B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-10

Vid vilken mängd ett sparkonto & quest värt;

Advertisement

Jag vill flytta mitt konto en del av pengarna till ett sparkonto för att få åtminstone ett visst intresse. Vid vilken mängd det är värt egentligen? Och kan rekommendera en skräddarsy bra penningmarknaden konto någon en bank?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Faktum är att ett sparkonto är vettigt om du har bara några euro på den höga kände och kan göra utan i ca 3 dagar till detta. Lika länge tar ungefär en överföring från sparkonto till ditt lönekonto. Spar konto är gratis och ger dig i de flesta fall, mer intresse än någon annan investering konto på de flesta banker som till 3%. Dagpenning är värt nästan alltid!

Jag måste säga att även så värt ett konto för mig. Jag har samma pengar kvar, men om jag får åtminstone 3,5%, även i små mängder. Det är bättre än ingenting, tror jag!

Jag håller med Master Merlin lag: En låg ränta är bättre än ingen. Under månaderna kan du redan uppskatta om hur mycket pengar du för att lösa vardagliga saker behöva justera resten av de bästa sparkonto!

från den första euron är överlägsen andra konton, ett dagtraktamente konto. medan det inte är obligatoriskt stora summor på att ha.

Related questions

Vid vilken mängd skatt agbeführt & quest;

Från vad månadsinkomst skatt betalas till skattemyndigheten? Är det alltid från 400 euro eller det är också beror på vilken typ av arbete, oavsett om man är student eller inte, ...? Kan det vara så att en med en inkomst på 680 euro (brutto) får betal

Vid vilken mängd avbetalning användbar & quest;

Vad tycker du om när en avbetalning värd? Å ena sidan gör det verkligen vettigt bara börjar riktigt stora mängder, som man kan nästan inte hinsparen tillgripa något liknande, å andra sidan är det matematiskt absolut ingen skillnad om du finansierade

Försäkring och avbetalning avgift - vilken mängd är vanligt & quest;

med försäkring kan du fortfarande betala i omgångar - i flera omgångar. Här är en avgift vanligt. Vad kan detta vara? En bekant sade Högsta domstolen gjorde detta en dom, eftersom det ofta för mycket efterfrågas. Uttalandet är inte helt korrekta !! H

Vid vilken mängd arvsskatt betalas & quest;

Om jag testamentera mitt hem till min son senare, med mycket arvsskatt meddelande från min Filius? Huset har uppskattats av en värderingsman till ett värde av 330 tusen euro. Efter Erbschaftsteuerrecht från 1. 1. 2009, ingen skatt. När det gäller bar

Upp till vilken mängd skador talas av en mindre olycka & quest;

När du köper en bil, har en olycka dolts. Säljaren talar detta nu små och talar om en liten olycka, där han inte behövde peka. Kan någon berätta för mig kan tala med vilken mängd skador från en mindre olycka för mig? Det finns ingen mindre olycka i d

Vid vilken mängd en delbetalning på Ikea & quest värt;

För mig till en större Ikea shopping och jag skulle vilja att det inte gillar mitt konto tomma utrymmen helt. Därför undrar jag om jag skulle acceptera erbjudandet om betalning genom avbetalningar för att slutföra. Vid vilken mängd en avbetalning vär

Vilken mängd grundavdraget har höjts med inkomstskatten i 2009 & quest;

Förmodligen grundavdraget har höjts med inkomstskatten 2009. Vet någon i vilken mängd? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de DEN Grunfreibetrag har höjts till 8004 €. agerar i 2

Skatter på avgångs i vilken mängd och quest;

Hej, om du lämnar dess funktion och kommer att betalas ett avgångsvederlag, då måste man men det betalar skatt antar jag, eller hur? Men i vilken mängd av dessa bestämmelser? Tack Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advoka

Välj bank med höga räntor utomlands för sparkonto & quest;

Jag vill öppna ett sparkonto för min lilla systerdotter. Jag har nu jämfört nätet räntor lite och kom över höga räntor med banker utomlands. Har någon erfarenhet och det finns det några särskilda risker? Informera dig själv på den bästa tiden på bank

Vid vilken mängd en fond köp är förnuftig och strävan;

Jag funderar på att köpa av fonder, men har inte heller alltför stor mängd på den höga åsen jag kunde spendera. Vid vilken mängd en fond köp är att någon mening alls? Per sparplan du kan skapa från 25 EUR pm. Det är dock inte viktigt att hur mycket d