B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-05

Vilken bank du faktiskt så bäst & quest;

Advertisement

Vilken bank du hittar faktiskt så bäst?
Vilken bank glad eftersom hon eller inte?
Vill ändra min bank och nu Braucht jag gånger ett par beslutshjälpmedel.
Kan också vilja skriva orsaken och så, om du vill .....

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Så jag har 1år på Postbank och mycket zufrieden.Ich har inga avgifter för överföringar, stående order, etc. bezahlen.Ich var tidigare på Sparkasse och eftersom allt var så berechnet.Wenn har förändrats en stående beställning, har 1,50berechnet .Nu jag betalar ingenting och tjänsten är inte annorlunda, förutom att jag sparar ca.20Euro i 3 månader.

I summan av alla egenskaper Postbank är den mest praktiska

Så jag tror att Sparkasse helt ok, det har mycket grenar, några anställda och ändå talar vi inte bara med bankomater och uttalande skrivare, men snart kommer det att vara så långt på sparbankerna: - (((tjänsten fungerar hela efter, måste du störa kunden redan känner banken.

Jag tycker Postbank är optimal och verkligen billigt för de vanliga private banking-kunder.

Postbank ger mig gratis konto, insättning och kreditkort och har en mycket bra online-närvaro.

Vad vill jag mer?

Så jag är på Raiffeisenbank och är inte absolut rekommendera.

Related questions

vilken bank ekonomi utan besparingar fastighet & quest;

vilken bank finansierar fastigheter även om du inte har några besparingar? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det finns ett antal ledande institut. Men många misslyckas direk

Vilken bank du kan fortfarande lita & quest;

Jag har sett i en rapport som en 88-årig kvinna från Commerzbank var en investering sålts, varav det inte längre kan dra nytta under din livstid och som inte innebär någon möjlighet till uppsägning. Denna anläggning hade ännu mer etiskt ganska tvivel

Vilken bank ger kredit för skuld & quest;

Hej! Jag har skulder som jag så tyvärr inte kan lösa. Jag har tänkt att det kan vara bra att ta ett lån för att slutföra skuld. Vilken bank är det ett lån? Den som har gjort det med erfarenhet? Jag ville fråga runt här ertsmal innan jag går till alla

Vilken bank är bakom världens konto quest;

Senaste spets som tillhandahålls av forum för gratis Världens konto. Vilken bank sätta bakom det? Någon som vet mer om detta? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Här hittar du

Vilken bank checkkonto är fortfarande fri & quest;

Jag vill ändra min bank, och ville veta vilka banker erbjuder en gratis checkkonto? på min bänk (SWN) för att få checkkonto gratis upp till 25 år. som en student får det ännu längre fri (studentexamen certifikat som bevis behövs) ... Commerzbank erbj

Vilken bank har den säkraste Internetbank & quest;

Gör de tyska bankerna som säkerheten i sina nätbanks villkor ändå? Sticht detta en särskilt säker? När det gäller säkerhet, de tyska bankerna faktiskt alla tar för Internetbank är inte mycket, eftersom de alla använder samma eller liknande Sicherheit

Vilken bank ger kreditkort med stift & quest;

Hej! Bredvid varit mycket i Italien och få med mitt kreditkort när du fyller upp mer och mer problem, eftersom kontanter är inte vanligt (i Italien finns det nästan bara bränsleterminal), inte bankkort inte fungerar och mitt kreditkort allt arbete ut

Vilken bank ska låna som Wohnungseigentümergemeinschaft & quest;

Vilken Bankengruppe är här fast och är problemen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de I den här frågan, tyvärr, är en massa nonsens sprids. Även de flesta chefer är osäkra och

Sök avgiftsfritt konto för sparande insättning och LPAR, € 500 & sol; månad och rpar; & period; Vilken bank har något ännu till & quest;

Pengarna bör vara så klar för leverans. Räntorna är inte så viktigt för mig. Direkt banker är inte berättigade. Alternativt skulle ett sparkonto vara tänkbar. Finns det denna sida ännu? Motbok Det finns emellertid inte rekommenderas, se mitt svar red

Vilken bank erbjuder vackra tematiska kort & quest;

En kanske något dum fråga men jag skulle vara intresserad av mig som banken erbjuder särskilt vackra och originella motiv bankkort. En vän till mig har domkyrkan på sitt bankomatkort. Jag tror att det är mycket trevligt. Eftersom jag bara va vill änd

0
Views
0
Ccomments