B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-19

Vilket pensionsbeloppet kommer att dras från förskott & quest;

Advertisement

Jag får för mina två barn halv föräldralös pensions att från 166, - € pension (jag misstänker brutto) och ett bidrag till privat sjukförsäkring från 12, - € sammansatt (för mina barn jag betalar vardera ca 30, - € privat KV).
Hittills har jag Unterhaltsvorschussgesetz av 180, - € får. Jag vet att pensionen måste dras av från UV, och som jag får en utbetalning på 178,00 € per barn pension Unterhaltsvorschussgesetz nu också inställd.
Jag är av den åsikten att UV max. endast pensionsbeloppet kan tillgodoräknas, ungdomskontoret ser det annorlunda.
Om jag antar att halvbarnpension dras av från UV, eftersom det betraktas som inkomst, då detta skulle inte lösas och KV Post även helt utebli?
Vad jag tror också att ett juridiskt försäkrade barn måste vara en ännu mindre belopp som betalas på livränta, eftersom andelen KV (7,9%) och försäkring (1,95%) är fortfarande dras. Så mycket bättre det är än jag, eftersom det är mindre avdragen från UV. (Enligt informativ Jugendamt detta drar alltid det belopp som betalats.
Som jag nu beter sig? Invändningar period är fortfarande igång?

answers

Jag skulle i ditt ställe håller med exakt Bgründung du oss lieferst här. Så överklaga och vänta vad som händer. Jag förstår ditt resonemang.

Related questions

Kan ökning pensionsbeloppet från pensionen dras & quest;

Som pensionärer Jag får en pension. Från tidigare anställning får jag en pension som är förskjuten i höjd med styrelsen, vilket innebär att jag bara få ett visst belopp. Nu mig dragits mängden PENSION ÖKNING från pensionen. Jag finner detta orättvist

Kan flytta förnekas & comma, den Arge & comma, om mor och barn vill dra barnets far & quest;

Min svärdotter vill flytta med sin son till barnets far. Kommer det att finnas problem på den del av Argentina. Barnet är nu tre och ett halvt år. Hur motiverar eller inte, måste du därför angeben.Der Small beror på mycket Vati.Mutter och barn är var

Har jag ett byggföretag för renoveringsarbeten betala ut ett förskott & quest; Om så mycket & quest;

Jag har beställt en entreprenör för att utföra renoveringsarbeten. Den inleddes på vissa ställen, men förde ingenting ännu. Nu var jag kontaktad av byggaren att jag skulle betala ut ett förskott, det vill säga hälften av kostnadsförslag. Anledningen:

Till vilket värde cyklar i hemförsäkring är försäkrade & quest;

Till vilket värde cyklar är försäkrade i en hemförsäkring? Skulle ett exempel. En dyr mountainbike försäkra sig? Det finns två sätt att skydda sig i händelse av cykelstölder utanför hemmet. Vem har tagit ut hemförsäkring, kan det öka ett skydd för cy

Om skattekontoret i dra full höger & quest;

Skatte Klass 4 min ex-fru och I. Jag har omregistreras mig om i mars 2011 och flyttade in i en delad lägenhet. Skilsmässa i oktober 2011. Jag ska meddela självdeklaration att jag är singel, i min fråga när skattekontoret. Jag har läst att skatteklass

Sjukpenning & sol; Övergångsersättning under rehabilitering - vilket nät över vilka bidrag existerar och quest;

Hej! I ne gång snabb fråga. Jag är för närvarande sjukskriven under en längre tid, tyvärr. Gör tid för en rehab, under denna rehab jag får från pensionsfonden avgångsvederlaget (liknande sjukpenning). Den fortsatta utbetalning av löner från arbetsgiv

Förutom Riester tillägg Riester är också avdrags påverka och komma; vilket gör perioden på 40, € 000 från & quest;

Förutom de Riester ersättning - så jag hör, är Riester bör också påverka skatter, vilket gör skattefördel eftersom vid 40.000 euro skattepliktiga intäkter? Ser fram emot att svaren. Det är ett test reducerad skattesats. Det kommer att undersöka hur d

Kan man med Sparkassen karta dra utanför EU & quest;

Kan jag använda min Kredit Karta faktiskt pengar i Asien dra maskinerna? Om detta är möjligt, vilka är avgifterna för i genomsnitt? I min mening är detta inte en ren besparingar bankkort, men bara med en kort, som har Maestro logotyp (http://www.kost

Vad är mer förnuftigt: Ändra euro i Schweiz eller CHF & sol; SFR dra på uttagsautomater & quest;

Vad är mer förnuftigt och ger lägre kostnader: konvertera euro i Schweiz eller CHF / SFR direkt dra på en bankomat av en eurokonto? Vilka är dina erfarenheter, om du vill betala i euro i Schweiz? Det är lättare i vilket fall som helst, om du bara dra

Bil reparation dras från skatt & quest;

Kan jag ge en reparation av en bil som skadades i en olycka på väg till jobbet, från kontroll.? Har jag denna not något speciellt eller är det omöjligt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.

0
Views
0
Ccomments