B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-11

Vilken investeringsstrategi för en nybörjare att investera i förnybar energi och strävan;

Advertisement

Hej Alla,

Även om jag tror att de fyra väggarna är en bra förebyggande strategi, men jag är också intresserad av investeringsstrategier tillgängligt kapital. Jag tror att för en kort tid på väg att investera i förnybar energi till. Jag vet tyvärr inte riktigt läsa och är bara att komma in i branschen. Kan någon ge en rekommendation om hur man kan ansluta sig som nybörjare utan mycket risk i branschen mig?

Tack och VG, gräsmatta Pfleger

answers

I grund och botten är en investering alltid förenat med risker och sektorn för förnybar energi. Jag ser det liksom vissa andra här bör du aldrig bara
"En häst" översättas.
Särskilt när det gäller förnybar energi, kommer det att finnas i de närmaste månaderna på grund av reaktorn debatter viss rörelse.
Det är helt klart för mig att i detta Invest segment del fortfarande kommer att flytta.
Därför min personliga tips:
inte underskatta risken i händelse av ett sådant system. Tyvärr har jag inte haft goda erfarenheter inom vindkraft.
Så att jag vet vad jag pratar.
Förnybar energi bör vara endast en del av en depå.

Hello också,
faktiskt är frågan lämnas inte bara för din del av förnybar energi med samma svar som i allmänhet för Geldanlage.Zuerst det är att informera sig om och följa inte bara Verprechen eventuella påstådda "experter". Då har du din investering fastställda målet, så mycket prestanda (vinst) vill du uppnå och gå mycket är risken (detta bör redan ta en stund tid. För en investering på aktiemarknaden (WSA stopp är min specialitet) skulle jag föreslår att du söka priser dig beroende på investeringsvolymen 2 -5 medel ur fältet förnybar energi, läs fondprospektet och se till att ds de är placerade så bred som möjligt (både när det gäller anpassningen i olika tekniker och i olika globala regioner) dessa medel bör 60 - har 80% av dina insättningar make up. resten av du letar efter lager av företag som är verksamma inom denna Breich. åttonde gerae på företag inom förnybar energi på detta inte låg omsättning på börsen (här en hel del och lös drivs på marknaden nära (dvs. värden med låga handelsvolymer) trycks med "meddelanden" och kursen efter zusammenfaällt igen som den ökända korthus)
Visst, kräver detta förfarande en viss tid, men när frågan om förnybar energi du är intresserad du är därför allt du vet nyhet eftersom du är så på marknaden inom detta område hittills stopp.
Och detta ganska återhållsamma depåstrukturen är på medellång till lång sikt, kan erbjuda en mycket anständigt prestanda vid en relativt låg risk.

De mycket goda svar från detlef32, digaeck och Niklaus jag vill tillägga något jag med några kunder som har täckt i en liknande situation:
Om du redan äger ett hem, kolla tider Din nuvarande konsumtion. Cirka 5000 KWh? Tak orientering möjligt söder? Ingen platt tak? (Vid denna tid genomförde protester av proffs: Åh kära, bara ingen PV på taket, som inte längre är lönsamt men eftersom inmatningstariff minskades)
Då man tänker på mig, vad du har i de kommande tjugo-trettio år på kostnaden för el kommer. Tips: Enligt siffror från den federala statistikbyrån stigande elkostnader sedan 2000 i genomsnitt 5,5% per dag betalar du så 23ct / kWh - som då skulle vara i 20 år redan 67ct / kWh eller 1,15EUR / kWh i 30 år.
Hur gör du om du är helt enkelt att bygga så mycket som möjligt från makten själv?
Detta är vettigt bara om du kan lagra energi som genereras under dagen - och som kan mest sol installatörer ännu erbjuder inte med Work Solutions (flera bilbatterier i källaren, etc.). Men det finns bara en leverantör som erbjuder nu i Tyskland och göra kan: PV som systemet internt bruk med litium-polymerbatterier som mellanlager (även med ö förmåga). Det säljs endast när all data beräknas av en ingenjör och har över det såg ut och ger sitt OK, det vill säga om det inte räknas för dig, du, systemet är också säljs inte - jag tycker är mycket rättvist!
Det trevligt det (enligt min mening): Underbara egenskap värde, desto högre inflation pressar priser och varför ständigt stigande elpriser - den bredare ditt leende!
Om du vill ge mig igenom några siffror, jag tror dig fri av om hela är värt för dig!

Tja - din fråga, jag förstår att du har en grundläggande investering är ditt hem. Prima. Om du vill nu satsa några pengar utöver en god etisk känsla din önskan är förståeligt.

Det finns i princip 2 (3) alternativ:

Vill du ta en företagarrisk och därmed dela på vinster och förluster.
Så även en partiell eller total förlust i beräkningen.
Sedan erbjuda öppna (1) eller sluten (2) medel.
Eller skulle du har ingen affärsrisk. Du ger pengar förväntar ränta och återbetalning av lånebeloppet. Då kan du förlåta ett lån eller ett sparande insättning (3). Naturligtvis förblir emittentrisk. Så titta noga som är garant för ditt lån eller sparande insättning.
Fördelen med en öppen fonder: Snabb tillgänglighet, daglig prissättning.
Nackdelen med öppna fonder: Endast mycket begränsade möjligheter att bestämma investeringen. Oftast bara målet riktning.
Fördelen med en sluten fond: Exakt klarhet om verksamhetsföremål, hur mycket investeras där och vad är planen för de kommande x åren.
Nackdelen: Dålig tillgänglighet till utsatt ände och utbetalning av medel. Pengar är inte spridda men kvarhållande i denna verksamhet ändamål.

Fördel besparingar insättning / bond: Ingen affärsrisk. Inget belopp av förluster.
Nackdel besparingar insättning / bond: Ingen effekt om pengarna mottagaren verkligen pengar att investeras som planerat och ingen del av vinsten.
Slutligen, är min rekommendation:
Stängt marken, rekommenderar jag en sol fond (även en med speciell, men det gör rådgivare ansvar därför inte här).
Varför? Liten risk genom prisgarantier statliga exakt planering där projekt jag lägga mina pengar, de flesta sol medel beräknas rimligt på grund av konkurrensen.
Förutsättning: Du behöver inte pengarna under de närmaste 10 till 20 år (beroende på fonden) men är utdelningen (skattefria i stora delar) under denna tid nöjd.

Första gången clarify're nybörjare i investeringar alls eller endast i denna Witschaftszweig. Vad är dina tidigare placeringstillgångar.

Viktigt, oavsett vilken sektor du investerar, är det aldrig rätt att investera i endast en sektor. För om industrin får i trubbel går herrunter investering bäcken. Visa Internet bubblan 2000:e

Då blir det även på din placeringshorisont, dina mål och din relation till risk och belöning. På kort och medellång sikt likviditet bör också vara närvarande.

En grundläggande strategi är att utveckla en portfölj av fonder. Base är globala aktier, sedan ett par småbolag lager, och slutligen en blandning med fond för förnybar energi. På denna punkt kan du också installera andra specialfonder.

Men förnybar energi kan och bör på grund av risken för bara en inblandning i en välsorterad portfölj vara.

Dr Google har hjälpt mig:

http: //www.finanz-sektor.de/news/geldanlage-nachhaltig-leben-nachhaltig-investie ...

Related questions

investera i förnybar energi och strävan;

Jag skulle vilja att investera i förnybar energi var man kan hitta välkänt företag där kan jag investera? Jag vet inte om frågan är fortfarande giltig, men satsningen på vindkraft är att föredra framför en PV investering i momentant av den federala r

Är det lämpligt, trots den nuvarande politiska debatten att investera i förnybar energi och strävan;

Är det vettigt att investera trots den nuvarande politiska debatten i förnybar energi eller ska vi vänta tills allt igen lite lugnade? Definitivt! Vad vi upplever i samband med kärnkraft och alternativa energikällor har en epokgörande betydelse och d

Vilka ETF kan väl investera i förnybar energi och strävan;

Finns det lovande ETF: er som är specialiserade på förnybar energi och som skulle rekommenderas för en investering? Med ännu ingen. Först och främst sektorn för förnybar energi i form av små till medel banbrytande företag är egentligen inte längre en

Att investera i förnybar energi

Ska vi nu i förnybar energi, speciellt solenergi och vattenkraft och vindkraft investera (på land)? Har någon personlig erfarenhet med Prime Energy AG och / eller Ranft grön energi och korrekt uppskatta dessa två företag? Denna industri är alltid irg

Ska vi i Amerika nu investera i förnybar energi och komma; vilka aktier skulle rekommenderas & quest;

Jag läste att den nya USA: s president Barack Obama planerar att investera $ 150.000.000.000 i förnybar energi. Det skulle då - om det är sant, och han kan genomföra det - men säkerligen är vettigt att investera på den amerikanska marknaden för förny

du kan investera i förnybar energi eller risken är fortfarande mycket hög och quest;

Vind- och solenergi var mycket volatil i aktier under de senaste åren. Som ni kan se dessa aktier industrin vindkraft och solenergi för närvarande? En bra investering? Så överallt kan du höra direkt från samhället vind lager som bara tar en trend. De

Om framtiden slutligen investera mer i förnybar energi och strävan;

Skaka oss oljeutsläppet i Mexikanska golfen slutligen vaken? Om industrin inte tar denna katastrof som en möjlighet och att investera mer / i förnybar energi? Det är dock redan investerat kraftigt subventionerade i förnybar energi. Det ligger i männi

Finns det en "& halv, grönt Riester" och halv; eller & period; Riester medel som jag kan investera i förnybar energi i & quest;

Jag kan hittills bara välja någon Riester-systemet, som är verkligen svårt. Nu idén har kommit till mig, om du kan investera i förnybara energikällor med en Riester konditionering eller en Riester fond? Eftersom jag är mycket för förnybar energi och

Hur och var kan jag hållbar och etisk strävan inom förnybar energi Invest &;

Investeringsmöjligheter för förnybar energi är mitlerweile verkligen mycket bred. Jag letar efter en hållbar och etisk investering och skulle vilja be dig om råd. Har någon här har erfarenhet av system av detta slag, som han vill dela med mig? hej, o

Investera i förnybar LPAR och energi, Wind Energy & rpar; privatkunder

Jag fick rådet att investera i ett större projekt för förnybar energi. Det handlar om vindkraft. Det är ett stort projekt i tre-siffriga miljonbelopp. strukturen har jämförts Prokon jämfört. Man förvärvar en entreprenöriell deltagande och att få hög

0
Views
0
Ccomments