B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-29

Wereden inkomster från uppdrag medling kreditarbetslöshetsförmånen & quest;

Advertisement

För förmedling av en ny medarbetare som jag står till 3000 € provision som en privatperson.
Jag har för närvarande hänvisar ALG. 1

Fråga 1: Vi måste jag deklarera inkomsten, som tillägg finns det?
Fråga 2: medling som kommissionen beror ägde rum vid en tidpunkt när jag fortfarande arbetar våra skatter har betalat.
Vad betyder här? Betalningsdagen (dvs. kredit mot ALG) eller datum för prestanda (dvs vanlig beskattning)?

answers

Tack för svaret, är frågan inte ännu lite mer komplex:
Företaget som jag får kommissionen inte min tidigare arbetsgivare, men ett annat företag som jag hade aldrig ett anställningsförhållande.

sedan Räknar när detta företag beskattas utgifterna?

Så i ALG jag att det finns en ersättning på 180 euro. Brytaren själv är inte intressant, men när din arbetsgivare överklaganden provision; dvs när han beskattade dem. Är han här i efterhand, måste du befürchen ingenting. Är han där i den aktuella månaden, är din ALG jag hävdar förmodligen ner för månaden av ån.

Om du inte tar hänsyn laddning, inkludera datum för mottagandet. Provisionen normalt betalas brutto, det vill säga beskattningen är för mottagaren. Om du tar småföretag reglering krav, behöver du inte moms försvinna.

Related questions

Hur mycket är ett företag värt med passiv inkomst och försäljning är kritisk & quest;

Jag har nyligen hade att göra med en affärskonsult för min bror. Detta innebar att man helt enkelt acceptera som en tumregel som ett försäljningspris / värdet av bolagets omsättning. Min bror har en liten online-företag och tjänade på programvarulice

Betalda skatter på uppdrag i Schweiz & quest;

Hej, jag arbetar för ett tyskt företag som egenföretagare på provisionsbasis. Företaget expanderar med oberoende filialer över hela världen. Jag antar från Tyskland via telefon enbart order från Schweiz möta eller kommunicera med företaget. Således p

Vilken bank erbjuder gratis lönekonto för att få inkomst av frilans sekundär aktivitet & quest;

För min inkomst från frilans hjälpverksamhet skulle jag vilja öppna sin egen, fri checkkonto, så jag har denna inkomst fristående från min normala löneinkomster. men jag vill inte igen för att betala bankavgifter. Vet du en bank så vad ger mig? De in

underteckna säkerhet även om ingen inkomst hur satsar på det & quest;

min syster kommer att garantera som hemmafru till sin man som behöver en bil lån. Hon har ingen inkomst, varför banken kräver sedan. Du kan, om två separata återbetala några omgångar. Vad ska hon göra? Om de två skulle separera, skulle det nog gå änd

Vad räknas som inkomst för tjänster SGB XII & quest;

Min flickvän får SGB XII. Det är i 2008 förskyllan av en olycka. Din privata olycksfallsförsäkring betalar sjukhus kassa, pengar återhämtning för sveda och värk. Räkna 3 som en intäkt enligt SGB XII, grundläggande trygghet vid ålderdom? Kanske detta

Vilka alternativ finns det fortfarande att finnas en löne uppdrag vilande stellend & quest;

Här är min sedan december, en löne uppdrag av en bank innan. Jag hade försökt att uppnå i december någonsin med kreditgivaren en uppgörelse i godo, men tyvärr utan framgång. Den månatliga direkta betalningsbeloppet är inte särskilt hög, € 65,93. Jag

frånskild i fyra år och nya försörjningsbalans med löpande inkomster och komma; gör det & quest; & quest;

Vem kan hjälpa mig? Bin frånskild under fyra år (var också tyvärr "bara" gift fyra år) och nu skriver jag min advokat, jag skulle absolut ange min NYHETER inkomst av december 2010 för att möjliggöra att beräkna en omställningspension. (Balansen

Hur får jag en inkomst test för mitt ex & quest;

Jag vet att min ex under en tid har ett nytt kontor där han tjänade förmodligen mer än tidigare. Han har ofta bytt jobb, och varje tjänade mer än tidigare. Men han fortsätter att betala underhåll för barn på samma nivå som tidigare. Hur kan jag få en

God dag och komma; är inkomst skattebefrielse gräns på min lön moms och period; mina inkomster beräknas från småföretag tillsammans & quest;

Jag arbetar både som anställd och är fortfarande parallellt oberoende som ett litet företag. För 2014 gjorde jag min skatt. Jag har gjort i mitt lilla företag en vinst på 4000Euro. Min lön är 40.000Euro. Varje år, före småföretag, jag alltid kom Plus

Personlig konkurs - är inte seizable inkomster över Hartz IV-hastighets & quest;

God dag. Jag har en fråga om personlig konkurs, vilket gäller inte mig lyckligtvis själv. Om du registrerar personlig konkurs, sedan Gibt s - så vitt jag vet - en icke seizable inkomst. Så en del av som inte kan tas i beslag, eftersom du behöver hono

0
Views
0
Ccomments