B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension sjukpension Legal skattebyrån skattebyrån och plus; pension 2013-01-02

Vilka behov har du & comma, om man förolämpad på en plattform för råd och hjälp och strävan;

Advertisement

Min första fråga var tyvärr skriven av mig felaktig eftersom jag mycket glada bin.Es är min första forum jag var här med mig mache.Leider inte medveten om att du inte hjälper, men endast skam lära wird.Falls stavfel och fel i texten uttryck är, frågar jag redan nu förlåta.

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Frågan i fråga var mer att hon inte var ansvarig. Att du tittar på mitt svar som i slutändan fullt frisk men inte om de problem som du har.

Jag har skrivit till dig frågan igen mot. Om du ber dem så att du får rätt svar.

Alltför många i Forum downed andra känslan av forumet och därför allergisk mot dåliga frågor (färre fel). Forumet hjälper nciht bara dne svara. Det bör också vara ett slags Wikipedia för ekonomiska frågor. Om någon ställer en fråga i sin sökmotor, landar det här och helst har en hög ordning (Ju fler gånger någon klickar på DH, ovanstående är svaret) och även användbart svar.

Detta fungerar inte om frågan säger ingenting.

Du kan svara på sådana frågor, naturligtvis, klagar också. Bara detta är inte poängen i fråga.

omaleon: Den Enno Becker är redan 143 år gammal, och eftersom man just har börjat och illaluktande vilken:

http://de.wikipedia.org/wiki/Enno_Becker

Naturligtvis finns det alltid gånger, dock att meningslösa och olämpliga svar kommer. Jag hade redan. Bara ignorera. Det finns också beskäftiga som tillämpar sina egna regler som du har vad jag ska skriva. Snittet då det rätt om det inte uppfyller deras förväntningar. Helt enkelt inte medvetna skulle vara det bästa. Du kan klaga svaret även om vilken hjälp jag vet inte.

Eller bara ignorera .... Är alltid dumma människor;)

Tyvärr är detta i de flesta Internet-forum så att många deltagare när de inte vet den exakta stavning rummäkeln ytterligare. Dessa är mestadels lärare alltid måste lära alla och därför kan inte komma igenom med barnen. De som inte helt behärskar tyska språket kan också skriva på sitt modersmål eller i båda. Fördel: Du får också svar på modersmål och elever som känner skickliga på det främmande språket automatiskt ansluten.
Om jag vill beställa i Turkiet en öl, gör jag det också på turkiska, alltid med stor framgång. Om jag beställer på engelska tror allt jag kommer från ön ......

Prova det, att formulera frågan på ett rimligt tyska.

Det är inte så illa om du inte alla skriva ordentligt, antingen på grund av en Vertippers eller därför att man har sin styrka inom andra områden. Framför allt har formateringen en fruktansvärd Macke här på dessa sidor.

Dåligt det är bara när du inser en läsare som du behandlas nedsättande. Att man är det inte värt att få en läsbar text.

Och båda kan vara mycket olika varandra.

Fråga bara igen som du skulle till exempel be en revisor. Då får man ett svar som en skattekonsult.

Garanteras.

För varje fråga, med varje svar kan hittas under texten en länk med "... klaga". Klicka på den och sedan får du ett fönster med hjälp av vilken du kan eigeben mer information, också det borde ha varit en förolämpning. Stödet svarar sedan.

Hello omalson,

De skriver:

Vad ska man göra om man är kränkt på en plattform för råd och hjälp? <

Svar:

Klart och tydligt:

Med de resurser som finns, Weche visas under inlägg och kommentarer, visar denna olyckliga process vid Support / Support linje!

Det måste så att säga, en viss officiella kanaler följs, annars inte kan fungera i praktiken!

Vi bör alltid komma ihåg det gamla talesättet som fortfarande gäller!

Inte varje ord sätta en nypa salt!

När allt kommer omkring, som bor i glashus, som är ...................... osv!

Min första fråga var tyvärr skriven av mig felaktig eftersom jag är väldigt glad. <

Svar:

Det är mycket olyckligt att du är så glada!

Detta är inte hälsosamt!

Tyvärr vet jag inte något, eftersom jag inte känner till "första" fråga!

Får jag fråga, vad är det om exakt?

Det är min första forum vad gör jag här med. <

Svar:

Du är inte här för en Krzeuzigung men människor som vill svara på dina frågor om ekonomi!

Tyvärr var jag inte medveten om att du kommer att finna någon hjälp, men endast skam <

Svar:

Om det är så att du kommer från denna sida synd med tanke, då något går fel faktiskt!

Gå med i befintliga här betyder meddelande till stöd, sedan sköter allt annat automatiskt köra sitt lopp!

Om felstavningar och uttrycks fel i texten, frågar jag redan nu om ursäkt. <

Svar:

Ingen är fri från felaktigheter!

Det fungerar verkligen här ingen stavningskontroll!

Slutsats och tips för framtiden!

Bär nu din stavningskontroll på din dator, du kan möjligen dina texter från en vän eller från en vän att läsa innan du postar och läsa i förväg allt igen i fred och grundligt!

En bra sak är alltid:

Om du har placerat en text, då du sover på det innan du publicerar detta!

Du kommer att se, allt kommer att bli bättre!

Hälsningar, lycka och bästa möjliga hälsa

konrad

Related questions

Vilka banker erbjuder betalkort & comma; med vilken du kan stå ut i världen för gratis & quest;

En vän till mig planerar för närvarande en längre resa och naturligtvis väcker också frågan om vilken man tar kreditkort etc. Jag har hört att det nu tänkt att ge banker som har erbjudande som du kan ta bort med betalkort värld utan kontanter. Vilka

Vilka krav måste uppfylla & comma; För att få en kvalitetsstämpel av TÜV & quest;

Hej! Jag har utvecklat en produkt idé som jag vill sälja nu. Jag är fortfarande i början, så följande fråga just nu är ännu mer hypotetisk. För att vinna förtroende hos kunderna, en kvalitetsstämpel av TÜV gör alltid bra, tror jag. Vilka krav måste u

Vilka alternativ förblir SME & comma; Om bankerna fortsätter att blockera finansiering & quest;

Se alltid till Basel II - Finansiering av Bankerna är faktiskt fortfarande inte riktigt tillgänglig lösare. Jag undrar vilka alternativa användningsområden för små och medelstora dåvarande för att samla in pengar. När du ska träffa din kapitalbehovet

Vilka konsekvenser kan förväntas & comma; om mamman är i GKV & comma; men barnet strävan i PHI &;

Vilka blir följderna för både mor och barn om mamman är i allmän sjukförsäkring, men barnet i privata sjukförsäkringar? Vad om lön under barnets sjukdom? Pays SHI? Vad om rätt till mor-barn botemedel? Vad finns det för konsekvenser? Jag har hört en h

Vilka certifikat för föräldrapenning & comma; Om en & period; Barn och tidigare inte fungerar & quest;

Min flickvän väntar sitt första barn har inte tidigare arbetat, zumind. inte de senaste tre åren (gift rika, glad). Vilka handlingar du behöver för föräldrapenning till resolution? Vid ja är bara födelsebevis samt Nachweis.Siehe Link. http://www.mitt

Vilka kurser får jag & comma; om jag köper aktier efter handel & quest;

Jag har faktiskt två frågor: Först, om jag skulle köpa efter marknadsandelar till vilka kurser jag skulle då få tidningen? För slutkurs? För det andra måste jag betala för dessa inköp ytterligare avgifter? I förväg tack redan för svar! Om du :) sedan

Hur exakt gör fördelningen av offentliga medel i Tyskland och komma; vilka distributionskanaler är det & comma; där spelarna tar vilka avgifter & quest;

Anta att jag är en portföljförvaltare och jag hantera TGV en KAG, som bygger fonden (själv så har ingen tidsplan och ingen KAG), vilka möjligheter jag marknadsföra fonden, vad är vad som är tillåtet inte? Vilka är de olika distributionskanaler (ömses

Vilka österrikiska städer rekommenderas & comma; en Immoblie att köpa som en investering och quest;

Vissa av kriterierna: I vilka österrikiska städer finns många arbetsgivare eller jobb som under de närmaste åren (eller årtionden) kommer att vara relativt säker? Var kan vi förvänta oss en ökning av antalet arbetstillfällen kanske? Vilka städer är i

Mellan vilka mellan hyresavtal förhandlas & comma; när sub-hyresgäst flyttar ut & quest;

Hej! Vi har i vår lägenhet bara ett kompetensproblem: Det finns fyra - en huvud hyresgäst och tre inneboende. En av de inneboende drar nu i 6 månader (termin). När frågade vem stängs med den nya interims hyresgästen mellan hyresavtalet från och som k

Vilka dokument behöver jag & comma; om jag vill öppna ett konto i Italien & quest;

vilka handlingar ska jag ta när jag (ItalienI) vill öppna ett konto utomlands? Ska jag ta en Schufa kredit rapport? Jag skulle vilja sätta in pengar i kontanter, för en planerad fastighetstransaktion (insättning). föredrar att ställa på banken, som v

0
Views
0
Ccomments