B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter bidrag Skattekontoret räntor skattebyrån och plus; intresse 2012-08-13

Vilket belopp och vilken tid du får skattekontoret intresse för återbetalning & quest;

Advertisement

Eftersom bidraget ränta som beräknades vid deklaration? Från tiden för inlämnandet av deklarationen till återbetalning av skatt? Och bara om återbetalningsbeloppet?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Återbetalnings intresse finns det bara 15 månader efter utgången av det kalenderår för vilket deklarationen lämnades in. Det är för skatt på 2009 skall betalas från 01.04.2011 återbetalning intresse. De beräknas på ett avrundat till närmaste 100 € belopp och uppgår till 0,5% per månad.

I efterskott kommer att agera därefter.

Related questions

Vid vilken tid jag får med flygtransfer balans & quest;

Hur strax innan en researrangör måste flytta flygtid? När får man en balans som kompensation? Hej, när i ett paket, är avgångstiden 06:00 till 18:25 am flyttas på natten, måste resenären acceptera detta. Sådan omlokalisering av flygningen är bara en

Min milersättning är i min provision förväntade ren och tid, och tid, och tid, hur får jag tillbaka det igen & quest;

I år har jag att göra för första gången min självdeklaration. Jag måste hjälpa Elster programmet, men det finns följande problem: Jag arbetar som terapeut för en praxis och har sedan göra med mina privata bil och hembesök. Min chef betalar mig 24ct p

vilket belopp per år kan börja med skattekostnaden för en arbetsrum & quest;

det belopp som jag kan göra en undersökning av skatteskäl, hur mycket kostar per år är abgesegnet- av skattekontoret där maximalt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Teoretis

Jag vill ge vänner en förgylld kors och tid; Jag får MWS När avgår ersättas & quest;

Haklapp inbjuden till en kongress skulle lämna över ett förgyllt kors vänner. Kan jag ansöka om återbetalning av moms på exit? En återbetalning av mervärdesskatt i resor får bara de med permanent uppehållstillstånd utanför EU. När du har din bostad i

förlorade skattekort - du får skattekontoret snabbt en ny & quest;

Morgon. Jag kan inte hitta min skattsedel, men behöver det nödvändigtvis. Kan jag ställa i farten en ny skattebyrån? Någon som vet? Jag försökte bara att kontrollera min telefon, men det är ständigt bemannad. Därför är frågan går till dig. Tack Snabb

Vid vilken summa du får en bra räntebärande insättning & quest;

Hur högt beloppet bör vara åtminstone en investerar i fast insättning så att du kan få en bra hastighet? Det finns för närvarande inga bra ränta på fasta insättningar. Jämförelser här: http://festgeld.fmh-rechner.de/rechner/fmh2/ Ingen av bankerna ha

Vilken ränta jag får åtminstone für min insättning & quest;

Jag var tvungen att betala 1000 euro insättning och hoppas att pengarna är väl spenderade. Kan jag håller med hyresvärden en fast installation? Eftersom uppsägningstider är inte av en månad till nästa, kan du säkert ställa in en fast depå med 3 månad

Upp till vilken ålder eleverna får studenten hastigheten vid BahnCard & quest;

Studenter får men BahnCard50 och Bahncard25 på mer förmånliga villkor om de kan bevisa studerande. men tillämpa ytterligare krav, såsom ålder för dessa särskilda villkor? Gör eleverna under en viss ålder för att kunna njuta av denna förmån? Fram 20zi

Independence - vid vilken tid förlorar rätten till arbetslöshetsersättning när bemanningsföretag & quest;

Fråga till självständighet - efter hur många veckor, månader sedan fordran löper ut arbetslöshetsersättning på arbetsförmedlingen? En bekant till mig är möjligen oberoende, av rädsla för att det då men inte gjorde det, men rädslan har sedan att få me

Fram till vilken tid bör vara buller från renoveringar tolerera & quest;

I lägenheten hyresgästen kommer att renoveras, samt efter 17.00 till långt in på kvällen. Det är ett flerfamiljshus hus 11 parter. Kan kräva att efter 17,00 ingen mer buller görs av hyresgäster? Vem är hyresgästen kan ringa och som måste se till att

0
Views
0
Ccomments