B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-14

Vilka bidrag uppstår när jag avgick som fullt tjänar nu 1.500 euro till 70 år & quest;

Advertisement

Kära herrar, vill jag en fullständig pensionärer med 70 år att gå som en anställd tillbaka till arbetet och att få en nettolön på 1500 euro.

Att tänka på?
Vad är kostnaderna för sjuk- och / eller pension uppstår för mig? Vilka är de kostnader som arbetsgivaren? Har de ytterligare inkomster påverka min pension?

Jag menar jag kan tjäna obegränsat sattes. Mitt kontrakt var obegränsad.

answers

Tack för svaret, precis som hög skulle vara sjukförsäkringsavgifter och inkomstskatt?
Personaloptions vs. löneskatt

Du behöver bara betala arbetsgivaravgifter, sjukförsäkring och vårdförsäkring.

Kärlek Katja30, det är precis som Niklaus säger, du har bara inkomstskatt (och eventuellt kyrkoskatt), hälso- och sjukvård mot betalning. RentenV och ArbeitslosenV inte leder till dig, för arbetsgivaren men redan (annars skulle han välja att bara pensionärer). Eftersom du redan hänvisar Standard pension, kan du lägga till obegränsat tjänar pension.

För pensionärer arbete som fortfarande finns också Age lättnad mängden ...

Related questions

Vilka bidrag har privat försäkrade för sin hustru pay & comma; om hon vore försäkrad hos AOK & quest;

Fortfarande ne fråga: Vilken typ av bidrag skulle ha en privat försäkrade betala för sin fru om hon hade frivilligt försäkrad hos AOK? Hon själv har någon inkomst, han är bara egenföretagare och sig själv i PKV. Om hustrun själv har någon inkomst, så

Få halv förvärv Mind & period; & pension period; Vilka bidrag gör jag till min statlig pension bygga & quest;

Hur min förtidspension påverka min framtid statliga pensionen? Försök ändå att få ett deltidsjobb. Om jag måste, vad kommer att förändras då? Pensionen på grund av funktionshinder I ett sådant fall, dock full pension kan beviljas på grund av minskad

Vem vet & comma; vilka bidrag och komma; Finansiering & comma; Minskningar det på 5 Barn & btw period; 5-11 år är & quest;

I mitt hushåll liv nyligen 5 barn i åldern 5-11 år. Denna kostnad är känd, en hel del pengar. Vem vet vad det finns raster, subventioner eller andra sparfonder? Tack för din hjälp. Om din inkomst är låg, det är barnens bidrag för barnstöd. I låg inko

Sjukpenning & sol; Övergångsersättning under rehabilitering - vilket nät över vilka bidrag existerar och quest;

Hej! I ne gång snabb fråga. Jag är för närvarande sjukskriven under en längre tid, tyvärr. Gör tid för en rehab, under denna rehab jag får från pensionsfonden avgångsvederlaget (liknande sjukpenning). Den fortsatta utbetalning av löner från arbetsgiv

Vilka bidrag som finns tillgängliga på Firm Foundation & quest;

Känd vill ha en trekant etablera en advokatbyrå. Vilken hjälp de kan söka? Bidrag är bara halva sanningen. Den andra är de besparingar, www.kanzleigruendung.net som fast grund paketet KfW lån för inköp. Entires statliga garantier. Frågan är bara om d

Vilka bidrag är specialutgåvor & quest;

Vad bidrag jag kan faktiskt argumentera med min skatt som särskilda kostnader? Så vitt jag vet, tillämpar både kostnaden för medicinsk och omvårdnad. Finns det en annan försäkring som sedan falla med i? Så vitt jag vet, gäller fortfarande för bil ans

Vilka bidrag eller tjänster kan ansöka om förvärv av grundläggande säkerhet & quest;

Min handläggare berättade att bara några dagar skolresor kommer att vara berättigade. Jag har två barn i åldern 13 och 15 years'm frånskild. De bor hemma. Vad sägs om till exempel använda stödet för glasögon? Eller vad händer om tvättmaskinen går sön

Livförsäkring och dödsfallsförsäkring - skillnaden och vilka bidrag & quest;

Jag hört talas om begreppet livförsäkring bättre eftersom gynnsam täckning av död Returnerar antingen som en dödsfallsförsäkringar. Eftersom jag inte längre den yngsta, kommer jag att innehålla lämpliga försäkringar nu. Kan mig så någon förklara skil

Vilka bidrag har privat arbetsgivare betala för en 400-euro jobb & quest;

Någon här vet: vilka insatser en privat arbetsgivare måste betala för en 400-euro jobbers? Om den dyra? Det är barnomsorg. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de avgifter schablonbelopp

Vilka bidrag gäller frivilligt försäkrade och fortfarande arbetar pensionärer & quest;

Jag måste frivilligt försäkra mig i sjukförsäkringen som en pensionär, men får bara cirka 25o pension euro och kommer att fortsätta att användas. (Content ca 880 €). Måste jag betala mitt intresse och Miteinnahme sjukförsäkringsavgifter medan jag for