B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-09-16

Vilket ekonomiskt stöd I & quest har;

Advertisement

Jag och min vän närmar separation,
Vi har en son tillsammans, men han har bara erkänt faderskap, och så jag har ensam vårdnad, eller hur?
Vi har tillsammans köpt ett gammalt hus och renoverade. Så leddes i november från föräldrarnas år och jag är precis som 164 € barnbidrag. Vi lever fortfarande tillsammans i huset, nu min fråga vad kan jag göra och vad ekonomiskt stöd kan jag få? Jag kan inte fungera eftersom jag inte har för de små. Jag står där med ingenting, som kan hjälpa mig?

Tack på förhand för ditt svar

LG Anke

answers

Jag antar att sonen kvar efter separationen med dig. Då har du i alla fall ha rätt till underhåll för barn. För dig själv skulle du fortfarande ha rätt till underhåll i samband med förlossningen, upp till tre år efter födseln. Dessutom kan du ansöka om underhålls barn betalningar för pojken. På grund av den gemensamma skulder du har några dig. Men om du inte kan hålla huset så och så, det kan fortfarande vara auktioneras ut. Du står definitivt inte där med ingenting.

Vårdnaden du har, om han ansökt om detta också. Därefter beslutas i domstol.
Du måste omedelbart Argen och fylla i ansökan om Hartz IV. Där den miniminivå är vad du betalat med ditt barn för livet behov. Nästa du behöver för att hålla efterfrågan från fadern. Till detta kommer att rida ungdomsHälsan. Den gör allt annat.
På grund av huset bör du säga mer. Finns det Svhulden eftersom, som du kommer att fortsätta etc. Vill du ta det eller pappa?
Du får definitivt vad du behöver bara en gång. Men Hartz människor kommer också att säga att du måste lära en hel del dokument, bostadslån, föräldrapenning bevis och så vidare. Gå bäst lika och klargöra det från.

Related questions

Vilket ekonomiskt stöd för gravt handikappade för att flytta till funktionshindrade Boende & quest;

Vilket ekonomiskt stöd kan be dig om en familj vill flytta på grund av en gravt handikappade familjemedlem i en tillgänglig lägenhet? Stödet för att ge ekonomiskt stöd till tillgängliga bostäder är olika, allt från Statliga medel (federala / stat), f

Vilket ekonomiskt stöd kan förväntas på en äldre WG & quest;

Jag har nyligen hört talas om en äldre WG och skulle finna att det är en bra modell för min farbror, som inte längre vill leva ensam. Vilket ekonomiskt Unterstützungne kan förväntas arvinge som z..B Nursing etc. Följande ytterligare korrespondenter k

Vilket ekonomiskt stöd får en minderårig mor & quest;

Min systerdotter kommer från en missgynnad familj. Nu har hon blivit gravid (hon är 16). Hennes föräldrar kan inte stödja. För mig är det inte ser så ljus ut. Vad tycker du om staten? Det finns ett antal stödåtgärder och finansiella regler för gravid

Vilket ekonomiskt stöd som erbjuds av staten när du besöker en Fachoberschule & quest;

Min son har genomgått yrkesutbildning och nu nio månader träna sin jetzigem arbetsgivare. Hans visstidsanställning är på väg att löpa ut, och eftersom han inte vet ännu om ett övertagande är, bär han även att gå till en teknisk skola med idén att föl

Flytta med svåra funktionshinder i funktionshindrade sovsal & comma; ekonomiskt stöd och quest;

Vilket stöd ur ett finansiellt får en gravt handikappad person som tvingas flytta till en tillgänglig sovsal. Där kan du få korrekt information till detta? Så vitt jag vet, det beror på om oro handikappade välfärd eller inte, berättar han vad är soci

Vilket ekonomiskt stöd får utländska studenter med barn och strävan;

Två vänner till mig får oväntade barn. De båda fortfarande studerar, hon är polska, han belgare. Men de lever tillsammans i Tyskland och gå på college. kan någon berätta för mig om han har rätt till barnbidrag, föräldrapenning eller annat statligt st

Inga ålders grundläggande fördelar - andra ekonomiskt stöd möjligt & quest;

Min mor, 63 år gammal, änka, har för närvarande en änkepension av 600 € och 40 € bostadsbidrag per månad. Eftersom hon har ett privat hus, pengar alltid knappa. Hon var oberoende fram till år 2000. Sedan dog min far. De höga verktyg nyligen (gas, rep

Jag bor med min chilenska hustru i Spanien & comma 5 år; Jag är väldigt sjuk och komma; är henne efter min död ekonomiskt stöd till & quest;

Beroende på hur hennes avtal regleras har ... äktenskapsförord, livförsäkringar etc. Annars kommer de antagligen relativt lite att göra anspråk på som en partner ... Detta är uppenbarligen en ganska magra fakta. Om du är gift och du värvar en pension

Finns det någon möjlighet att få ekonomiskt stöd och quest; & quest; & quest;

Hej! I juli jag avslutar min undervisning till Friseurin.Werde men tas i samma butik och sedan tjäna i nettolön på cirka 300 € + 180 € underhållsbidrag. men med början i september redan min herre utbildning som jag behöver för att ansöka om lån maste

Jag får i min mai 2 & period; barn & period; Vilket ekonomiskt stöd I & period;

januari Surfar föräldrar pengar från för min son och i maj men kommer på 2: a och min vän går faktiskt arbete men pengarna räcker inte då för 4 pers. Där kan jag fortfarande stödanordning hämta mig. och vad som faller föräldrarna pengar från då? efte