B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-11

Vilken period med TAN generatorn till svars stängning &; Eftersom jag inte behöver det för nya Bank & comma; Jag får den tidigare avgift på 10 euro tillbaka & quest;

Advertisement

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jag skulle säga nej, även om det var så tydligt fastställt att denna avgift inte var rätt, så bankerna faktiskt måste göra en del gratis, eftersom detta förfarande infördes bland annat av säkerhetsskäl av bankerna själva.

Så jag inte får betalt för min generator och det gör det på alla banker, så du behöver delen gång igen.

Jag skulle säga att du inte får återbetalas beloppet, eftersom enheten kan också troligen att användas för andra banker. Men jag vill bara be på banken.

Nej, du inte få tillbaka € 10. Enheten gjorde du äntligen betalda annonser själva.

Nej.

Du har köpt enheten, de är dina, om du inte behöver något mer för den nya banken, kan du sälja den privat.

Jag har inget betalt. Det är bäst att fråga på din bank eller skriva 10 euro bara från.

Det är vettigt att helt enkelt be gånger av på din bank, som borde veta det?

Related questions

Min ex-fru har wiedergeheiratet & period; Får jag den tid du tilldelas pension tillbaka & quest;

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Det finns en ny äktenskapslag sedan 2009. Jag ger dig därför en länk av pensionen med ett gratis telefonnummer. Här får du information sj

I vilken period räntefördel genom LZB banker måste föras vidare till kunderna och strävan;

I vilken period måste räntan fördelar som detta innebär en räntehöjning i LZB, förs vidare från banker till kunder? Måste bankerna efter en räntehöjning höja räntan för kunderna? Är dessa åläggs en höjning vidare till kunderna? Finns det en tidsgräns

Vilken form av TAN generation är säkrare och komma; på skärmen, eller alternativt till generatorn & quest;

Vilken form av TAN generation är säkrare om jag generera TAN till generatorn och min Girokonotkarte direkt på datorskärmen eller när jag alternativt bara med ingångar praktiken gör generatorn TAN? Jag tror att det inte är särskilt mycket. Viktigast ä

Föräldrapenning - Vilken period är relevant för att fastställa & quest;

Jag är en frilansare och om allt går väl, jag får 5 Januari 2010 mitt första barn. Vilken period är relevant för beräkningen av mängden föräldrapenning? Skatte räkningen för 2009, vilket sannolikt kommer att finnas tillgängliga förrän i mitten av 201

för vilken period barnbidrag betalas

för vilken period underhållsbidrag betalas i förskott eller i efterhand Hej! betalningen tidpunkten för övergången barnbidrag bestäms av den sista siffran i barnbidrag nummer. Detta ligger på ditt kontoutdrag eller brev från familjen budgeten. I Kind

Vilken period innan skilsmässa ansökan görs & comma; till värdet av artikeln för att fastställa & quest;

Vilken period räknas före skilsmässa framställning som intäkt period för att bestämma värdet av den materiella skilsmässa? Jag har nu hört två olika åsikter, även de senaste 3 månaderna före ansökan och även hela det sista året före vad som är sant e

Under vilken period felaktiga inmatningar av PIN-koden lagras på ATM & quest;

Under vilken period felaktiga inmatningar av PIN-koden lagras på ATM? I går jag en gång eingegen min PIN-kod fel. Då jag kom in rätt PIN-kod. Om posten var felaktig fortsätter sparas eller raderas genom att ange rätt PIN-kod igen? De felaktiga inmatn

Löneskatt eller & period; Sociala utgifter på 800 euro Intern få tillbaka & quest;

Hej! Jag har en fråga angående en praktikplats. Beloppen ersättning till 800 euro och praktik tar också exakt en månad. En vän till mig berättade för mig att en som du betalar sociala utgifter eller inkomstskatt på de första 800 euro, kommer tillbaka

skulle göra penningförsändelser i framtiden med Online Banking & comma; Vad måste min dator WG & period; Säkerhet har & quest;

om du gör internetbanker, vad man ska leta efter säkerhet mot datastöld eftersom egen dator? är verkligen en pc aldrig! om din procedur bänk smart tan erbjuder en check kortläsare-det är en ganska bra situation. enheten genererar med ditt bankkort en

Internränta från vilken period

Hej! Vid vilken tid kan hernehmen IRR i Excel? Är det sant att det bör finnas åtminstone 1 år, eftersom formeln extrapolera avkastningen för ett år? Och under året formel förfalska avkastningen. Det skulle vara mer korrekt att säga, det bör vara mins