B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-10

Vilken typ medel rekommenderas för placeringshorisont på cirka 20 år och strävan;

Advertisement

Jag planerar med en placeringshorisont på cirka 20 år. Om du har den här gången som en guide (det är en ganska lång tid, tror jag), vilken typ av fonder du skulle då råda? Investeringshorisonten, men har en inverkan på vilken fond du ska ta, eller hur?

answers

20 år har en så lång period av investeringar som på KAG är där mycket kan ändra en hel del. Även om jag föredrar generellt aktivt förvaltade fonder, skulle jag hellre ta en ETF med en så lång period, eftersom MSCI Emerging Markets. Fonden förvaltas aktivt inte mer än vad en produkt i fråga som inte bestäms av en enda chef men av en filosofi, till exempel, den Tweedy Browne Int. Värde. I Carmignac, DJE, Acatis & Co skulle jag vågar ingen prognos, hur det ser ut i 20 år och om döttrar, söner eller andra efterträdare verkligen kan följa i fotspåren av företagets grundare.
Vissa yttranden och råd om kan också hittas i detta forum:
http://www.trader-inside.de/viewtopic.php?p=60397&highlight=anlagehorizont#60397
Ämnet för tråd: "aktiefonder, placeringshorisont> = 10 år"

För en långsiktig investering huvudsakligen internationella förtöjningsblandfonder är lämpliga. Du kan investera i alla regioner i världen och därmed i stort sett kompensera investeringsriskerna mot varandra.

Nästa bör absolut beakta följande begränsningar:

 1. Flexibilitet i placeringspolicyn. Endast en flexibel fond kan anpassas till alla tänkbara situationer på kapitalmarknaderna optimalt. Eftersom den framtida lösningen på statsskuldskrisen är knappast annorlunda av inflationen på låg ränta tänkbara, är medel som har ställts in på en hög andel pension, långsiktig fara. (Fonder, såsom Carmignac Patrimoine och Ethna som sätter åtminstone 50% i bärande placeringar, rätten till en maximal flexibilitet för att möta inte.)
 2. Låg totalkostnad. Den totala kostnaden (TER) bör ligga inom det fleråriga genomsnittet högst 1,5% per år. Fonder med en "resultatbaserad avgift" uppfylla detta krav så gott som aldrig. (Den här redan nämnts Carmignac Patrimoine och särskilt skandalöst dyra Ethna Aktiv uppfylla detta kriterium inte.)
 3. Öppenhet. Fonden bör helst ge sina investerare bästa möjliga insikt i karaktären på dess investeringar. (Den annonserade här Carmignac Patrimoine verkligen har gjort en utmärkt prestanda. Tyvärr kan investeraren inte förstår hur Carmignac skapar även mot den rådande marknadsutvecklingen. På samma sätt, "framgångsrika" och oklara även medel från Madoff, som efteråt när de stora investerare bedrägeri någonsin visade sig.)
 4. Fonden ska ha hemvist i Tyskland. I Tyskland, regler och övervakning av förvaltningen av fonderna är strängare än till exempel i Luxemburg. Beskattningen av tyska fonder är mycket lättare. Till exempel, måste aktivering fond anges från Luxemburg i den årliga deklarationen.
 5. Slutligen bör det naturligtvis bara en fond komma nominerad som har från de mer kända kreditvärderingsinstitut (Morningstar, Lipper, etc.) fick bästa möjliga betyg.

för en fond Är alla dessa principer nöjda, är den lämplig som ett enda system och du har bara utvecklingen av en medel driva. Allt som krävs i varje enskilt fall för att läsa årsredovisningen och halvårsrapport och betala halvårsvis på beständigheten i 5-stjärniga betyg från Morningstar. Den som tror mer pengar är bättre på grund av riskspridning gör att övervaka en massa onödigt arbete eller behöver en dyr konsult. De pengar du kan spara.

Jag vet att det för närvarande många råd om värdepapper och blandningsanläggningar, eftersom de och kunderna är rädda och vill gå fel när kunderna ingenting. Rädsla är dock när du skapar en dålig rådgivare. Under 20 år (!) Tidshorisont talar vi om perioder då den vanliga börssvängningar inkl. Kriser svingas ut. I sådana perioder inga pengar försvann, enligt DAX retur triangel och S & P historia, trots alla kriser och ändå gjorde en god avkastning. Om någon med riskmedveten mentalitet (?) Har en sådan period före, varför skulle han förringa sin återkomst med blandningar av egendom och pensioner? En klokt portfölj av olika aktiefonder och positioner i ädelmetaller och tillväxtmarknader är för en sådan period i mina ögon mer tillråda.

Det skulle inte vara en enda klass av medel, men en blandning av olika tillgångsklasser.

Annars får du mig svaret: ta medel som ger en rimlig avkastning på en årlig genomsnittlig :-)

Min rekommendation är att konsultera en finansiell rådgivare med hög ömsesidig kompetens fond och sedan sätta ihop med honom en rimlig fondportfölj. Rådgivaren bör naturligtvis förutom den absoluta kompetens kan även erbjuda kompletta tillgängliga fond universum. Kostnaden är endast sekundär. Eftersom det är viktigt att du har rätt fonder med rätt prestanda och rätt diversifiering (portföljkonstruktion) i hans förvar.

Vid valet av fonder kan gå fel. Det finns cirka 7000 potentiella fond och chansen att ställa dem på fel fond är stor.

 1. Penningmarknads, obligations kapital, absolut hemvän-, blandat, multi-tillgångar, tak eller fastighetsfonder
 2. Branschfonder, landsfonder
 3. riskklass
 4. geografisk region
 5. rätt beståndets storlek Små, .mid large cap fond
 6. rätt investeringsstilar (värde, tillväxt, blandning, Momentum)

Jag hävdar inte lekman kan montera rätt tillgångsallokering för sig själv.

Om du inte vill att omfördela, då en blandfond som Carmignac Patrimoine
Global blandning för din portfölj. Med en kombination av aktier och obligationer i blandfond investerar minst 50% av nettotillgångarna i internationella obligationer och / eller penningmarknadsprodukter. Resten av kapitalet investeras i europeiska och internationella aktier - totalt kan placeras upp till en fjärdedel i tillväxtländer. Carmignac Patrimoine är lämplig för riskmedvetna investerare som vill investera långsiktigt och i stort sett till de stora finansiella centra. WKN: A0DPW0 eller om du observerar och omplacera den Fond vill: Carmignac Investissement
Utövande av absolut prestanda

Flaggskeppet grundades 1989 av erfarna fondförvaltare Carmignac Gestion övertygad av den globala aktieinvesteringar med över genomsnittet prestanda. Hemligheten är avsiktlig spridning av investeringar i tillväxt- och industriländer utan begränsning till sektor, typ eller storlek. Målläge i portföljen har naturresurser - ökad tillväxt av varumarknaden i tillväxtländerna i att döda en idealisk skydd mot stigande inflation. Framgång bevisar Carmignac Investissement rättigheter:

5 stjärnor i Morningstar Rating WKN: A0DP5W utan avgifter vid ING Diba att få båda.

om konservativ, skulle jag anser mig en Carmignac. Det finns medel som att inte falla något under varma gånger. Eller på aktier som passerar, men om exakt 20 år i avvaktan på en nedgång, förlorar du ibland 50%.

Jag tänker på företaget mycket. Kommer du riskerar mindre, sedan blandning eller pensionsfonder.

Related questions

Vilken typ av försäkring är avgörande för villaägare och fastighetsägare och strävan;

Vilken typ av försäkring bör du ha som en fastighetsägare nödvändigtvis? Jag är säker på att ingen bank kommer att betala ens en enda öre i hypotekslån om du har någon hemförsäkring. I flerbostadshus bör också ha en separat ansvarsförsäkring i ditt e

Vilken typ av kostnader kan jag förvänta dra på bankomater och strävan pengarna;

Jag är på en liten Volksbank gren och går snart till en annan stad. Om jag måste det ta ut pengar, hur dyrt det kommer att vara för mig? Det är inte mycket väl min Volksbank har där. Så länge du flyttar i VoBa cirkel, kommer det inte kosta dig något.

Vilken typ av försäkring rekommenderas när klättrar & quest;

Kära forummedlemmar, Jag började ungefär ett år sedan med klättring. Tidigare trodde jag att jag automatiskt försäkrad genom min olycksfallsförsäkring. Nu en vän till mig, men till slut störtas. Inget dåligt, men så stark att vi kallade en ambulans.

Vilken typ av Riester kontrakt skulle du rekommendera & quest;

Jag vill ingå ett avtal Riester för min pension. Eftersom det finns nu flera alternativ - Regular Savings Plan, bostäder Riester, bank sparplan, etc. Vad "form" av Ries Tärnor skulle du rekommendera? Var finns de kostnader som minst? Vad passar

Vilken typ av investeringar rekommenderas för utsläpp från obligatorisk pension & quest;

Vilken typ av investering är när du undan från det allmänna pensionssystemet? Då jag tänker fortfarande på hur mycket pengar injektion ska vara där när du behöver för att överbrygga arbetslösheten! Åtminstone kunna överbrygga till 1 år, eller? Kontro

Vilken typ av investering ni rekommendera för ca & period; 1 & sol; 2 år & quest; 10 period, 000 euro - för styrning komma och exkl;

Skattebetalning i början av januari för egenföretagare att betala. tills dess att tillämpa Vilken typ av investering till 10.000 euro? tack! Även om det är nu svika dig: Förutom avistainlåning och dagslån där för dig något rimligt alternativ. Hård pe

Vilken typ av investering är bäst för ett litet barn och komma; alltså att bilda senare vad det finns & quest;

Vi vill hjälpa våra barn att de kan hjälpa sina barn och våra barnbarn en bra utbildning. Det är anledningen till att vi vill skapa för födelsen av varje barnbarn något och sedan fortsätta att göra mindre insättningar. Vilken typ av investering är de

Vilken typ av aktiefonder rekommenderar ni för pensionering & quest;

Jag vill investera en del av mina portföljer pension i en aktiefond. Jag vet som bör behandlas med försiktighet aktiefonder för pension på grund av den finansiella krisen. Men jag tror att för en diversifiering av portföljen är ingenting. Skulle du f

Vilken typ av investering för RRSP väljer & quest;

gleioch en fråga: vilken typ av investering skulle du idag som lönsam start eller allmänt råder rekommenderas. Vi har ännu nichtchuldenfreies hus, även en bosparande och spar tillgångar över 30.000. Kunde en därför Riester? VL Fyrklöver i aktiefonder

Pensionsskyddet för aktier och komma; vilken typ av fond är lämplig och strävan;

Hej Alla, Jag skulle vilja ta hand om mina pensionssparande och investera dem pengar i aktier. Finns det en speciell typ av särskilt attraktiv för ett sådant projekt? Det finns två sätt du kan i princip göra. Båda tros tidshorisonten för 15 + år. Du

0
Views
0
Ccomments