B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-29

Vilka online lån rekommenderas och vad som kan ses allvar & quest;

Advertisement

Hej.

Så följande situation. I 21 år och från Austria'm gör en utbildning inom vuxenutbildningen. Detta kostar en hel del pengar vanligt som hos vuxna. Pay jag gör det sedan början av detta år från mina besparingar, har jag utvecklat min tidigare. Pengarna kommer att räcka fram till slutet av detta år, till februari är utbildningen. Detta och mina driftskostnader fortfarande att täcka jag kommer förmodligen att behöva cirka 2000 € - en relativt liten kredit.
Jag läste på internet att du bör vara mycket försiktig eftersom det finns många svarta får. I Tyskland talar man alltid av Schufa fråga. Vad är det och hur det är i Österrike?

Så det finns ingen fast anställning, sist var i augusti. Det bästa skulle ge ett lån där det inte verifieras.

Vad är du där för åsikter och vad du råda mig?

Jag har fortfarande en sparavtal, men jag kommer inte röra när det gäller - om något med en online-lån är också möjligt.

Lg Nummer 01

answers

"Det bästa skulle ge ett lån där det inte verifieras. Vad är du där för åsikter och vad du råda mig?"

Drömmare? En långivare skulle hellre se till att han får betalt sitt lån plus ränta tillbaka. Hur fungerar det utan att kontrollera din kreditvärdighet? Han kan inte inriktad på din kroppsstorlek, BMI och kragen storlek!

Kanske du letar efter dig med dina specifika föredrar en långivare i din familj. Hon vet dina blå ögon och - om du einschenkst henne den enkla sanningen - de skulle vara säker på att ge dig en så liten kredit med några uppskattande intresse.

Annan information kan hittas under http://www.conserio.at/

Ansedda långivare kommer du säkert inte tillåta små lån. I Österrike finns i utbildning finansiering vuxen - prova en gång där. Annars har du ingen annan übrich som du i din relation och bekant för ett lån switch att höra.

Vad tror du till exempel att?

https://www.cashper.at/

Här är hela lånebeloppet, dock att betala tillbaka och inte i små omgångar. Jag frågade via e-post om priser är möjliga.

Men jag har sett många företag som erbjuder, erbjuder snabblån utan en fråga.

Vad tror du?

gör du utbildningen i Tyskland? Om så fråga när du Arbeitsamt om det irgendwleche finansiella främjande syfte.

Banker släppa ut, har du mer än ingen inkomst och kan inte betala tillbaka kredit

Related questions

Vilka Online banker rekommenderas & comma; om jag behöver ett lån & quest;

Hur ansedda online-banker är alls. Vem kan berätta för mig vad man ska leta efter och hur kan jag inser att en bank för mig skulle rekommenderas? Hur ansedda online-banker är alls. Jag skulle säga, allvarligare än någon bank med ett stort namn, där d

Online lån på Creditolo - som har erfarenheter med det & quest;

Hej! Har någon här Creditolo och har erfarenhet av den? Jag skulle vara intresserad om företaget är ansedda och avvecklings fungerar väl? Kan bidra med något någon? Det finns många leverantörer som förmedlar utan Schufa. Man måste också vara noga med

Som rekommenderas är online lån & quest;

Som rekommenderas är online lån? Vilka är riskerna här? Om du föredrar att gå den traditionella vägen eller finns det när de ansöker om lån på Internet finns några invändningar? Hej murslev, som så ofta det beror på vilken sida du får in. Är en sådan

Online lån utan Schufa informativ pålitlig & quest;

Hej kära, som jag har många hängivna där alla vill råda. en förlorar lätt överblick och så intresset växer. den bästa lösningen skulle vara att betala av alla fina kredit tyvärr min schufa beschrieben.leider. Tyvärr dessa är alla skyldiga gamla och r

online lån

Har du erfarenhet med online-lån? Var har du spela in det, och vad kan du rekommendera eller vad fingrarna kan? Online är en chans att få ett lån mycket högre än din Hasubank. Men var försiktig: Se alltid till att begäran och behandlingen är gratis.

Online lån rekommenderade & quest;

Vilka är fördelarna med online-lån? Om någonsin en Schufaauskunft upphunna och lån ev. Till en specifik användning är fästa? Ända Tack på förhand för svar :-) hälsning Mikael Antingen online eller på plats hos en bank: med en ansedd långivare alltid

välj online lån portaler och komma; kreditrisk spridda över hela riskklass - vad gör det & quest;

Jag är intresserad av Online lån portaler. Enligt ett tips i min tidning bör se till att du väljer en leverantör, där kreditrisken sprids över hela riskklass. Vad exakt innebär det? Att du inte kan förlora dina pengar helt? Tack för förklaringar någo

Vilka online-program för skattedeklarationer är snabbt och enkelt och strävan;

Jag är anställd och egenföretagare. Vilka online-program för skattedeklarationer är snabbt och enkelt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ta www.Elster.de som är lätt att anv

du betalar för online-lån på allt lägre räntor än && num; 039 & semi, normal && num; 039 & semi; Banklån & quest;

Om jag vill ansöka om ett lån på en online-bank, så det eftersom ingen rådgivning och tilläggstjänster. Detta innebär att online-banker kan erbjuda lån men då billigare än "normala" banker, som för övrigt inte har personalkostnaderna för konsult

Vilka online-konton jag kan frigöra stå utomlands, och där det finns flest belöningar & quest;

Ville att jag nu dags att sätta ett online-konto, eftersom det är bara tänkt att vara mycket praktiskt för utländska uttag. Har åtminstone ofta försäkrade mig. Därför följande frågor: Vilka online-konton kan jag fri stå utomlands? Och där det finns f