B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-09

Vilken rätt har jag någonsin & quest;

Advertisement

God dag! Min fråga är inte viktigaste, fortfarande användbar, kommer jag vara mycket tacksam för era ansträngningar. Jag arbetade 3 år som sjuksköterska. Först som assistent och senare med fördraget. Mitt kontrakt förlängdes 2 gånger. Under det senaste året gick till föräldraledighet. Jag vill faktiskt börja arbeta efter ett år. Nu Frågan är bara om att börja om från början, od. Få men en hård plats? Jag hörde juridiskt motiverad föreskrivs att avtalet förlängs två gånger. För tre-e gången arbetsgivare bör erbjuda en fast punkt redan. Gett mig är en hel del bekymmer om huruvida jag kan börja hjälpa ut igen. Jag vill inte ha. Vilken rätt har jag överhuvudtaget?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hur länge ditt anställningsavtal har förlängts?
Så, är föräldraledig med föreskrifter:
Föräldraledighet ger anställda möjlighet att ägna sig åt sina barn, utan att förlora kontakten med yrket. Du har en laglig rätt.
Du måste informera dig mer, vilket kräver mer Angaben.Hattest Du kanske "Tillfällig kontrakt" (Den utvidgade inte av föräldraledighet)?
Kanske du kommer att bidra till en ytterligare länk:
http://www.wer-weiss-was.de/theme-i215-24.html

Detta är inte tyvärr vara fullt besvaras, därför att det är oklart

  • så länge som en temp var,
  • som kontraktet såg till
  • som den självklara tillfälliga kontrakt "senare" såg
  • om det fanns en tydlig motivering för begränsning,
  • vilket avtal gäller i huset,
  • som den återstående avtalstiden var när du gick på mammaledighet.

Här är helt enkelt alltför många detaljer okända.

Related questions

Vilken rätt har arbets entreprenör quest på jobbet &;

eftersom det är olika beroende på branschen höger (även på grund av kollektivavtal), föreslår jag att du Informera dig i unionen som ansvarar för dig. som verkligen kan specifik information om din situation Du har rätt att användas i enlighet med din

Vilken rätt har jag att vara socialt mottagare om jag flyttar

Vilken rätt har jag att vara socialt mottagare om jag flyttar från en annan stad till en annan stad? kan jag ansöka om bidrag och där jag dit? Rätt adress för din fråga skulle vara socialkontoret. Om du har ett giltigt skäl för din flytt, som accepte

om barn far flyttar utomlands och komma; vilken rätt då reglerar mängden underhåll och strävan; Tyska lagen & quest;

min vän har valt, måste höja sin son i Spanien från far till lassen.Sie betala därmed räkningarna, men vet inte vilken lag här underhåll beräknas. Tysk rätt eller utländsk lag? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade

Börs ordning utförs av banken falsk och exkl; Jag Vilken rätt & quest;

Har gett en säljorder för en illikvid obligation. EUR 10.000 till gränsen 103, -. Banken har ingått men gränsen för 102,50 och ordern utfördes och 102,50. De kommande starkaste försäljning, efter min orderutförande, på Frankfurtbörsen sedan var omsät

Vilken rätt har jag quest som socialt mottagare &;

Jag ville fråga om du vet vad jag kan åberopa som socialt mottagare har allt? Tyvärr, skriver du inte vet exakt vad det är du, men i princip du har rätt att få dina betalningar socialbidrags beräknas korrekt och att du behandlas av byrån laglig. Dett

Vilken typ av bank sparplan har nu rätt till ränte efterskott & quest;

Det har gett en dom från Högsta domstolen, enligt vilken en bank var tvungen att beställa baserad intresse. Det var en 20-årig sparplan med rörlig ränta men som premier. Såvitt jag vet är något idag inte längre erbjuds i form, men fortfarande finns d

Upp till vilken ålder eller tills rätt körsträcka i kilometer har rätt till reducerat värde & quest;

En bil har lidit betydande skada olycka. Experten har angett någon värdeminskning. Det är inte att tro, eftersom jag trodde att en värdeminskning skulle ha varit att fastställa på grund av ålder eller körsträcka. Vem vet gränserna för det? Gränserna

I vilken grad av relation du har rätt till obligatoriska delen & quest;

Om det inte finns några direkta släktingar mer (jag menar sina egna barn, egna föräldrar eller syskon) finns det fortfarande obligatoriskt mottagaren, t.ex. kusiner eller brorsbarn eller kan någon ärva alla mina arv andra med vilka man inte är relate

Köpare i Tyskland och komma; Säljaren i Danmark och halv; Vilken rätt & quest;

Jag köpte något från någon i Danmark. Det fanns alla sorters problem och även min första påminnelsen inte har hjälpt mycket. Om jag nu väljer att klaga, då skulle jag behöva göra innan tysk eller dansk lag? Finns det en skillnad som skulle behandla k

Hypotekslån från banken sold- vilken rätt gör låntagaren & quest;

Redan många människor har skadats av tilldelningen av fastighets lån från banken. Nu var det en milstolpe dom, Högsta domstolen att en ökad efterfrågan på avgång skuld skall avvisas. Vad innebär detta för låntagare och hur de ska bete sig nu? Tack. G