av avgifter? Moneygram är en annan stor leverantör av penningöverföring ögonblick, men har liknande h

Jag vill på Western Union med ett kreditkort överföra pengar till ett bankkonto och komma; som är här de avgifter & quest;

Följande fråga, skulle jag vilja ha en familjemedlem (som naturligtvis jag känner personligen) av WU online Skicka pengar med hjälp av mitt kreditkort till sitt bankkonto. Jag är inloggad på Wu och har sedan i förväg jag såg avgiften - Överföring av

Ta ut pengar via Western Union från tjänsten

Jag är 17 år och skulle vilja ta ut pengar via Western Union från posten, skicka min far från utlandet. Jag får alla data från det (några siffror som jag behöver och land) som Ausweiss jag behöver för att lyfta? (Pass?) Jag måste vara en vuxen? Endas

Hur mycket pengar kan jag skicka varje månad med Western Union & quest;

Finns det en månatlig gräns, eller så kan du skicka så mycket pengar som du vill på en och samma person? Tack. Om du är minst 18 år gamla, det MW inga begränsningar på mängden och frekvensen av betalningar, men förmodligen mängdberoende rapporterings

Hur säker är en överföring av pengar med Western Union & quest;

Hur säkert är det att överföra pengar med Western Union? Om missbruket hög hastighet här och vad som händer med pengar om det inte lyfts eller plockas upp? Låt berätta något, det är helt säkert. Varje Postbankfilliale den erbjuder också. Avsändaren s

Om jag skicka pengar med Western Union till ett land och LPAR, USA och rpar; & comma; Det kan också hämtas i ett annat land och komma; Om transaktionsnumret är känt & quest;

Western Union säger: "Överföringen kan tas emot i någon Agent plats i destinationslandet. Allt du behöver är en giltig fotolegitimation och ett ifyllt mottagningsbevis" Nej, skickar pengar i ett visst land - jag menar i USA i mer detalj i motsva