B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-18

Vilka ytterligare försäkring för mina tänder rekommenderas & quest;

Advertisement

Bin försäkrad hos AOK skulle vara intresserade av en bra och billig försäkring. Vem skulle ha en bra tips för mig?

answers

Oavsett, där du är försäkrad GKV, är en tandvårdsförsäkringen en bra idé. En rekommendation är svårt eftersom de intressen försäkrade är mycket olika.

På följande måste säkerställas i alla fall:
- Inga förmedlingstjänster under de första åren,
- Införande av implantologi tjänster,
- Välj bara kombinationsprodukter, om du behöver kombinationen (t.ex. Kapacitet för glasögon.)

AOK arbetar jag tror tillsammans med DKV, som för några bra priser. Fråga alltid på kontoret.

Fråga gånger efter direkt med AOK som kan rekommendera dig att säkra bra leverantör för detta. Jag själv har mina färdig i Bayern försäkring. Försäkringen omfattar även delbetalning av kostnader för läkare och visuella hjälpmedel. Kom också ihåg att du ska gå en gång om året till tandläkaren, så har du ihop din Bonusheft prydligt och få i händelse av att du behöver proteser, också betalar mer av AOK.

I vilket fall som helst skulle jag dra central beaktas.

Det är dock värt att överväga huruvida en fullständig Zusatzbersicherungspaket är klar.

Bästa prata med en fri finansiella tjänster.

Dessutom finns det redan tillhandahåller sådana erbjudanden på "fria proteser" väldigt många sjukförsäkring. Så låt oss tänka på en kopplings försäkring :-)

I vilket fall som helst skulle jag dra central beaktas.

Det är dock värt att överväga huruvida en fullständig Zusatzbersicherungspaket är klar.

Bästa prata med en fri finansiella tjänster.

Related questions

Vilka av privata sjukförsäkringar skulle du rekommendera & quest; Referandariatbeginn i November

Vilka av privata sjukförsäkringar skulle du rekommendera? Jag måste bestämma november börjar jag sedan min clerkship. Så jag sedan försäkrade även med stöd. Finns det vissa saker som jag behöver tänka på? Tack för alla råd! I början bör vara frågan:

vilka medel anses Riester Fund & comma; Vilka av dessa aktiefonder skulle du rekommendera & quest;

vilka medel kan besparen som Riester Fund, som medlen effekten bra? Först måste du skilja på om du vill göra en Riester fond politik eller en Riester fond sparplan. När Riester fond sparplan DWS Riester pensionspremie fond är en fond-i-fonder. Den ak

Vilka ytterligare utlandsresor privat ansvarsförsäkring kan rekommenderas & quest;

Generellt skakas vid denna fråga från Forum experter antingen huvudet eller skriven av nonsens, eftersom du har en personlig ansvarsförsäkring (PHV) eller rekommenderas att titta i PHV villkor. Den senare jag följde: Min PHV omfattar också risken per

Vilka medel för livsmedel och drycker rekommenderas & quest;

God morgon! Eftersom jag har fått höra att fonder som investerar i mat och relaterade Mitel, i kristider är zienmlich stabil, jag letar efter goda rekommendationer från fältet. Kan någon ge mig en ledtråd? Tack och en solig helg I princip sant, men d

Vilka tjänsteleverantörer en sjukhusvistelse försäkring rekommenderas & quest; & LPAR, plus behandling & rpar;

Salute! Vilka sjukhusvård försäkring med överläkare behandling rekommenderas och prisvärd med vilken försäkring? Efter min sista dåliga Erahrungen skulle jag vilja avsluta denna tilläggs- och Me skydda och ta hand om mitt välbefinnande. Ingen kan vet

om du vill investera i aktier och komma; vilka titlar eller industrier inte rekommenderas & quest;

om du vill spekulera i aktier, vilka branscher eller titlar skulle inte rekommendera mig? I bilen jag skulle noggrant. Fyrarna har redan återhämtat sig väl, men har fortfarande utrymme för förbättringar. Supply är alltid bra. Aktier representerar ett

Vilka sjukhusvård försäkring erbjuder det bästa enkelrum tull & quest;

Vilka sjukhusvård försäkring erbjuder det bästa taxa för enkelsäng rum på sjukhuset? Hi Lo, även efter på Check24.de. Där kan du jämföra priser och du plocka ut det bästa: https://zusatzversicherung.check24.de/khzv/form.html God politik med Einbettzi

M && halv, G Global Basics - du skulle investera i denna globala fond Rekommendera & quest;

Intresserade av M & G Global Basics - vad tycker du om denna fond? Han deltar selektivt i företag, det låter bra, eller hur? Rekommendationer är alltid en sådan sak ... på vilka grunder borde verkligen göra en rekommendation som en amatör ... på vilk

Försäkring för sjukhus: hur regleras & quest allt;

Jag har fått ett erbjudande om en extra försäkring för sjukhus. Med denna försäkring känner dig helt säker på - Jag ska avsluta. Eller om det finns argument mot det? Det som intresserar mig, hur vit sjukhuset, vilka tjänster som omfattas av försäkrin

Vilka proteser försäkring kan du rekommendera mig & quest;

Jag söker en protes försäkring, hade du ett tips för mig? Ja, jag skulle, skulle jag inte vara här utan :-) Allvarligt, tycker om vad som bör dessa tandvårdsförsäkringen kan och vilka områden bör omfattas (dentala implantat, tand profylax, proteser).

0
Views
0
Ccomments