B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arv Pension änkepension Husförsäljning överlevande Heritage & plus; änkepension 2013-11-28

vill huset för en Euro att sälja son & comma, vilket kommer att innebära mindre pension

Advertisement

Hej, jag har en konstig hus ärvt när jag skulle sälja huset för en euro på min son, vad avskalade mig om änkepension?

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du kan redan ge bort huset, samtidigt som säkert gåvoskatt beror eftersom det verkliga värdet är avgörande för skatteberäkningen. Dessutom bör du göra enda du behöver varierar vanligtvis från helt!

sälja för en euro är i princip densamma som borta. Din änkepension är naturligtvis helt utan att det påverkar. Något annat skulle det vara om du kunde få bredvid denna pension även "folkpension" eller ALG II.

Den har ingenting att göra med den andra. Ge bort huset och ingenting kommer att förändras.

Related questions

det kommer att jag arbetar och nu för min son & comma, 23 & comma; måste ansöka om Hartz 4 och tid, och tid, och tid;

Hej kära team! Jag har också ett problem, jag lever som en enda mamma med min dotter (12) och min son (23) ensam i en 61 kvadratmeter lägenhet, också får inga anhöriga ett förskott mer, far inte heller betala .I måste eller bör nu för min son (23) gj

hus för att ge son & comma; vad man ska tänka

vill vår son hem med fröken övertagande av laster vilken möjlighet? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Ägandet av den laddade huset tomt ska överföras till sin son genom gåva, trolig

När och hur får man 200 & comma, - euro extra & comma; när de fyller en Riester pension & quest;

När och hur man får 200, - euro extra när de fyller ett jobb förrätter en Riester pension? Om du får krediteras omedelbart på Riester konto? Du får alltid följande år premie - det vill säga, du får 2013 bonus för 2012. Så om du sätter i år nog får du

Vill huset till min son & comma; men enligt testamentet min syster 20 år sedan och tid, och tid, och tid;

Hej! Jag vill ge mitt hus på grund av ålder tidigt tillräckligt för att sonen. Men det är ett bevis på min syster när jag ska "inte sälja" huset lever min bror, eftersom jag hälften av försäljningsvärdet, men åtminstone hälften av värdet på den

Jag tror mig och komma; om att sälja Plot & comma; Tar 100 period, 000 Euro & comma; Vad är strävan med skatter och

Jag tänker om jag en tomt (jag behöver inte själv) att sälja. Jag kunde ha cirka 100.000 euro i inkomster därigenom. Men vad om skatter? Om mig skattekontoret koppning? Jag brukar bara en liten pension på cirka 500 €. När markförsäljningen bör följa

Huset av föräldrarna som ska skrivas i Son & comma; dottern bör inte få & comma; som hävdar har dottern i döden föräldrar & quest;

2 familj mina föräldrars hus för att ges bort till sonen / över. Dottern ska få någonting. Huset är fortfarande belastas med ett lån. Föräldrarna vill stanna bor i huset och hålla ett livslångt uppehållstillstånd och den andra lägenheten hyra i huset

Aktier av Infineon är på 7 & comma, 80 euro - nu sälja och ta hem vinster & quest; Vad tycker du råda & quest;

Mina Aktier av Infineon finns för närvarande på 7,80 euro. Ska jag sälja nu och ta vinster? Vad tycker du råda mig? Hab sedan betalat mindre än en euro. Mestadels du får på en gång halsen niMMErVoll och måste betala det då. Men jag gillar det att pri

Makar översatta 1974 varandra som arvinge & comma; då huset fördes till son & comma; ok & quest;

Mina föräldrar i 1974 användas ömsesidigt innan notarie arvingar, År 2007, de sedan överlämnas deras hus till en son (några år innan sonen har fått verksamheten). Var detta överlämning någonsin ok när de skulle ärva själv? Book Reader: En överenskomm

Varför måste Commerzbank bank dotterbolaget Euro Hypo sälja & quest;

Någon som vet? Varför måste nu Commerzbank sin bank dotterbolag Euro Hypo försäljning? Rich statliga medel från icke? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Den Europhyp har myck

Bin gift & comma; 2 söner och komma; Har House - vi kan testamentera till sin son & comma; omvårdnad accepterar & quest;

God kväll, jag är gift, har vi ett stort hus och 2 vuxna söner. Kan vi vårt hem även efterlämna sonen som lovar att ta vår sena underhålls gånger? Eller vad tycker du råd? Den andra sonen skulle naturligtvis få ekonomisk ersättning. Juridiskt skulle

0
Views
0
Ccomments