B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-30

Vill min Lv först min begravningskostnader som täcker & period, Hur kan jag reglera & quest;

Advertisement

answers

Du kanske vill ha en begravning vård.

Detta innebär att du kan lägga bakom polisen vid en begravning av ditt förtroende och bestämma hur din begravning ska köras.

Antingen verplanst hela summan, annars förblir en rest som sedan övergår till arvingarna.

Men allt detta är bara möjligt om ingen mottagaren nämns i policyn. Detta skulle du behöva lämna tidigare förändring.

En LV är i allmänhet avslutad för kapital (sparprodukt av den försäkrade) eller död risker för intressenter (förmånstagare).

För att täcka begravningskostnader, finns motsvarande "dödsfallsförsäkringar" är onödig eftersom en struma men från mitt perspektiv. Det kan vara pengar väl annars kasta ut genom fönstret. En liten besparingar kontrakt för detta ändamål och som nämns i testamentet är mycket effektivare och billigare.

Related questions

Gör barnen för begravningskostnader av föräldrarna betalar & comma; Om inga pengar & quest;

Modern levde från Hartz 4, de två döttrarna förtjänar efter träningen relativt litet. Vem bär kostnaderna för begravning. Barnen är begravning avgift. De måste ansöka om ersättning från de behöriga myndigheterna välfärds innan driftsättning begravnin

Begravningskostnader avdragsgilla med en 1 & sol; 2 år & quest;

Hej! min fråga är kan också dra begravningskostnader 2009 i deklarationen 2010, jag visste inte att du kan sälja? Dessutom är min fråga jag har arvet utslagna (som arv bestod av skulden), men begravningen betalade sig och proportionellt få pengar frå

kan jag lösa in min mor för begravningskostnader och LPAR, rpar livstid &; min mamma undanhållit & quest;

Min mamma försköt mig. Kan jag vägrar henne ligga i mina pengar 10.000 € för begravningskostnader. Hon är 82 år gammal. Behöver jag ekonomiskt i händelse av dödsfall uppstå som en dotter för dem? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av cer

Begravningskostnader mm och period; sälja

Hej! min mor begravdes i januari 2009. Som arvtagare, var vi tvungna att lämna lägenheten av den avlidne renovera fullständigt (ca 2000, - €). Kan vi spela dessa kostnader som extraordinära kostnader för att reglera (arvinge fanns inga tillgängliga)?

Kan jag begravningskostnader mot skatte Settle & quest;

Min far (änkling) nyligen gått bort och min bror och jag var tvungen att betala för hela begravningskostnader. Kan jag använda dessa ytterligare ekonomisk börda för skattedeklarationer ange eller kanske det beror på hur mycket av det redovisade Koste

som måste bära begravningskostnader

Vem ska stå för begravningskostnader till den avlidne bror? Hej, jag antar, på grund av brist på information, kommer det: Socialkontoret tar över begravningskostnaderna endast om den avlidne inga arvingar eller anhöriga lämnar som kan täcka dessa kos

Begravningskostnader betalas från kontot för den avlidne och strävan;

God dag, För några veckor sedan min mor gick bort, och vi ville betala begravningskostnaderna med balansen på kontot och på motbok min mor. Problemet är nu att det inte längre tillräckligt med pengar på kontot och vi inte hitta bankbok. Utan motbok v

Kan en GmbH begravningskostnader för din avlidne Gesch & period, -Leader anta & quest;

Verkställande direktören för ett GmbH har avlidit oväntat. Nu vill GmbH att överta begravningskostnaderna. Om lagen skatt och företag juridiskt tillåtet? Intressant fråga. Kostnaden för att ta och betala för en lön inte längre är i själva verket kan

Begravningskostnader arv

Hej, jag tror nu har fångat mig helt. Min syster dog. Eftersom begravning ska gå snabbt över scenen, jag gav begravningen i ordning. Nu räkningen går till mig. Det finns nu en arvinge. Efterfrågan på banken, det begärda beloppet från kontot avbryter

Vem behöver betala begravningskostnader och strävan;

Måste återigen upprepa här en fråga: Min mamma gick bort under en personlig konkurs. Jag har två syskon, mor till min mamma bor även (så min mormor) .Vi och alla relaterade släktingar slå ett arv. Är mormor också mot sina barn anhöriga och därför mås