B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-13

Vilka EUR & sol; USD växelkursen tillämpas & comma; när jag överföra från tyskt pengar på en amerikansk Depot & quest;

Advertisement

Eftersom jag främst amerikanska aktier att köpa eller sälja, har jag satt upp en amerikansk Depot. Kan jag bara överföra ett belopp i euro på min amerikan Depot? Om beloppet visas i EURO eller förväntar mäklaren eurobelopp i dollar?

Eller måste jag ange redan vid mitt dt. Bank att jag vill överföra ett visst belopp i dollar? Om så är fallet, vad Växelkursen för omräkning används? (Den Wechseklkurs man ser på finansiella sidor eller finns det en bank interna växelkursen?)

Tack

answers

Du skulle behöva veta de exakta specifikationerna för din affärsverksamhet.

På en insättning får första gången överföring pengar, men bara värdepapper.

Om du agerar i USA genom en amerikansk mäklare, pengarna dras med säkerhet om ett konto. Är euron den (vad jag tror i fallet med mycket osannolikt), varje aktie USD i euro i varje fall omvandlas. Om vad jag misstänker, clearingkontot i USD, kan du få naturligtvis en sorts överföring "arbets balans". Den kan då aldrig vara i euro, men eimalig omvandlas antingen uppdrags banken i Tyskland, åtminstone i USA i obligatorisk i USD.

Men det borde vara självstyrande igenkännlig för någon av dessa transaktioner gör enligt avtal eller från tillgängliga dokument.

Det beror på vad du berättar för din bank.

Om du 5000 - $ uppdrag, kommer din bank konvertera dagskursen och 5000, - skicka dollar och du nu omkring 4700, - € avgift.

Vill du 5,000, - Euro post, kommer den mottagande banken konvertera till dollar, om det är en dollar konto.

Hej, ska du betala i euro och banken omvandlar amerkianische i USD på din insättning. Det är en daglig referensränta. men kan inte säga om eftersom värdet datum är viktigt att du. Om du sedan daddelst i Amerika hände ingenting. Det kommer verkligen att hända i USD basis. Valutarisken du bär. Om du till exempel 6 månader överför pengar till Tyskland och 7% vinst i aktier gör det kan hända att du gör 6% förlust genom valutaomräknings + avgifter.

Related questions

privat försäkrade & comma; men avslutade en låg sjuk pengar än den lagstadgade pay & quest;

Hej! vi har ett fall där en privat försäkrade har ingått en förmån vid sjukdom i belopp på EUR 50,00. Den lagstadgade sjuklön är men nu på 87,12 euro. Eftersom vi betalar som ett företag sjuklön tillägg, vi börjar alltid från den lagstadgade sjuklön.

Har innan & comma; att spara till mina barnbarn Pengar & period; Vad är bra & quest;

Mina barnbarn kommer att få från mig jämna pengar så att de kan få ett körkort. Hur gör jag bäst månatliga pengar så slutet kommer runt en hel del här? Barnbarn är 3 + 5 och jag kommer att investera 50 euro per månad per barnbarn. En av de bästa sätt

Hur kan jag lära & comma; av vem ett kvitto på pengar på mitt konto kommer & quest;

Min bank manager säger att han inte har något mer information, och jag kan ge, eftersom de som är på mitt kontoutdrag. Hur vet jag vem mottagande av pengar kommer in på mitt konto och hur man handskas bättre park först på ett annat konto med den summ

Frisläppandet av den schweiziska francen växelkursen av den schweiziska National Bank & period; & period; & period; & period; & period, följa och quest;

Frisläppandet av den schweiziska francen växelkursen av den schweiziska centralbanken har lett till en nedgång i aktiekurserna i Schweiz. I inspelade spår som Nestle är utan ökat. Hur man beter sig i denna situation när det gäller kvalitet papper? Pu

BAföG: kreditgräns på 5 period, 200 & comma, - Euro översteg nästan & comma; Men för att komma till pengar inte vända och strävan, och exkl;

Vad är, om kreditgränsen på studielån från 5,200, - Euro överstiger knappa, men pengarna inte lossna eftersom det är ordentligt tillämpas? Var ska man då få pengar, om ansökan avslås på studielån? Finns det någon speciell? Det är inte att du inte får

BTC & sol; LTC & sol; NMC & sol; & sol USD; EUR Trading juridisk

Eftersom jag efter en lång sökning, är fortfarande inte den rättsliga situationen för Bitcoin / litecoin / namecoin Trading mycket tydlig, frågar jag här igen efter. Kort förklaring: Bitcoins (BTC), Litecoins (LTC) eller Namecoins (NMC) är peer-to-pe

Yen utvärderar stark period på yoy &; EUR och sol, USD: varför & quest; Och BOJ ingriper och period; Logisk strävan;

FX interventioner från centralbanker och förmodligen förbli en bok med sju sigill för mig. För närvarande ökar yen på årsbasis. Euro och USD. Och därför ingriper BOJ. Och jag förstår inte vad det har att göra med den andra. Är det någon bekant med en

Jag har ett certifikat i euro till en underliggande USD i depån - som en stigande eller sjunkande EUR & sol agerar i USD till priset av certifikatet från & quest;

Ingen aning. Du säger inte om det är en vanlig eller en Quanto certifikat. Därför: vad ISIN är det? I vanliga Tracker certifikat på underliggande i utländsk valuta omräknas till denna spotpriser i euro och från certifikatet priset bestäms. I Quanto t

Vilken strategi eller & period; Vilka produkter och sol; Produktmix litar henne & comma; när det gäller skapande och strävan tillgång;

alla har gjort sina erfarenheter med att investera. Och några noteringar för vad som förde framgång, som förde mindre framgång. Jag ser under de senaste 10 åren 2 våldsamma kriser, som lät säkert någon nytänkande. Vilken strategi man lita på? I vilka

Är det möjligt och komma; Vid binära optioner valutor Eur & sol; inte längre att handla Usd 750 Euro är och halv; att någon har köpt allt & quest;

Med Avslutande Affärer Rester det är säkert möjligt att säljas. Jag skulle vara glad om de små spelare som de kallas här slutligen skulle inse att de måste lära sig en hel del att en viss grad av framgång "att spela med" Jag spelar fortfarande m