B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-27

Vid vilken SparCard & eller period; Bankcard besparingar är kreditgränsen på den högsta & quest;

Advertisement

Det finns visserligen sedan omkring 2009 motböcker med karta, som du kan ta ut pengar i en bankomat.

Med den tillgängliga omfattningen av min bank Jag är inte nöjd.

Vilken av de olika leverantörerna erbjuder högsta möjliga ram eller med någon leverantör kan vara den högsta tillgängliga ram med?

Vad är kreditgränsen när du är -och inom vilken tidsram?

answers

Jag rekommenderar den för tillfället aktuella vinnaren SparCard den Posbank.

Årlig ränta (för närvarande 1,6%), fri 2000 euro per månad. Kreditgräns och kickern: Även uttag utomlands är gratis: -O

Biliger en kommer endast med AMEX resecheckar från 750 EUR motsvarande på ADAC i ett främmande land till kontanter :-)

http://www.postbank.de/privatkunden/sparcard_direkt.html

G imager761

Så ett svar jag fick från Postbank nu.

2000, - högst varje månad vid maskinen kan lyfta det, inte mer.

Detta är sedan tala om "oberoende världen" en riktig skämt ...

Vem kommer på andra sidan av världen med 2000, - € per månad?

Däremot kan man vara mer än 2000, - överföring, med räntesänkning, men det är
då är det allt!

@ imager761

Finns det SparCard 3000 plus på posten alls, eller bara stilla varianten "rätt"?

PS utländska uttag Jag kände inte först!

Vad vet du om kreditgränsen?

Det finns tre alternativ:
1. Du väljer en månad endast 2000 - maskinerna från.
2. du avbryter med 3 månaders uppsägningstid och boxershorts från mer.
3. Du lyfter på 2000 - inte avslutas från och betala ränta straff.
Hur fungerar det när det pekas samtidigt som en> alltid <endast fram till 2000 - kan dra per månad?

Vill du ödmjuk om det?
Tack b

Related questions

Ens annonse wg & period; Steuerhinterziehung- varför i Baden-Württemberg, den högsta & quest;

Cirka 23.500 skattesmitare har visat sig. Dock är Baden-Württemberg mycket längs som "världen". Varför är det? Intresserad kort inkluderar mig .. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.ex

Vilken skatt besparingar bör före årets slut not & quest;

Kan jag klok åtgärd under 2012 fortfarande spara skatt, fram med råd-tack Denna fråga är mycket allmänt och inte svara utan att känna till professionella status och viljan att investera. Skatter sparar tvärtemot vad många tror är inte det faktum att

Vilken bank erbjuder priser besparingar på över 3 & percnt; AT & quest;

Vilken bank du kan finna sparkvoten som är högre än 3%? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Hej muengsi, jag har en liten lista finns där du snabbt kan kontrollera snabbt som

Involvera EU pension u & period; Grundtrygghet och period; På vilken nivå av inkomster min man att jag får mindre GS & quest;

Bästa Team, Jag hänvisar sedan 2009 ett EU pension på 345 euro - nu obegränsad; dessutom får jag grundtrygghet. Nu vill jag att gifta sig. Vid vilken inkomstnivå, (och han är pensionerad) min blivande make får jag mindre grundtrygghet, eller till och

Kan jag irendwo nätet sparmålet eller & period; Beräkna besparingar bidrag för Bausparvertrag & quest;

Om sökandet efter "hem besparingar jämfört" få ut viss dator och jämförelser - om bra för något jag inte vet, så bara prova :) Men det kan också vara relativt lätt att räkna ut själv: så många sparkontrakt vanligen 40% -60% ackumulerat sparplan

Vid vilken punkt får jag min besparingar kontrakt för pensionering i en självdeklaration & quest;

Då jag ta upp min besparingar kontrakt för pension i en deklaration? Var exakt har jag mina utgifter för staten i deklarationen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Vilka besp

Vilken taktnummer eller & period; som är flera strävan företagsförvärv på knappen &;

Företaget jägare köpa igen flitig. Priserna stiger, enligt press. Vilken dimension nummer, där flera är det viktigaste i sådana inköp? EBITDA vinst omsättning EBIT eget kapital Vad döma köparen från deras pengar? Det beror på vad "Bolaget Hunter"

Vilken strategi eller & period; Vilka produkter och sol; Produktmix litar henne & comma; när det gäller skapande och strävan tillgång;

alla har gjort sina erfarenheter med att investera. Och några noteringar för vad som förde framgång, som förde mindre framgång. Jag ser under de senaste 10 åren 2 våldsamma kriser, som lät säkert någon nytänkande. Vilken strategi man lita på? I vilka

Hur är faktiskt tillgångar eller & period; Besparingar i Hartz IV faktureras månadsvis & quest;

Jag skulle återigen en fråga: Om Hartz IV begärt och det bestäms, måste man bara konsumera en viss mängd från sina besparingar för att få Hartz IV, som är den beräknade hur mycket du behöver för att konsumera som en månad och som du måste bevisa det,

Vilken period är relevant för bedömning om Alliance Insurance & quest;

Hej, Enligt en dom, allians människor måste verkligen göra ytterligare betalningar som har avslutat sin kontrakt före utgången. Någon som vet när man ska ha slutsatsen försäkringen? Hej! ursäkta att jag glömde filnumret. Det är två U 138/10. Jag har