B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

små företag Självständighet redovisning bokföring mjukvara småföretag och plus; oberoende 2012-02-09

Vilket Räkningar & sol; Redovisning tjänsten är användbar för mina syften och strävan;

Advertisement

Naturligtvis behöver du också rätt programvara för hans efterföljande fakturering och redovisning.

Nu finns det så många ... eftersom du inte vill testa alla tills veckor men minska förvals kursen.

Kanske eftersom en lämplig rekommendation?

Följande krav jag har:

-Kundendaten Fylla (bör också förlängas om det finns flera tusen gånger senare)

Skapa beräkningar (tills vidare som KU senare säkert beskattas normalt)
-EUR Genereras automatiskt som möjligt genom den permanenta du skrev ändå gör

-så även utgifter, inköp (verktyg mm) bör registreras

-Avskrivningar bör integreras, så att programmet ska kunna tänka på när man köper nya apparater / utrustning.

-Idealerweise Också mobil eller används av appar
Export av data är möjlig, om en gång programmet ändrar eller överger självständighet.

-Integrerad Möjlighet att lämna in en deklaration skulle vara bra

-möglichst förmånligt pris, första jag va knappt eller garkeinen vinst som måste vara låg kostnad ...

Så det skulle vara vad som kommer att tänka på omedelbart.

Följande program / tjänster Jag har här utforskas i syfte:

-Collmex Plus 21,36 euro / månad brutto

-e-conomic Solo (max. 1000 transaktioner per år) 11,90 EUR / månad brutto eller netto?

-easybill Plus 19.- euro / månad brutto eller netto?

-fastbill från 5,95 euro / månad brutto

-billomat S + 4,76 euro / månad brutto

-Lexware Office enkel 70.-Euro brutto. Fristående programvara. Pris kvasi per år

Så inte alla av dem har hem av nödvändiga funktioner, tror jag .. men först jag har ett val jag kunde prova, men kanske du har redan ett förslag som skulle sägas mest känsla eller ett alternativ?

answers

e-conomic jag kan också utesluta väl efter 15 minuter jag knappast mer ... extremt komplexa. Medan stödet är gratis (till skillnad från 1,99 / min vid Lexware) och det finns nätkurser etc. för att lära ...

Men Collmex jag kunde använda, till exempel, helt intuitivt. Jag hittade snabbt reda på var du "småföretag" kan lämna. Alla mycket lätt strukturerad ..

faktiskt lämnar endast Scopevisio, Collmex eller Lexware ...

Billomat faller ut redan gånger. S + skulle vara för liten med 25 kunder och bortsett från att det är egentligen bara för den rena fakturering användbar (åtminstone några extra insticksmoduler).

E-conomic app för övrigt också ganska dålig i Android Market omdömen ...

Collmex är en pålitlig mjukvara och i synnerhet kan de vara överallt på grund av online-användning.

Programvaran av MMS GmbH http://www.mmsgmbh.de/ du bör titta också. Det är en multi-veckors fri rättegång. Från mitt perspektiv, inte riktigt lika skrymmande som Collmex och därför ganska bra.

Men viss kunskap om vad du gör, alltid behövs. Det kommer inte att ske.

De andra system vet jag inte, eftersom jag arbetar huvudsakligen med DATEV. DATEV men bör dock stå i strid med dina idéer om pris / prestanda-förhållande väl, jag är rädd.

http://shop.lexware.de/webapp/wcs/stores/servlet/Product1_10202_10052_23860_-3

Du kan se dig en gång, men återigen måste man vara förtrogen med redovisning något.

Related questions

Beräkning av standard för godkännande lön & sol; Redovisning av inkomster från egenföretagande

Hej Alla, Jag har därefter giltigt motsatt sig en överföring av verksamheten efter operationen förvärv var insolvent fem (!) Månader efter överföring av verksamheten. Min arbetsgivare är skyldig mig nu standard löne acceptans. Problemet är beräkninge

Bin för ett år oberoende -'ve ännu att styra och sol, vård Commercial & period; Vad man ska göra och strävan;

Hej alla, Jag är upptagen självständigt sedan augusti 2011. Jag tjäna en månad sedan 1000-3000 €, så jag är klar skyldighet att betala skatt. Jag har loggat en handel eftersom jag var alldeles för nervös av olika skäl. Jag vet att detta är ett missta

vilket kräver jag har en 6-månaders aktivitet i deltid och strävan;

Jag är från den 16: e februari 2009 i en gäst gjorde anställd som service makt i deltid. men att avsluta före den 16: e augusti. där för att mehere skäl. 1. My've gesunheitlicher Skick- permanent smärta i höger hand, som orsakas av ett medfött fel (e

Vilket flygbolag är det bästa och billigaste lågprisbolag i Asien och strävan;

Jag planne en resa till Asien och jag skulle vara intresserad vilket flygbolag är det bästa lågprisbolaget i Asien. Jag har sett många erbjudanden av Tiger Airways och AirAisa. Kan någon rekommendera? Detta kan inte generellt säga det. Det är en börj

Vilket parti är bäst för den ekonomiska situationen för släkt och strävan;

Vilket parti ska välja i riksdagsval, om du vill ha den bästa möjliga ekonomiska situationen i en stor familj? Relativt klart, FDP, för vem vill ändra beskattningen så att varje familjemedlem mottar dn samma grudfreibetrag. en familj med 4 barn skull

Vad om chanserna & sol; risk för turkiska aktier och japanska aktier och strävan;

Båda marknaderna är inte kända för mig mycket. Därför något klumpiga fråga till de yrkesverksamma som hennes dessa två marknader i allmänhet ser ut så här. Finns det lämpliga ETF: er eller fonder som ger en balanserad risk / avkastningsprofil? Jag sk

Var kan jag få ett lån & sol; att betala henne ett lån till skatter och strävan;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de hi, kanske ursprungligen provspelade på FA och avslöja korten på bordet: vanligtvis lämna samtalet att vara och kan vara en på en delbetaln

Vilket företag har mycket kassa att bemästra tillgängliga på finanskrisen och strävan;

Jag har läst att de flesta företag så bra har misskött under de senaste åren och reserver har gjort bättre genom den nuvarande krisen kommer som sådan med en tom krigskassa. Därför företag med stora kassa till investerare ännu mer intressant. So far

Kan jag medicinska räkningar u & period, och period; nöja sig med skatten och strävan;

Hittills min make har gjort deklarationen. Eftersom jag är ensam nu, jag har en fråga: Kan jag lösa medicinska räkningar, Medikamentenrechenungen, övningsavgifter (tandläkare, ambulans ...) för kontroll / i kontrollen anger? Snabb och billig hjälp fö

Jag vill köpa guld - vilket valör ska jag välja & quest; Kära mynt eller barer och strävan;

Kära gemenskapen, Jag vill investera en del av mina blygsamma tillgångar i fysiskt guld, ren som inflation och skydd kris. Min oro handlar inte om att köpa samlarmynt och agera. Min dyrbara budget är cirka 15,000-20,000 euro, skulle jag främst / enba