B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-21

Vilka kostnader uppstår när en Census & quest;

Advertisement

Idag i tidningen att folkräkningen 2011 blir betydligt dyrare (i stället för 500 miljoner, 700 miljoner euro).
För det första, vad är det så dyrt? Och hur är de extra kostnader? Befolkningssiffrorna är men minskade!

answers

Skriv ut blad, distribuera.

Då är frågan, är det en så kallad mikrofolkräkningen, eller en full räkning.

Då fortfarande frågan om vad man förväntar sig i en sådan budgettabellen.

Beroende på vilken sida du skulle bry sig till (Census förespråkare eller motståndare folkräkningen), kan minska kostnaderna utan problem upp och räkna ner till åtminstone 25% en. Z. B: tala bara av en de inblandade officerarna (deras löner ändå tillämpas), räknas eller inte. Med verktyg, eller inte. Office apparat bakom det, ren, eller rent nciht.

Jag tvivlar på att någon sådan information om kostnader, eftersom jag vet hur de kommit till stånd.

Related questions

Annuller - vilka kostnader måste betalas av arbetsgivaren & quest;

Hej! För mig kan det leda till följande problem! På min avdelning är vi med två personer. Min kollega och jag har alltid förnekar oss som vill ha när semester. Efter överenskommelse har jag nu bokat min semester i juni. Super erbjuder nästan 1000 € v

Vilka kostnader kan förväntas för antagande & quest;

Om min nichtleibliche mor, vid en ålder av 83 år, mig (58) skulle fortfarande anta vilka kostnader skulle det innebära? Vid vilken tidpunkt du skulle behöva ringa ändå? Om jag då, när det gäller att utvärdera ett arv som ett biologiskt barn? Snabbare

Min Lilla huset har ännu inte betalats ut och komma; vilka kostnader skulle acceptera Hartz IV & quest Argentina;

Min lilla hus (ca 80 kvm + kommersiella lokaler) är ännu inte helt lönat sig. Vilka kostnader skulle kunna ta över det gemensamma företaget, om jag fick Hartz IV? Den ägar Hem till 140 kvm boyta, 200.000 Euro totalt värde på landsbygden, kan du behål

Förlust av socialförsäkringskort - där får jag ersättning och vilka kostnader uppstår för & quest;

Lokalisera min SV-ID inte mer-där du kan ordna u. Kostar ens vad? Ring en behörig KV få en ny-utan kostnad Bli inte förvånad, kan ta upp till 6 veckor och du har KV förklara vad som händer med det .Den frågan men också om du ja detta nödvändigtvis be

Vilka kostnader beräknade skatterådgivare efter §16 & quest;

Efter en rådgivning session, fick jag räkningen av laddningar av en skattekonsult. Han likvide sin timlön + moms. Efter prislista. Hittills allt klart. Han beräknade också kostnaderna enligt § 16 ??, även om ingen porto eller skriva uppkommit (utom f

Vilka kostnader bör bäras av sjukförsäkringslagen & quest;

Hej, ville veta tiden, vilket kostar de sjukförsäkringsbolag har faktiskt ta i lag? Säg, vilka är de grundläggande tjänster som måste äga en sjukförsäkring enligt lag? här bar: http://www.krankenkasseninfo.de/krankenkassen-leistungen.php Här är en öv

Vilka kostnader för glasögon med plastlinser & quest;

Jag kommer snart att få nya glasögon och ville fråga dem som känner till dig med priserna på plastlinser? Det är -8,5 dioptrier, min nuvarande skådespel har -7.5 dioptrier och är 7mm bred vid den yttre kanten ca, till priset av glasögonen jag minns i

Vilka kostnader måste hyresvärden fastställa Nebenkostenabrechnung & quest;

Är det tillåtet att hyresvärden ansvarsförsäkring kostnader fäster i serviceavgift uppgörelse för hyresgäster? Vilken ansvarsförsäkring alls menade? Således byggnaden ansvarsförsäkring avsedd eller Haftpflichtverischerung för personer som normalt stä

Bin på en och period; Lohnsteuerjahresausgleich & comma; Vilka kostnader täcks av särskilda frågor & quest;

Jag är en student, men jag arbetade förra året med min morbror under helgerna. Nu är jag den första Lohnsteuerjahresausgleich mitt liv. Kan någon berätta för mig vad falla för kostnader under division Special Editions mig? Snabb och billig hjälp för

Vilka kostnader täcks av en rättsskyddsförsäkring & quest;

Varför välja en rättsskyddsförsäkring och vad det innehåller allt? Det beror på omfattningen av täckning: Det finns skydd kontrakts rättigheter, trafik rättsligt skydd, arbetsrättsligt skydd, gwerblichen rättsligt skydd för entreprenörer, familjerätt