B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-07

Vilka skatter betalar jag för tre jobb och uppdrag;

Advertisement

Hej, min situation följande:

Jag är student och arbetar i en mini jobb där jag tjänar ca 370 € sedan maj. Sedan juli Jag har ett extrajobb på 750 euro i månaden. Så jag är i glidzonen, precis som jag har förstått det. Nu har jag dock en mer intressant sätt och vill arbeta på ett tredje bolag för 450 euro i månaden. Sammanfattningsvis skulle jag kommit till 20 timmar i veckan, så får min student status. Så jag skulle arbeta tillbaka min första mini-jobb i en övergångsperiod på cirka 180 euro. Det är: Från och med nu, skulle jag då ha en tredje jobb med 450 euro. Som jag förstår det, men ändå det första jobbet anses min mini jobb, det vill säga, jag faller med det nya jobbet i skatteklass. 6

Såvitt jag förstår. Min fråga är nu, som automatiskt registreras så och min skatt dras automatiskt? Av den sociala fram det nya jobbet skulle då verkligen betraktas som arbetstid jobb i glidzonen, så med minskade sociala avgifter. Vad har jag nu som säger att arbeta så? Är det möjligt att acceptera min "fri" mini jobb den nya 450 Euro jobb och låta honom som jag nu va bara 180 förtjänar körs på Tax Class 6?

Jag är nästan på väg till en rätt råd, men först ville jag återigen försökt här. Tack!

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hej!

som en student betalar skatt och pension. I Midi jobb alla typer av försäkringar, om än med en reducerad ON-aktie. Vad gäller för dig till just nu?

I framtiden kan man utelämna den nya 450 EUR jobb som mini-jobb, skulle kombinationen av både den andra går utöver de Midi jobb Gränser definitivt. Det vill säga jobb, full pension och egen KV.

Vad att göra? Först varje arbetsgivare för att förklara och hoppas att han håller med. Den kommer att organisera något då.

Skatter är mindre intressant. Mini-jobb utelämnas och de andra två fortfarande tillsammans även under grundavdraget. I klassen med 6 (helst på 150 euro) kommer att dras några euro som kan upprepa sig nästa år.

lycka till

Barmer

bara lämnar frågan om huruvida arbetet kommer att betala i skatteklass. Men om timlönen är tillräckligt hög och du hinbekommst det i tid, så det finns inget.

Related questions

Vilka skatter betalar & comma; Om du som lärare förresten fungerar & quest;

God kväll! Jag vet någon som är anställd i ett företag, men nu vägen har möjlighet att arbeta som föreläsare för de anställdas motivation. Det har varit få blivande tilltalade honom eftersom han förmodligen har gjort en presentation mycket bra. Han ö

Hur betala skatt om jag har två jobb och uppdrag;

Hej, kan någon berätta för mig hur jag betala skatt på mina inkomster behov om jag har två olika jobb? Har jag en i en god och ange den andra i en dålig skatteklass, eller gör ingen skillnad och jag bara ge en total inkomst? Det skulle vara för tiden

Ingen skatt återbetalning genom att byta jobb och uppdrag;

Hej Alla, Jag måste 01:09:15 ändrat min arbetsgivare och bytte från en intern aktivitet (aktivitet = bostadsort) till en tjänsteman konsult position där jag ungefär tre dagar i veckan på olika kund förort. Nu två frågor har uppstått under framställni

Vilka skatter ska betalas utlänningar & quest;

God dag! Jag skulle vilja veta vilka skatter måste betala utlänningar? Är de samma skatt som för tysk eller det finns undantag och du kan inte betala några. Och den andra frågan är: är pensionärerna Assurance och yrke försäkring pengar? danke schon S

Vilka skatter måste betalas på en regelbunden basis som ägare till ett hus & quest;

Ha mig igår med en vän att chatta, som bygger ett hus. Vilka skatter de måste faktiskt betala regelbundet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Hemma köp fastighetsöverlåtelses

Vilka skatter ska jag betala för inköp av GmbHs & quest;

God dag, Jag fick möjlighet att mig att delta i sällskap med min arbetsgivare (GmbH). I det första steget skulle jag köpa 24,5 procent av aktierna från tidigare, ensam ägare. Vilka skatter måste jag ta hänsyn till aktieköp? (Jag menar inte beskattnin

Skatter på två jobb och uppdrag;

Jag ville fråga hur det regleras av skatter, om man utför två jobb? Är det sant att att? Det som fast jobb och ange den andra som ett andra jobb behov, så inga skattemässiga nackdelar för en uppstå? Ego äktenskap eftersom inte hela vägen igenom, som

Vilka skatter på försäljning av kontanter Stock & quest;

Om du säljer kontant licens som en allmänläkare, vilka skatter och när betalas det? Kan någon hjälpa mig någon? Tack. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Den trygghet som du f

Frilans självständighet - Vilka skatter ska jag betala & quest;

Hej gemenskapen, Jag vill göra mig från augusti efter min utbildning som frilansande självständigt. Som frilansare, jag behöver verkligen mig ingen kommersiell avverkning. Hur ser med kontroll? Jag har läst att jag kan välja som frilansare, om jag ta

Vilka skatter att falla i gårdsbutik genom arv

Hej! Jag ärvde med mina bröder tillsammans 2007 gård med jord- och skogsbruksmark. Nu vill vi att sälja allt i 2014 och är fortfarande lite förbryllad med hur mycket kontroll vi har att förvänta sig och hur den behandlar beskattningen i detta fall be

0
Views
0
Ccomments