B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-15

Vilket sparar systemet för min systerdotter skulle du rekommendera & quest;

Advertisement

Jag letar efter en Spar anläggning för min systerdotter, som just har kommit till världen. Du har ett tips för mig?

answers

Jag håller också för en fond sparplan. Detta är med tanke på 15-20 år i särklass det mest förnuftiga investeringsform, även för ett barn som inte betalar skatt.

Observera att depån kommer att fastställas i namn av barnet från föräldrarna. För barnet också en dispens är inställd. Sedan kan du på clearingkontoöverföring (en gång, varje månad, för speciella evenemang, ...) och fond sparplan investerar regelbundet (europeisk eller global) i en lagertunga blandfonder.

Överskott i clearingkontot kan också återinvestera eller barnet kommer en dag vill använda de belopp för speciella inköp.

  • hur lång tid?
  • som privatperson?
  • Avsätter medel?
  • Syftet med investeringen?
  • Risker med en investering?

När det gäller att göra regelbundna betalningar och en lång Ansparungzeitraum, skulle jag se fond sparplaner.

Regelbunden Fyrklöver.

Related questions

Vilket sparar system är intressanta ur ett skatteperspektiv & quest;

Finns det besparingar, som har skattefördelar när det stängs? Och om det är så rekommenderas att ha sådana sparkonton? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Med Riester och Rüru

Vilket sparar modell är bäst lämpad för reserven i skattebetalningar och strävan;

För mitt jobb som frilansare, jag måste täcka en del av min inkomst för att få varje månad. Det här är jag hittills inte varit lätt och jag letar efter en ny effektiv sätt att göra detta. Du har ett tips för mig kan det vara det mest effektiva sättet

Kan en student måste miste om NRW-biljett, vilket sparar pengar och quest;

Kan en student måste miste om NRW-biljett och därmed spara pengar? Om du ändå måste åka bil till universitetet, till exempel, eftersom anslutningen med kollektivtrafiken är så illa? Som skulle behöva gå till min kännedom. Är också i andra stater i de

sälja förlust värdepapper till släktingar, vilket sparar skatter och strävan;

Jag fick veta att det fanns ett sätt att spara skatter av verauft förlust tidningarna till släktingar. Kan någon säga något i frågan till mig? Hur betongarbeten sådan sak? Tack på förhand Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av cer

Vilket sparar produkt är din käraste & quest;

Vilken sparform du bestämmer dig upprepade gånger med en bra känsla på återinvestering av mogen pengar? "Favorit" Jag skulle vilja ersätta den med "närvarande matchande" ... Övernattning pengar / hård pengar behövs som underlag som en

Är det möjligt att anta en 21-årig systerdotter att spara arvsskatt & quest;

Min kusin är genom döden av min moster (som var en ensamstående förälder) blir Vollwaisin. Kan en annan farbror, den unga kvinnan anta (han har inga barn), så att de sparar i fråga om hans död arvsskatt. Måste denna anmärkning något på grund av ömses

Nuvärde: vilket alternativ skulle du rekommendera & quest;

Jag hitta tid på de olika investeringsalternativ som du har när du får betalt sin livförsäkring. En omedelbar livränta låter för mig långt den mest lämpliga, men det finns så många olika modeller, antingen dynamiska eller inte. Kan någon av er rekomm

Hur man sparar när du ringer med en mobiltelefon och quest;

Finns det leverantörer där du kan ringa samtal inom samma nätverk för gratis? Finns det någon som har ett tips för mig, utan att jag behöver skura Internet? Kabel BW erbjuder en samtalsplan på inga månadsavgifter, där du kan ringa till kabel-BW numme

Är utformad för unga sparare Riester pensions en meningsfull Riester produkter och quest;

Ska vi som en ung sparare med topp 30 och slutföra en Riester pension utan familj? Är detta en annan Riester produkt bättre? Den avgörande frågan är huruvida den första Riester är den bästa varianten av pensionen. Det finns slutligen Rürup pension, t

Fram till vilket datum hyresvärden hyran måste hans eller hennes konto quest senaste;

Fram till vilket datum hyresvärden hyran måste ha på sitt konto senast? Är det sant att det räcker om han har hyra på 5: e månaden? Min ägare tror nämligen att han skulle vilja det alltid senare än den 2: a i månaden på sitt konto. Vem kan ange tonen