B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-27

ville POS Programvara för Retail

Advertisement

Hej!
Jag kör en liten butik som säljer tillbehör och gåvor och jag letar efter en programvara, POS-program, lagerhållning, bland annat,
Property redan vissa leverantörer tittat på, men är osäker.
Har någon haft en positiv erfarenhet och kan rekommendera någon programvara.

answers

Hej, var jag för min butik och letar efter en ny kassasystem och användning under en tid en mobil Tillhub kassan och är mycket, mycket nöjd.

Tillhub är faktiskt en POS app för iPad, som därmed blir den faktiska kassan. POS-systemet är extremt lätt att använda, jag har ingen lång utbildning som krävs, eftersom du kan förstå allt intuitivt. Produkterna är mycket enkelt att skapa med Tillhub kassan, även med kort varsel och till salu att välja det helt enkelt och inte slösa tid. Även rabatter och anteckningar görs mycket enkelt. Alla betalningsalternativ, såsom EG-kortterminal i mitt företag, kan enkelt anslutas till Tillhub kassan.

Min enda oro var bara vad som händer om du tar inte har någon Internet-anslutning, men POS-systemet fungerar offline också. När du är tillbaka på nätet, är data helt enkelt laddas in i molnet och sedan finns alltid tillgängliga. Mina kunder jag skickar biljetten stubben genom att helt enkelt e-post eller skriva ut den med en kvittoskrivare. Det hjälper mig mycket och i redovisningen och jag kan också min revisor alltid lämna allt för att komma lätt. Det viktigaste för återförsäljaren är att Tillhub kontanter GDPdU / är GoBD kompatibel så att du får några problem med skattemyndigheten. Då alla verkligen ska betala för närvarande arbetar med POS-system som är äldre.

Ämnet för handelsvaror, streckkoder, rabatter, kunddata, försäljningshistorik och alla ekonomiska för självutvärdering och day2day processer krävs, kan du enkelt införliva super med Tillhub eller utvärdera.

Här är en länk till alla funktioner Tillhub Checkout: https://www.tillhub.de/funktionen/ Jag kan nu tänka mig något bättre för min butik som Tillhub kassan på min iPad mer.

Pris jag betala månadsvis en mycket hanterbart avgift, men har en obegränsad mängd av kund- och produktdata, och användarkonton för min personal och gratis e-poststöd, som jag tidigare hade använts endast en gång.

Så vi nyligen Locafox Pos systemet fick oss eftersom vi slutligen ville arbeta med ett ERP-system och vår gamla systemet inte längre är lagen. Varor som ursprungligen ganska skeptisk eftersom det är ett ungt företag och vi var tvungna att vänta på vårt paket på grund av att kräva hela 5 veckor. Men fonden har överraskat oss verkligen positivt och jävla skattekontoret är nu äntligen nöjd. :)

Hej!

mycket bra programvara under www.fileworker.de (MAC och Windows-användare)
gratis demoversion
alla anfallenen verk är så lätt att göra - Operation lätt att lära sig -
geni Support -
för mer än 3 år, arbetar vi med och är fortfarande mer än nöjd !!!

Related questions

Någon som vet en bra POS-program & quest;

En kund till mig öppnade en skönhetssalong och frågade mig om jag visste en bra och billig programvara för PC, som tar över funktionerna i en kassaapparat. Även om jag kan googlade lite, men tyvärr finns det inga åsikter. Kanske ja Gibt är här någon

Får jag skattedokument skanna & quest; Vilka är kraven på programvara och strävan;

Kan jag skanna fakturor och följesedlar, och sedan vernicheten originalen? Om jag får, vilka krav som sedan placeras på Sortware jag behöver använda? Det skulle vara trevligt också att få information. Jag har redan talat med 3 skatte kontor men ingen

Är du åsikts & comma; att man bör använda skadlig programvara DNS Changer & quest;

Är du anser att man kan använda skadlig programvara DNS Changer sorglös? Efter att jag hade en trojansk häst på PC-dator, har jag blivit mer osäkra och jag vill inte att jag medvetet sätta sig i fara. Och jag dns-ok.de på sidan är inte bara bra ... J

Lider priset av SAP andel & comma; eftersom programvara Linzenzen inte tas bort & quest;

Jag har hört att bristande acceptans av programvarulicenser har blivit ett problem för företag som SAP. Är det rätt? Loppet av SAP värdet har också också sämre än Oracle. Varför? Inte samma problem? Man måste komma ihåg, vilket har lett till år av ut

Har du några råd och komma; Jag behöver en bra programvara för konsolidering och quest;

Hej alla! Vårt företag efter en omorganisation på jakt efter en programvara för konsolidering. Vad är konsolidering jag kunde forskning (även om jag inte skulle beskriva mig själv som en professionell) i nätverket. De kriterier som vi välja följande:

köpte Key och få fel programvara

Hej, jag har en online-Key köpte som jag kan vända ett spel gratis. Men återförsäljaren skickade mig nyckeln för en förlängning av spelet, inte för grundutförandet jag egentligen ville. Utan basversionen jag kan givetvis spela någon förlängning. Så j

Kan jag sälja licensierad programvara & quest;

Jag vill sälja programvara som jag inte längre behöver en blivande. Programvaran jag kommer att ta bort från min dator. Är detta möjligt och vad det innebär? försäljning skicka dem redan, du måste vara så ärlig och även överlämnade licensnyckeln helt

Skatt programvara 2010 nästa år redan föråldrade & quest;

Jag har bara ett erbjudande om en styrprogram tillgängliga från 2010. Min självdeklaration Jag har redan lämnat in. Är det vettigt att köpa nu, eller ska jag vänta på en ny version? Skulle hans Steuerersoftware förändras i allmänhet varje år, efterso

Kan man verkligen säljer gammal programvara & quest;

Jag köpte en ny dator, där alla program som jag behöver det, är. Den gamla datorn körs inte så bra, men den programvara som jag måste, kan du redan installera igen. Kan jag sälja dessa? Är detta lagligt? Det beror på licensvillkoren. Vissa program är

Som styr programvara är bäst lämpad för egenföretagare & quest;

Som styr programvara är bäst lämpad för egenföretagare? Kan någon ge en ledtråd? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Dina uppgifter är gles. Med lite kunskap och en vilja att

0
Views
0
Ccomments