B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring hemförsäkring hyressänkning Rätt till hyresavtalet Hyresrätter & plus; höger Mietausfall 2017-09-07

Wasserrohrbruch & period; Pays Gebäudeversicherung förlusten av hyran & quest;

Advertisement

Hade vatten skador i köket. Detta kan inte använda köket del av hyresgästen. För detta fick han en hyressänkning. Kan jag begära att hyressänkning från byggnaden försäkring tillbaka? Den andra frågan: hyresgästen auszegezogen. Nu kan jag inte vermeiten på grund av vattenskador är rapriert och torkas i 1,5 månader. Det finns två månader hyra bort. Kan jag be för förlusten av hyresintäkter från byggnader försäkring?

answers

Byggnaderna försäkring kommer att betala för avsaknaden av hyreslägenheter förlusten av hyran för högst 12 månader,
vid avsaknad av egna vardagsrum: den vanliga lokala hyresvärdet för maximalt 12 månader.

Lager betalar ingen husägare försäkring, det alltid beror på de villkor och villkoren för det särskilda kontraktet till.

Men insisterar på tid skadeanmälan försäkringen, verkar detta inte vara färdig med dig. Redan allt lite konstigt.

En vattenskada betalar WG och förlusten av hyran också.

Men raff jag inte riktigt vet varför det två Rent elimineras. Hyressänkning är ja okej, men med en uppsägningstid om 3 månader, måste han betala det ändå trots mietgemindert. Om det faller 2 månader hyra ut? Eller hur länge kommer huset repareras?

Ja, är även hyressänkningar till följd av en försäkringsskada tagen från att bygga försäkringsbolag.

Men nu vet vi ditt fall ganska nära och jag har intrycket av att du är en riktig rackare: Lägenheten är inte den enda anledningen till att så länge tom eftersom det fanns vattenskador. Har du inte samtidigt lämna badrum kakel från början? Detta hade ingenting att göra med försäkringskravet. Hur ska du förklara din försäkring?

Related questions

Lägenhet för ett år inte uthyrningsbar & comma; wg & period; Vattenledning skador och tid; Vem betalar mig förlusten av hyran & quest;

I forumet "gutefrage.de" Jag har ställt denna fråga. Men kanske är det en mer här: Hej, för nästan ett år, reparationerna denna stuprör dra (från taket till källaren), som är i axeln direkt till min lilla lägenhet. Denna lägenhet är inte hyrs ut

Livförsäkring avsluta och exkl; & period; & period; & period, varför är förlusten så högt & quest; & period; & period, Är detta normalt & quest;

År 1999 avslutade jag en kapital livförsäkring och ville tillkännage detta år på grund av ekonomiska problem. Deponerade beloppet: 3735 € men nu sa min försäkring jag skulle få endast € 1600 återbetalas? Kan det verkligen vara så wneig ...? .. Försäk

Pays byggnader försäkringar även Mietausfall & quest;

Efter en explosion rör måste installeras i två av mina hyreslägenheter torkar, som pågick i flera veckor under hela dagen. På grund av den extra buller outhärdlig ifråga hyresgästerna - som min advokat sa till mig, och det med rätta - de hyresbetalni

Arbetsgivarna vill vara en del av hyran i mitt studentrum pay & period; Är det så enkelt och quest;

efter att jag har avgifter på min praktik (jag betala pensionsavgifter som inte förväntades) erbjöd mig min arbetsgivare att betala 150 euro från försäljningen av mitt studentrum. Jag betalar 450 euro totalt. Är det så enkelt? Om så är fallet, vad so

Måste jag kosta f period; Värderingsman pay & comma; det uppdrag ansvarsförsäkring w & period; Omständigheterna kring förlusten & quest;

Jag fick veta i dag att en försäkringstagare inte få betalt av sin ansvarsförsäkring skada eftersom det lt. Utvärderarna hade olyckan inträffade anges felaktigt. Nu försäkringstagaren måste även bära avgifter för en expert. Kan det vara rätt? Är alla

Egentligen skratta: nyinköpta vinterdäck stulits från bilen och period; Pays Teilkasko & quest;

Egentligen gäller ett skratt ... åtminstone inledningsvis! Tog mig besökte en vän, strålande eftersom han hade köpt nästan nya vinterdäck på fälgar billiga. Först nu har han ett problem: han körde bara gå, bara inte hemma, men polisen, eftersom just

Jag bor i mina föräldrars hus i en Erbgemeinschaft och betala hyra och period; En av mina bröder dog & period, blir hans änka nu den del av hyran & quest;

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Hej, om hans fru är hans enda arvinge och din tidigare arv inga arvingar har fastställts, som förväntas vara. lycka till låg-damm Jag saknar fortfa

Ägare tillkännager Flat & period; Pays Arge omlokalisering & quest;

Så jag har haft fel om eventuella hyresgäster. Sedan december 2009 bor en ung kvinna i en lägenhet själv. Det handlar om pengar från konsortiet, där även hyran. Hon borstar inte är högt och har nu en stor hund utan sökte mitt samtycke. Tidsfristen fö

Övriga ägare använda utrymmet framför sitt garage som en parkering och period; Är detta i hyran & quest;

Hej med oss ​​varje lägenhet har ett garage. Men nu är det så att många människor använder garaget som förråd och sedan lägga sin bil framför den. Eller om folk har två bilar, då en är placerad i garaget och den andra framför det. Jag (och andra) har

Inget konto och period; Hur betalar hyran & quest;

Min vän löstes kontot. Han har nu Vilka sätt att betala hyran och andra räkningar? Överföringar är inte möjligt, kontant betalning, inte alltid. Har någon en idé? Kontantinsättningar i utländska konton är dyrt. Så skapa ett nytt konto. Wire Card Bank