B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-29

Vilken är den bästa kontroll för en heltidsanställd personal som arbetar för en glasögon tid jobb har & quest;

Advertisement

Hej Alla,
följande situation: Jag är på heltid under kontrakt med min nuvarande arbetsgivare, men jag är på sidan "skådespelare" för reklam, etc. (2-10 små jobb under året).
För vissa jobb jag bara var tvungen att ge mitt personnummer och fick överföras pengarna i andra jobb ska jag visa min skattsedel. Då jag tog detta från min huvudsakliga arbetsgivare och få skickas tillbaka. Jag behöver inte som en andra skattekort? Men då är jag i värsta skatteklass eller? Om jobbet körs på Lohka jag betala ganska normala skatter på belopp, eller hur? Vilken lösning skulle vara bäst i min situation? Kanske till och med en egenföretagare? Jag är lite illa och gör faktiskt alltid lätt som sade till mig;)

answers

Din arbetsgivare har du rausgegeben ditt skattekort för ett andra jobb? Jag kan inte tro.
Korrekt är en 2: a företagande skatt uttalande (så det är nu) med skatteklass 6. papper men inte det i alla fall. Ditt lokala skattekontor hjälper dig att fortsätta på ett säkert sätt.

Det är bättre, frågar du en faktura utan moms och ge de belopp som erhållits i din självdeklaration till. Frågan är om de reklambyråer vill. Frågor hjälpa.

Related questions

Hur många kontroll konton, kan en person ha & quest; Om alla listade i Schufa & quest;

Hur många kontroll konton, kan en person ha, i alla fall? -När En bank och i allmänhet på olika banker? Om alla kontroll konton som anges i Schufa? Om även då ett checkkonto ut på Schufa, om det redan har löst? Antalet är inte begränsat. Den schufa ä

Vilken bank erbjuder gratis kontroll konton för Hartz IV mottagare & quest;

En vän berättade för mig att som Hartz IV mottagare kan öppna ett gratis lönekonto på DKB. Finns det en bank som Hartz Iv mottagare kan öppna ett gratis checkkonto? Hej! att få ett konto som Hartz fyra mottagare ibland kan vara svårare än du tror. Må

Job Center tar 2 € avgifter för kontroll skriva med Hartz IV - inte att den är ok & comma; vad gör & quest;

Job Center beräknas i kontrollen skriver från min Hartz IV 2 € avgifter, varje gång jag inte hittar det okej, vad kan jag göra? Arbetslöshetsersättning II är alltid så nära och så jag går nästan 1% förlorade det. Snabbare och billigare rådet Labour.

Vid vilken inkomst och LPAR; och räknar en Passbook & rpar; min dotter har kommit upp för mig och quest;

Jag får sedan början av november när grundtrygghet invaliditetsförmåner. Nu är min dotter fylldes med olika enkäter, där du måste fylla sänmtliche information såsom inkomst, saldon, sparkonton, hyra, etc .. Hon bor med sin pojkvän. Även han vill veta

Vilken pensionsförsäkring rekommenderas för ett jobb förrätt & quest;

Vilken pensionsförsäkring rekommenderas för en karriär starter? kapitalförsäkring privat pension Riester pension För det första måste risken för invaliditet vara sammansmält med måtta. Det finns många fallgropar att uppmärksamma. Men vad är en pensio

Måste jag betala för husförsäljning efter 6 år av spekulationer kontroll eftersom dottern mitt före detta makar fortfarande 6 månader längre bodde där & quest;

Jag bodde med min pojkvän och hans dotter 17J., En enda familj. Han tog fart, dottern förblev gratis live 6 månader. Nu loggar hon av här och tar fart. Måste jag betala skatt på spekulation sälja huset efter 6 år av kontinuerlig själv användning på g

Äktenskap vid 30 och period; 12 & period, 11 kontroll klass i januari 2012 ändrade & comma; men bara från februari 2012 Gäller & quest;

Hej! Jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Följande fråga: Jag och min flickvän / fru gifte på 30/12/11. Den 5.1.12 hon ändras till skattekontoret till våra löne skatt parentes. Förändringen till 3/5 men engagerar högt skattekontoret fram 1,2., Så att ja

Jag måste betala andra hem kontroll & comma; om du inte har någon andra hem och komma; men bostadsägande & quest;

I grannfastighet är ett hus som är obebodd. Under många år. Ägaren endast regelbundet klippning och gör trädgården. Han vill inte sälja, inte hyra det. Idag är han berättade att han måste betala för denna egendom som ägs andra hem skatt. Kan det vara

Hur är && num, 039 och halv; s med kontroll - med betalning av ränta på fasta insättningar till slutet av december 2008 & quest;

Vad finns i skattesystemet för räntor fram till slutet av 2008? Banken har dragit tillbaka mig från intresset för fasta avlagringar från december 2008 bra 1/4. Jag trodde att systemet till den platta skatten fram till 2009? Snabb och billig hjälp för

Vid vilken tysk bank jag kan även om den finns i EU-länderna för att öppna ett konto quest;

Jag bor för närvarande i Frankrike och vill öppna ett konto i en ny Tyskland, banken som detta är möjligt trots huvudsakliga bostad utomlands? Detta gäller särskilt när många online-banker som jag känner till. Till exempel, när Comdirect eller DKB Ba

1
Views
0
Ccomments