B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter dagpenning utbildningskostnader självdeklaration utsläppsrätter och plus; självdeklaration 2012-02-18

Volunteering kostnader avdrags utan ersättning & quest;

Advertisement

Hej!

Jag är en tjänsteman i delstaten NRW -
och frivilliga i DRC (räddningstjänst). Jag får ingen ersättning för denna verksamhet.

Nu jag får betalt för ett körkort för lastbilar vid lägre Federal Emergency Management Agency nyligen.

För att utföra denna utbildning ofta var jag tvungen att resa långt med min egen bil till att driva skolan. Denna resa hade inte återbetalas mig.

Kan jag göra utbildningskostnaderna anspråk på denna resa kostar nu? Aktiviteten i DRC har ingenting att göra i stort sett med mitt vanliga jobb.

Under ett kort svar skulle jag vara mycket tacksam.

hälsning Axel

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Här DU att kollidera så att du hade dina egna kostnader, som inte ersattes.

Men du har inte utelämnat instruktör ersättning.

Det kommer att hålla dig här för evigt engegen att du har en fördel av licensen som du inte hade betalat, nämligen licensen.

Vad att försöka skulle vara att få ett kvitto för resekostnader kan, men egentligen det är bara om att du normalt skulle betala kilometer.

Skatt är en skillnad mellan utbildning. Distinktionen är viktig. En tränings är när en utveckling sker i ett redan yrke. Det har ett objektivt samband med yrket görs och utbildningen måste tjäna för att främja detta yrke. Då utbildningskostnaderna kan dras av från inkomst av tjänst som ett företag bekostnad. Av kostnaderna för utbildning, men utbildningskostnaderna bör avgränsas, vilket i sin tur endast kan tas ut som särskilda kostnader.

Kostnader för egen yrkesutbildning som särskilda kostnader - Skatte avdrag för kostnader som extraordinära kostnader har begränsats till högst 4000 euro per år.

Eftersom verksamheten bedrivs volontär, och ingen inkomst kan uppnås därigenom, kommer skattemyndigheterna inte igen kostnaderna.

Related questions

Underhåll av ex-partner som särskilda kostnader eller extraordinära bördor & quest;

Upprätthållandet av ex-partner kan givetvis avdragsgilla. Jag har fått veta att du kan göra det som särskilda kostnader, eller extraordinära kostnader. Är det rätt? Och vilken metod är bättre? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent,

Nebengewerbe kostnad att registrera sig som ersättning & quest; & exkl;

Moin Moin, Följande frågor. Jag har ett jobb och vill bli nonchalant användas. Eftersom det är början naturligtvis inte gå ganska så snabbt genom att utrusta Jag skulle vilja veta om jag det lilla kontoret, som jag vill hyra kan ange en skattekredit

Kan jag registrera endast relaterade kostnader som avdrag i skattekort & quest;

Finns det några ytterligare spelrum än de reklamkostnader för att registrera ett bidrag på skattekort? Jag märker här en underhålls funktionshinder eller barnbidrag. Ingår i ert uttalande redan? Om du vill ytterligare veta så att du kan hitta i de fi

Ersättning för kostnader i gemeinützigen Club & quest;

Hej! om jag gör något på uppdrag av någon jag har rätt till ersättning för mina utgifter. Hur är att ideell förening. Har Office Auer idrottare hävdar att ersättning för sina resekostnader. Eller en medlem har rätt till ersättning för sina kostnader

Gift & comma, en anställd och komma; En doktorand & comma; Dina kostnader avdrags & quest;

God kväll, och tack för läsning, om det behövs hjälp. Jag har gjort mitt i förväg om ergoogeln. Följande konstellationen rör min familj. I arbetstagare, skatteklass 3 med 1,0 barnbidrag (har 1 barn); min fru till statsexamen och fullständig slutsats

När utöva Volunteering & comma; men ingen ersättning har och komma; kan uppkomma för att reglera och quest;

Jag arbetar i en ideell organisation och mina medföra kostnader såsom resekostnader, kan pappers etc. Jag dra dessa kostnader av skatteskäl? Hej, 10 Feb 2010 http: //finanzen-versicherungen.info/steuerfreibetrag-fur-burgerschaftliches-enga ... ......

Hur kan olagliga avdrag för ersättning i händelse av övertrassering av kontot kan förhindras & quest;

Min lokala sparbank bokas i Transfer försök otillfredsställda konto, förmodligen alltid, € 5 skadestånd från. Detta är inte tillåtet onödigt att nämna mer. Förresten, var den resulterande underskott kompenseras på samma dag från mig. Efter telefon in

Har pensionärer också en klumpsumma för inkomstrelaterade kostnader i sin skatte & quest;

Hur detta är faktiskt pensionärerna? Finns det också en klumpsumma för sina reklamkostnader i skatt? Du gillar alla en ersättning på 7664 euro. Avdrag du bara om du har också kostat i resultaträkningen. De-relaterade kostnader är 102 €. Om högre kost

Vad är de särskilda kostnader på Riester Pension & quest;

Hur mycket kan jag sälja? Maximal vad jag betalt? Från och med 2008 euro per år fram till 2100. Detta inlägg innehåller redan de belopp som betalats till fördragets statliga bidrag. De särskilda kostnader påverkar enligt den personliga inkomstskatten

Körsträcka takt avdrag från bruttolönen & quest;

Hej, har en fråga. Jag har nyligen fått min skattsedel tillbaka, och beräknas av det officiella resultatet avviker avsevärt från de rika är. Det talas om ~ 650, - € Vad som slog mig, som arbetstagare i byggbranschen, förväntar jag ja till platsen ans