B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-01

Vilka skatte parentes på i detta fall fördelaktigt & quest;

Advertisement

Min partner fungerar i Holland och kommer bara på helgerna hem. Jag jobbar här i Tyskland heltid för nästan hälften av lönen. Nu vill vi att gifta. Har jag då kontrollen klass 5 ... Eller vi ska gå bättre både i 4. Vi är båda redovisas i Tyskland.

LG

answers

Lite mer förklaring skulle ha varit till hjälp redan att svara. Se 'gånger i bilden hur.

Related questions

Under 2011 har vi en fastighet lägenhet hustru min farbror vi ärvde skulle nu sälja lägenheten Vilka skatter vi måste räkna med och period; & quest;

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Fakta lämnar öppet många frågor. Under 2011 har vi en fastighet lägenhet hustru min farbror Du har lägenheten från den onda kvinnan farbror (dvs fr

Vilka skatte parentes

God dag, jag tidigt i pension eftersom full invalid och har med BFA pension och tjänstepension i mängden 1130 euro brutto. Nu är min fru vill gå tillbaka till arbetet på heltid. Du skulle ha en bruttolön på 1500 euro. Vilka skatteklass kombi är gynns

Vilka skatte parentes gäller för vigsel och komma; när man hänvisar full invalidpension och han är heltidsanställd och quest;

Hej gemenskap, Jag är fullt sysselsatt och tjäna ca 26.700 € per år. Min fru (nyligen) har en permanent förtidspension med 743 euro i månaden. Jag är skatteklass 1 och du betalar ingen skatt. Nu har jag redan sökt en hel del på internet, men jag är f

Vilka skatte parentes oss & quest;

Jag är skild och har med min nya partner, ett barn, vi är båda fulla företagare och bor i gemensamt hushåll Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Om du bor med din nya partner i

Vilka skatter som omfattas av hus försäljning till & quest;

Min fru har fått 1996 5 familjshus över av sina föräldrar. När hon dog 2007 vid cancer var hemma hos 25% av mina 2 barn och 50% av mich.Nun vi beslutade huset Verkaufen.Meine frågan faller i skatt. Tack på förhand. Snabbare och billigare rådet om arv

Vilka skatter att falla i gårdsbutik genom arv

Hej! Jag ärvde med mina bröder tillsammans 2007 gård med jord- och skogsbruksmark. Nu vill vi att sälja allt i 2014 och är fortfarande lite förbryllad med hur mycket kontroll vi har att förvänta sig och hur den behandlar beskattningen i detta fall be

Vilka skatter faller i övertid på & quest;

Vilka kostnader uppkommer för övertid, om detta kan betalas ut? Antag att någon har 100 övertid och de blir 12 euro betalade brutto. Vilka skatter du måste betala för övertid? Exakt samma som den normala lönen eller ändra dessa avgifter? Snabbare och

Frilans självständighet - Vilka skatter ska jag betala & quest;

Hej gemenskapen, Jag vill göra mig från augusti efter min utbildning som frilansande självständigt. Som frilansare, jag behöver verkligen mig ingen kommersiell avverkning. Hur ser med kontroll? Jag har läst att jag kan välja som frilansare, om jag ta

Vilka skatter ska betalas utlänningar & quest;

God dag! Jag skulle vilja veta vilka skatter måste betala utlänningar? Är de samma skatt som för tysk eller det finns undantag och du kan inte betala några. Och den andra frågan är: är pensionärerna Assurance och yrke försäkring pengar? danke schon S

Vilka skatter måste betalas på en regelbunden basis som ägare till ett hus & quest;

Ha mig igår med en vän att chatta, som bygger ett hus. Vilka skatter de måste faktiskt betala regelbundet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Hemma köp fastighetsöverlåtelses