B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-13

VP-konto på Wüstenrot rekommenderade & quest;

Advertisement

Har någon här en VP-konto på Wüstenrot? Enligt reklam som är gratis och så ja en gång inte ointressant. Skulle vilja en par åsikter om detta. Tack! http://ab.wuestenrotdirect.de/wuestenrot/top_depot_direct.html

answers

I princip är bytesbalansen ok och värdepapperskonto kostnader liknar comdirect eller Ing-Diba avseende transaktioner. Dock inte gränsen avgifter gillar. Detta begränsar säkringsmöjligheter.

Därför min slutsats: bytesbalans kanske användbar, men det finns för värdepapperskonton mer attraktiva erbjudanden.

Wüstenrot är en hypotekskassa. Jag har aldrig föra samman ett VP-konto.

Wüstenrot har inte återuppfunnit hjulet här. När det kommer till online-depå, då förhållandena är på marknaden. Men när kostnaderna Gräns ​​/ ändringar är billigare.

Jag har ingen information om tillgången till internat. Exchanges. Det bör inte glömmas bort, om man vill beställa värden från andra regioner och i D, dock likviditet eller noteringen saknas.

Hade Wüstenrot för mig ett attraktivt namn? Antagligen inte, eftersom jag inte förknippar det med expertis inom mäkleri miljö.

På www.brokertest.de är en bra jämförelse av online-mäklare.

Tyvärr är dessa liknar Frågor alltmer. Men det finns ingen att hur mycket investeringskapital är? Men om A + O för att besvara frågan.
Värdepapperskonto hos en byggnad samhälle ??? Jag skulle vara först i min bankuppgifter (vem vet även det aktuella beloppet) Det finns många sätt.
Hur som helst, skulle jag göra mig (beroende på kapital) så mycket som möjligt annars smart

När man bygger samhället förening för att öppna ett VP-konto, en nonsens också!

är gratis för alltid bra ...?

Related questions

Om sparkvoten Ideal B & sol, FX Wüstenrot rekommenderade & quest;

Jag letar efter en bra sparande för modernisering i några år och är på väg till kollektiva ideal B / FX Wüstenrot stött på. Vet du detta pris och du vet om han rekommenderas? Wüstenrot har ett mycket dåligt rykte i konsumentskyddet. se även artikeln:

Penningmarknaden konto med ytterligare intresse och komma; om man avslutar checkkonto och period; Om den rekommenderade & quest;

Jag har tittat runt efter nya erbjudanden dagpenning eftersom räntan på mitt konto är helt minskat kraftigt, och förmodligen fortsätter att minska. Nu har jag tittat på utbudet av Wüstenrot och efter slutförandet av en bytes du får 0,33% extra intres

Är det gratis konto på PSD Bank rekommenderade & quest;

Jag vill slutligen avsluta mitt dyr Volksbank konto och jag letar efter ett bra alternativ. Nyligen har jag snubblat på ett flygblad av PSD Bank. Det låter för mig som ett bra alternativ. Skulle du rekommendera av egen erfarenhet här kontot? PSD Bank

Konto Model Giro Gold & comma; Kostnad per månad och tid; 11 & komma 95 € med försäkringspaket & plus; Credit Card Guld & comma; rekommenderade & quest;

Sparbanken har gett mig ett nytt konto modellen erbjuds: Giro guld, kostnader per månad. 11,95 euro, med paketet försäkringar och kreditkort guld. Följande försäkringar är: reseförsäkring, resa avbeställningsskydd (resans pris till 10.000 euro), reso

ING-Diba Extra konto - Rekommenderade & quest;

Jag har reklam för Diba sett annonsera det faktum att du kan få 2,5% per år fram till 31.01.2010, om du som skapar ett extra konto. Vad tycker du om affären? Har du erfarenheter med banken? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av c

Är en Wüstenrot bytes rekommenderade & quest;

http://www.wuestenrotdirect.de/de/topgiro_toptagesgeld_konto/uebersicht.html Eller är det bättre? Har någon erfarenhet av den? Jag tycker att erbjudandet nu inte nödvändigtvis bra. Då kan du lika gärna för Comdirect gå och även få en gratis visum, me

Om pension konto Postbank rekommenderade & quest;

Jag hörde från en kollega att Altervorsogekonto Postbank skulle vara rekommenderas. men jag har varit intresserad för det. Är det sant vad han säger? Den pensionskonto Postbank har fångat en ganska dåligt rykte på senare tid. Produkten beskrivs som e

Hur ett konto kvarstad från transaktionskonton & quest;

Vem kan berätta för mig hur ett konto kvarstad arbete? I grund och botten, borgenärerna har möjlighet att ta med hjälp av en bifogad fil och överföringsuppdrag, saldon på konton, inklusive sparande och kapitalbildning system. Först konto när blockera

Är bunt politik rekommenderade & quest;

Allt oftare hör jag där flera försäkringsprodukter erbjuds av kombinerade bunt politik. Är detta i allmänhet en rekommenderad modell eller gör det så i slutändan mer skada än nytta? Hej, jag är inte heller ett fan av bunt politik. Om jag vill ha ett

Hur man stänger ett konto för en avliden & quest;

Min bror och jag vet att pengarna är på kontot våra sen syster knappa. Eftersom hon inte har en vilja, var inte gift och hade inga barn, måste vi ta hand om sina arv. utrymma lägenheten och begravning var tidigare inte ett problem. Bara vad vi gör me

1
Views
0
Ccomments