B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-29

vilket gör huset

Advertisement

Huset är registrerad i mitt namn i fastighetsregistret. Det finansierades
tillverkad av ett arv som min man har (två små hus sålts) under
vårt äktenskap.
Han tror nu att jag inte har rätt från huset när det säljs nu i skilsmässa.
Är det sättet.

answers

Tack för svaret. he'm så inte gåvan, att det inte finns något skriftligt. Det fanns andra, yrkesmässiga skäl till varför huset angavs för min räkning. Så jag registrerade bara "slumpmässigt"

Komplexa fakta:

Om vi ​​antar att ingen äktenskaps verksamhet har varit aktiv, är förstärkningen verkligen definieras som överskottet inledande tillgångar / framtida värde för varje individ. Vinsten skulle vara att dela upp. Detta kan givetvis också byggas upp skuld.

En arv under äktenskapet, men faller utanför vinst, men en i början av förmögenhet, som har ärvt.

Som kammaren tid under äktenskapet till dina tillgångar, förmodligen genom Gifting din make, tillade, så det är en att vinna. Det är, du skulle, om inte andra delar av kapitalet i fråga, precis därifrån titeln halv.

exempel:

Prime tillgångar Make = 300,000
Initial rikedom fru = 100,000

Heritage make = 300.000 euro, alltså en ny början tillgångar 600.000.-

Mannen ger sin fru 300,000 Euro,

Eftersom det inte finns någon negativ vinst, tillgångar hustrun men ökade med 300.000 euro, som skall betalas som en vinst utjämning 150.000.- Euro.

Således är ett uttalande av din man då inte ordentligt om inte annan utveckling fastighets påverkar resultatet därefter.

Related questions

Margin call efter renovering och sol, rehabilitering i huset av moderns & quest;

Jag ber om råd på följande fakta: Min man och jag har flyttat 12 år sedan i min änka mors hus, hon bor på plats och vi överst u. Attic. Under 1996 kan vi sanera vinden / renovera. År av huset är 1933 och vi kan göra alla elektriska ledningar i vinden

Hur kan en arvsskatt tid affär & quest;

Hej, har min syster och jag ärvt från min sena moster ett hus. Bara mamman bor där. I testamentet att hon har en livslång bostäder lag och bör omfatta alla kostnader vid huset. Allt okej. Men nu min syster och jag måste betala arvsskatt måste snart d

Gjorde förra året köpte ett hus och period; Är det en del av oss båda och komma; eller bara min make & quest;

Vi har varit gifta i 14 år och har köpt ett hus, tagit åt sig äran och renoverades förra året. Huset, mark och kredit är allt i namn av min make. Nu vårt äktenskap går fel. Har jag rätt till huset? (Det är samma situation med eftersom bilar -. Men de

Det handlar om köp av en & comma, 5 rum i en lägenhet ageschlossenen

Hej! En tre-familjshus är uppdelat i 3 våningar. En del av lägenheten en B tillhör Lägenhet 2 C tillhör båda, delas in i: 1. Zi del A, 2: a rummet är del A och B Kök och badrum del B B vill köpa 1,5 rum A. Hur fungerar det? Köpeavtal vid notarie? Mås

Ska du renovera eller sälja och quest ett hyrt hus;

Min mamma, min syster och jag har ärvt ett enfamiljshus av min sena far. Huset är i Einbeck, är 40 år gammal och min far hade hyrt. Min mamma (pensionär) och min syster (40 år, bagare) bor i 2 familjer föräldrars hus i Hildesheim. Jag bor själv att h

Vad gör detta Schufa inträde & quest;

Hej alla, Jag skriver nu för att prata och vet inte om jag har rätt, röra sig om det behövs ... Jag hauptsche hitta den igen. Jag behöver desperat råd eller info. Ämne Schufa. Jag har låtit mig ur allmänt intresse en Schufaaukunft komma. Kanske inte

Vårt hus tillhandahålls av en källa och komma; varje år är förorenad i veckor med E. coli och vattnet måste kokas för allt & period, Att göra & quest;

Kan hyresvärden tvingas att stänga, för mineralinköps skadestånd? Hyr sänkning är möjlig under den tid de kostnader för el, shopping osv? Varifrån kommer respekterar din info. E. coli? Från hälsodepartementet? Då förvånade mig som är tillåtet att anv

vill huset för en Euro att sälja son & comma, vilket kommer att innebära mindre pension

Hej, jag har en konstig hus ärvt när jag skulle sälja huset för en euro på min son, vad avskalade mig om änkepension? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Du kan redan ge bort huset, s

Residency - 2 arvinge - en Heritage köper huset

Hej alla, min syster (25J) och jag (27J) har ärvt hus vår mor. Min mormor har en livslång uppehållstillstånd. Jag är inte intresserad av huset, men min syster skulle vilja ha det och betala mig. Du bör vara registrerade som enskild husägare i fastigh

Finns det i huset byggkostnaderna Surprise & comma; så är inte känd som Notar & sol, överföring & quest mark;

Jag vill inte att förbise-am på den säkra sidan gå typ. Att en mäklare, notarie och överlåtelse av fast egendom skatt när man köper ett hus presen att få kostnaden är klar. Men det finns något annat då samma tider som erhållits med till självkostnads