B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV underhållande nätt barn underhållsbidrag 2012-04-08

Vilka stöd kan jag förvänta & comma; om jag tar min 9-åriga syster med mig & quest;

Advertisement

Jag är 25år gammal, med hänvisning närvarande fortfarande BAföG. Jag måste ta innan, från oktober min lilla 9-åriga syster med mig (min vän). Jag kommer från oktober att göra min herre och antingen fortsätta att ta emot statliga studielån eller bredvid min herre att anta en 25h-plats. Min fråga är, vad pengar jag kan gälla överallt ännu, så jag kan göra allt med min syster. Medan barnet nytta av det kommer att läggas, men det är inte mycket. Jag ska vara ensam bara så med mina pengar ... Finns det något sätt? Min mamma får Hartz4 måste därför betala Alli Mente och far till min syster har aldrig betalat Alli Mente ..... är lite förbryllad hur man skapar en rent ekonomisk ....

answers

.. Jag skulle se skyndsamt sätta mig med ungdomsHälsan i samband, det måste då också klargöras vem som har hemvist bestämningen osv!

eventuellt finns det möjlighet att låta körningen på en "trusteeship", men det skulle ge pengar från staten.

Hej Merti, omhändertagande av din syster som diskuteras med ungdomar socialen? Du kan inte spela din lilla syster med dig, eftersom vårdnaden är normalt mamman. Sedan Mama Hartz IV hänvisar naturligtvis det kan stanna räkningarna, men de skulle grds. begåtts. Dessutom är barnets far inte ut ur sin skyldighet, måste han alltid betala barn underhåll. Hartz IV du kan få kort eftersom eleverna har ingen Alg II anspråk, din syster ensam, kan inte ge Hartz IV ansökan, skulle det behöva vara gammal för att 15 J. Förutom barnbidrag, kan du ansöka om någon bostadsbidrag.

Jag tackar på förhand för svar .... Men jag tror att jag ska jag verkligen först brottats med socialtjänsten. Är ne svår situation ännu att ansöka om andra fonder, eftersom min BAföG stopp .... väl och lönen för min vän är verkligen kredit .... alla komplicerade ... tack ändå

Social pengar i arge (varm hyran ska krediteras), annars då bostadsbidrag (avgift endast kallt hyra). Familienkasse eventuellt fortfarande.
I gäller Jugendamt Unterhaltsvorschuss och få det om han kan betala, far tillbaka. Det är jag tror det viktigaste.

Related questions

Vilka kostnader kan jag förvänta & comma; om jag ska vända ombudsman & quest;

Vilka kostnader kan förväntas när man vänder sig till ombudsmannen i försäkringen. Hjälp av ombudsmannen är gratis. Försäkringsombudsmannen är en oberoende och fri för konsumenter arbetar skiljedomsorgan. "... Bra tjänster, när en tvist kan utföras a

Vilket stöd du kan förvänta dig från den stat där pensionen är för låg och quest;

Om en kvinna har att förvänta sig en mycket liten pension (ca 500 euro), hyra cirka 350 belopp i euro, men även gift åtskilda liv (man har en pension på cirka € 600, och stödjer dem med 0 euro), som stöder staten kan hoppas att de? Skulle det vara un

Vilka Cash Konst & LPAR, Euro & comma; Dollar & rpar; bör vara en resa Afrika samtidigt som & quest;

Hej Alla, Jag planerar en resa genom södra och östra Afrika. Jag läste mig lite och det kommer att ta föreslagna kontant eftersom det inte kommer att vara på varje hörn en bankomat ... Nu är frågan vilken. De lokala valutor är lite besvärligt om du v

Vilka påföljder har pensionärer frukta & comma; om du betalar inga skatter och komma; trots skatteskuld & quest;

Vit vilka påföljder har någon rädd pensionärer om ingen skatt som tidigare betalats, trots skatteskuld? Några av mina stamgästerna är pensionärer som förmodligen inte betala pensionär skatter som de skulle ha betalat. Snabb och billig hjälp för din s

Vilka åtgärder bör vidtas VorsichtsmaĆ & comma, om jag vill betala säkert med kreditkort på Internet & quest;

Finns det försiktighetsåtgärder som kan vidtas för att säkerställa att handla på Internet med kreditkort är säkert? Jag är rädd att någon blir mina data och därmed går handla världen. Generellt tycker jag att handla på Internet med kreditkort mycket

Vad ska man dra slutsatsen & comma; hur man tar hand bäst för Pflegestufte1-3 innan & quest;

Vilka kostnader bör vara försäkrad med vårdnivå ett, två och tre? Det kan inte besvaras så lätt. Underhålls kostnader, är vanligtvis högre än vad du har betalat för den lagstadgade vårdförsäkring. Räcker det egna inkomster för att fylla i luckorna, d

Vad & comma; om jag tar en holografisk vilja från officiellt förvar & quest;

Jag är inte längre nöjda med en vilja och vill skriva annorlunda eller låt in i den lagliga följd. Är det nog att jag har tagit tidigare testamentet från officiellt förvar i domstol? Eller har jag en ny skrift, hur du gillar mig nu? Snabbare och bill

Bin i Hartz IV - vad finansiellt stöd kan jag förvänta sig från det onda i mig själv & quest;

Jag är i Hartz IV i fråga. börjat Ha självständighet nyligen, genom vilka hjälpmedel kan jag förvänta sig av Arge? Tack för ditt tips. Einsteigsgeld = halv regeluppsättning och ett lån på upp till 3,000, - euro om det har bevisats i skrift, som har a

Vilka kostnader ska jag förvänta sig för en bil med H flagga & quest;

Jag kommer bara att köpa mig en klassisk bil, en Mercedes /. 8 Bilen är nästan 40 år gammal. Vilka kostnader kan jag förvänta mig? Skatter? Endast ansvarsförsäkring? För klassisk bil, så bilar som är äldre än 30 år och har lämnats i stort sett i sitt

Sommarjobb 2013 - Vilka avdrag kan jag förvänta & quest;

Kära gemenskapen, Jag har bara följande problem: Jag tog examen från high school 2011 och började min rätt i samma år september en tvåårig utbildning. Jag har nu på 6/27/13 klar i år framgångsrikt denna utbildning. Nu ska jag från 8 Juli 2013 med ett