B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Investeringar Bank besparingar investeringar och plus; sparar penningmarknadskonto notering 2013-02-28

Vilken bank är bättre att öppna ett sparkonto och quest; & quest; & quest;

Advertisement

Så jag avslutade min utbildning och arbete nu permanent. Jag har en månad några vänster och vill spara kärlek .... Hur kan jag skapa den bäst på en bank ??? Förresten, jag har en normal online-checkkonto. Det bör så mycket som möjligt "komma ut" samtidigt spara kurs. Mir är också viktigt att jag kan få när som helst och inga avgifter tas ut. Även om du nu vill få pengar eller något ...
Finns det verkligen fynd ??? Othe värda en penningmarknaden konto alls för mig ???
Tack för svar

answers

Du bör första gångerna hitta en fri checkkonto. Det är oftast också en gratis sparkonto.

ING-Diba och comdirect erbjuder nu 1,75% ränta (för nya kunder initialt något högre). DAB bank erbjuder 30.09.2012 även 2,6% ränta. DAB bank är välfyllda i termer av fond sparplaner och tillgång till andra värdepapper på börser, dvs du kan antagligen det en fast, låg kostnad checkkonto, sparkonto och insättning hittades.

En god överblick över dagslåneräntan har www.tagesgeldrechner.de
Där hittar du också information om insättningsgarantier för respektive banker. De specialpriser för nya kunder kan efterfrågas.

Men jag har min favorit länk:

http://www.fmh.de/zinsen-vergleiche/tagesgeld

Ett sparkonto är alltid värt eftersom det kostar ingenting och tar upp till 2,3% ränta. Frag doch med din lokala bank för att se om de kan du ställa in ett sparkonto.

Related questions

Vilken bank har den högsta kreditränta på löpande räkning & quest; Föredrar tidiga karriär bra konto period;

Vilken bank har den högsta kreditränta för bankkonto? Vill min brorson - nya aktörer - för att öppna en bra konto, där han har också ett visst intresse. Tack för ditt råd och information. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av cer

Vilken bank erbjuder även ett sparsystemet som passbook till & quest;

Vilken bank erbjuder även ett sparsystemet som ett sparkonto? Det handlar mindre om intresset och avtals egenskaper, men mer för att boken till mig. Så det borde verkligen vara ett häfte, där du kan låta ett agg intäkter i bänken. Det låter som en pr

Vilken bank erbjuder direkt från kontot öppnar en kredit & quest;

Vilken bank får du direkt till kontot öppnar en kredit utan månatliga minsta betalning på kontot? Detta skulle behöva komma överens med säkerhet direkt och personligen med banken eller dess anställda. Möjligen dem tillräckligt så Schufa (se http://ww

Vilken bank det finns en hög premie för kontoutdrag & quest;

Jag skulle vilja ha en tilläggsbudget konto för att få en bättre överblick. Vilken bank där eftersom för slutförandet av en bytes närvarande en hög premie? Jag tycker bidraget Comdirect banken väl, om du har det konto som används åtminstone 5 gånger

Vilken bank har en mycket enkel och intuitiv Internetbank & quest;

Jag skulle vilja presentera min mor till internetbanker, eftersom det fortfarande går för alla banktransaktioner i grenen. Finns det en bank som erbjuder en enkel och intuitiv Internetbank? Din fråga är egentligen ingen anledning att besvara, efterso

Vilken bank har en insättning med låg kostnad och quest;

Vilken bank du får en deposition för värdepapper med relativt låga kostnader och acceptabla ytterligare villkor? Här går du: OnVista. Kostnaden för den ordning är lika bra som den lägsta, som är tillgängliga i DE. Och den nya kunden åtgärden är attra

Vilken bank erbjuder personliga lån på de bästa villkor & quest;

Hej gemenskap. Jag söker en bank som erbjuder billiga personliga lån. Finns det någonstans en lista om det, eller kan så någon berätta för mig vilken bank i detta avseende har goda förutsättningar med låga räntor? Tack Snabb och billig hjälp för din

Vilken bank har en fin första lönekonto för Barn & quest;

För min systerdotter jag letar efter ett första checkkonto som eventuellt sätta upp något fint eller för barn kommer attraktiv. Du har ett tips för mig vilken bank det kan hittas? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierad

Vilken bank i Frankrike jag får en bra kreditförsörjningen & quest;

Vilken bank i Frankrike har goda krediterbjudanden? Jag ska arbeta de närmaste 2 åren där och få på grund av mitt byte av bostad i Tyskland ingen kredit. Kan du ge mig ett bra tips för Frankrike? Precis som i Tyskland, finns i Frankrike jämförelse po

vilken bank betalar mig en personlig check från bar & quest;

vilken bank betalar mig Verrechnungsscheck bar från? En korsad check (V-kontroll) är en kontroll, som ska betalas av trassatbanken inte kontanter till ägaren. Som en personlig check vanligen matas genom en bytes, betalningssätt check inlösen kan då å