B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-06

Vilka erfarenheter du har strävan efter att köpa en bil från Internet &; Faror det återbetala stora & quest;

Advertisement

Det är mycket osäkert att köpa vid makten en bil, vilka är riskerna?

answers

Först av allt: Vad menar du med "att köpa en bil på Internet"?

Det skulle finnas som olika varianter. På senare tid har jag fått en ny bil, medan du tittar på lokala notering. En bilhandlare vände det -och endast Dort- anbudet innan. Jag har valt mig en Tageszulassung, skrivas ut och körde iväg. Kontraktet avslutades sedan på plats. Det fanns inga problem. Vad jag gillade var full service: Ansökan togs för mig. Jag kan fortfarande beställa en önskad tillbehör därtill, och en otroligt billig försäkring erbjöds mig också. Inte att förglömma: Min gamla bil jag kunde bli av med på detta sätt också.

Anbud från privatpersoner finns det inget sådant varierat utbud. Vi vet außermde inte vet vem man faller. Riktiga fynd kan sällan göra individer eftersom handlare åt alltid omedelbart.

Och farorna: tillräckligt ofta bilköpare lurade eller ens blivit attackerad. Och när det är inte riktigt så illa, så saknas i alla fall oftast förmågan att göra garantianspråk.

Risken ligger mindre i den. En dålig bil kan med defekter Den största risken ligger i det faktum att du köper en stulen bil med falska papper. Detta kan endast ses om du vill omregistrera det. Då säljaren är med pengar. Den använder också ingenting om du tar bilen under provkörningen till TÜV, inte heller känna igen falska dokument. Men kanske den lyckas telef ja. Kontrollera med polisen .......
Men denna säljare är inte dumma och göra affärer där där ingen mobiltelefon mottagning och kväll ......

om du köper en ny bil, då det är lite riskabelt eftersom köpmännen gav också att den sida där du beställer, är en känd leverantör.

Om du köper en begagnad bil, då du inte köpa riktigt på nätet, men du väljer från bilen och se dig - som alla andra annons - bilen slutligen lokalt och sedan köpa.

Riskerna? Betalning råd! Om du gör det, du riskerar att gå en Beträger på limmet.

Jag har min sista bil alla valda nätet och därmed hittat rätt fordon. Alla problem om du inte litar blint.

Fastighets mig gånger en ny EU-bilar, Opel Zafira endast köpas via telefon eller e-post. Helt ny och med 4000 € rabatt för lokala återförsäljare. Hade inga problem.

Köper grisen i säcken - du kan se om det skulle vara en begagnad bil, bilen och dess tillstånd, men inte alls. Även en ny bil jag inte skulle köpa på Internet, men i en motsvarande återförsäljare nära dig. Överallt finns det mycket bra rabatter och du vet vem du har att göra det, särskilt om du har problem med det

Det finns naturligtvis på denna stora utbud av fordon, mycket svart får här. Men med denna massa kan också vara en super fynd machen.b köpa en inte vid makten men lokalt. Så jag inte ser någon större fara.

Related questions

Studier i Österrike: köpa en bil innan eller efter att ha flyttat & quest;

Under hösten kommer jag att börja studera i Österrike. Jag gör min licens här i Tyskland och därefter vill köpa mig en bil. Om jag flyttar till Österrike, skulle jag behöva omregistrera bilen och det skulle vara förenat med höga kostnader (en typ av

hur och var kan jag köpa en bil för min rätt till barnbidrag bosätta & quest;

Jag är praktikant och fick för mycket pengar av 2009. Jag fick julbonus och är därmed komma över inkomstgränsen på € 7680. min tjänst resan är mycket kort (5 km), så att rida kostnaderna är inte hög, men jag behöver en bil för att komma åt allt arbet

Vad är nackdelen du har strävan när man köper en bil på EU: s import &;

EU: s import är att ha mycket billigare, vilket är en stor fördel. Finns det några nackdelar? Vad kostar annat än inköpspriset på detta? Om vad vi måste lyssna på den åttonde? Ha en bra erbjudande på internet upptäckte och vill slå. Förutom tullforma

Vilka förutsättningar för avbetalning lån för att köpa en bil är kända bra & quest;

oavsett kredit och andra individuella faktorer .... Är 6% för en delbetalning lån (vid en filial bank), som en bil är att köpas (50% av marknadsvärdet som ett lån), för närvarande ett bra erbjudande? går billigt - förutsatt kredit eller berufl status

Att köpa en bil via Internet

Jag hittade på en webbplats en begagnad bil, skulle jag köpa mig kärlek. Vad ska jag tänka på när man köper något via Internet? Jag skulle säga det. Inte mer än någon annan begagnad bil köp. Webbplatsen tros vara rent en reklam plattform. Kontraktet

Att köpa en bil i Nederländerna - är den legala risk & quest;

Jag bor nära den holländska gränsen och hade vid mobile.de ett attraktivt erbjudande i Nederländerna fann. Jag undrar hur det är där med garantin / garanti om bilen skulle visa sig vara en flopp efter köpet. Är detta lagligt sett en större risk än i

Att köpa en bil - fordons titel & comma; Bank & comma; Försäkring & quest;

Jag har nu köpt en bil privat. (Audi TT) Efter besöket har jag beslutat detta för att köpa (ca 300km från där jag bor) Problemet är bara fordonet titeln var inte tillgänglig, eftersom säljaren tog hand om försäljningen för en vän. Jag har underteckna

När du köper en bil lurade & comma; vad ska jag göra & quest; & exkl; & quest; Hjälp och exkl; & exkl; & exkl;

Hej! Jag köpte en bil för några dagar sedan, ursprungligen stod på displayen i "nya TÜV" nu veta av säljaren (privat), hade han en motorcykelolycka och därför kunde inte göra något mer HU. Försäkrade men att bilen kommer till mig i alla fall av

Hur brister agera när man köper en bil på för lån som tagits ut & quest;

Jag köpte en begagnad bil och fick från bilhandlare, finansiering genom en bank. bil kostnad i (ungefär) 30.000,00 euro. (Rundan) Jag betalade 10,000.00 euro ur fickan, den resterande köpeskilling jag finansierade just denna bank av handlaren. Nu vis

Ikea finansiering för att köpa möbler - vilka erfarenheter har du & quest;

Vilka erfarenheter har du med finansieringsalternativ för Ikea? Betyder det vettigt om du inte vill tillbringa samma hälften av sin månadslön för nya möbler eller det är bättre att låta det hela om du alla inte kan vara lika lön direkt? Mitt råd i te