B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-28

Vilka former behöver jag för en normal Einkommssteuuererklärung & quest; & quest;

Advertisement

Hej!
Jag gör för första gången en förklaring, och min make arbetar sedan 03/08 igen. Vi har tre barn och nu jag hänga i formulären.
Min styrprogram är lite svårt att förstå (för mig åtminstone). Skulle vara bra om man skulle hjälpa mig, har jag som fyller för varje barn en form barn ??

lg lotte

answers

Pälsen båge, per ind gång barnet och sedan de typer av inkomster om nciht närvarande men Lohnsteuerkarte då endast systemet N.

Annars får du alla nödvändiga blanketter direkt på skattekontoret

Related questions

Vilka former behöver jag för min 2009 självdeklaration & quest;

Jag gifte i september 2009. Vi har satt ihop en två år gamla dotter. Min fru började en utbildning under sommaren 2009. Vi bor i hyresbostäder. Jag arbetade Hanze år för samma arbetsgivare. Vi lever i Niedersachsen. Nu vill jag veta vilka former jag

Vilka fördelar har jumbo Pfandbriefe kontra normala Pfandbriefe & quest;

Jag visste inte förrän nyligen som det finns bredvid normal Pfandbriefe också Jumbo Pfandbriefe. Vad är fördelen med denna JumboPpfandbriefen till normal Pfandbriefe. Om både samma system som bygger på exakt hur de två skiljer sig? Skillnaden ligger

Franchising - vilka fördelar && num, 039 och halv; s över normal själv & quest;

Hej! Om du vill vara oberoende, då kan du göra om franchising som ännu. Vilka är fördelarna jämfört med en normal själv. Och vad är det stor risk i detta? Måste uppfylla särskilda krav om du vill göra det? Var man kan hitta bra information om vad som

Vilka tilläggstjänster ger trafik rättsligt skydd jämfört med normal rättslig & quest;

Hej. Jag läste en annons för en trafik rättsligt skydd från ADAC. Vilka ytterligare tjänster ger en sådan särskild rättsligt skydd jämfört med normal Rechtzschutzversicherung? Är det värt att nämna, eller så kan du göra utan det? Den normala RV täcke

Hur kan du dra nytta av sjunkande priser och komma; vilka former av investeringar där detta & quest;

fallande räntor, utan måste också vara så här bra former av investeringar, säger jag vill spekulera på fallande räntor. Vad kan du rekommendera? Det lämpar sig för enkla former av investeringar, men det är viktigt, där Zinsfristigkeiten du (ännu) för

Vilka former av sparande där för föräldrar att spara upp av studiekostnader för barn & quest;

Om det fanns särskilda investeringsprodukter för föräldrar, så att studien senare tider ekonomiskt IS-mina föräldrar har fört något åt ​​sidan för vill göra bättre tider senare. Vilken bank har detta bra investeringar? Ett av de bästa sätten att spar

KGV - pris-tal: vilka värden är låga och komma; normal & comma; dyra & quest;

vi tar Dax lager. Vilket skulle du KGV för Dax som "normal", rankad som anser lämpligt? Vi talar om ett genomsnitt, inte enskilda överväganden värde! "För mig följande, nuvarande pris-tal organ (ingen av följande år!) En rättvis Dax rating

Vilka alternativ finns för monatlliche mängder i form av investeringar eller & period; Spara upp & quest;

Hej Alla, Jag vill täcka en viss summa varje månad upp till en period av 6 år ... ser därför en Ansparmöglichkeit, mina önskemål var: Efter 6 år det belopp som betalats inte bör påverkas av inflation. Det bör garanteras att den betalda totala beloppe

Vilka är fördelarna med en återbetalning av lån suspension jämfört med en normal lån & quest;

Vilka fördelar har ett intresse endast lån över en konventionell lån? Ett intresse endast lån är ingalunda alltid det dyraste alternativet av ett lån. Förklaring: Banken finansieras med detta lån som innan en byggnad lån. Du betalar endast ränta till

Vilka är fördelarna med en Berlin testamentet jämfört med en normal testamentet & quest;

Vad är fördelen med en exakt Berliner testamentet jämfört med en normal testamentet? Fördelar Jag ser endast små tillgångar, till exempel. B. består av en motbok och en lägenhet. Så Berliner testamentet leder till ett resultat begriplig människa och

0
Views
0
Ccomments