B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

internetbanker Bankkonto minderåriga på nätet konto plus; öppna internetbanker 2012-10-08

Vid vilken ålder kan du öppna ett konto på nätet och quest;

Advertisement

Vid vilken ålder kan du öppna ett konto på nätet utan att gå till banken så att banken skickar till mig kontraktet jag och mina föräldrar underteckna och återsända

Snälla hjälp vilken bank och om det är möjligt

answers

Du skriver allt från ett checkkonto, men från ett konto.

Ett konto kan öppnas från 0 år för minderåriga. Jag gjorde det för mina barn först på comdirect och nu på ING-Diba. För båda föräldrarna, måste kontrollen göras per post Ident om dessa inte redan är kunder i banken. Så du kan öppna ett kreditkonto (per diem) och en depå.

Öppnandet av transaktionskonton eller konton med kort för minderåriga är det beroende på banken från cirka 7 år. Kontrollera erbjudanden från nätbanken, den lokala VR-Bank, DKB (U18 konto) eller någon annan som kan hittas via sökmotorn. Alternativt kan dina föräldrar kunna ansöka om ett förbetalt kort för dig även med sin bank.

Så naturligtvis 18, men det finns också så kallade studentkonto.
Här kan du några gånger leverantörer ring: http://www.onlinekontoeroeffnen.info

Vad är Google, som du känner väl. Jag har just fått veta att det finns banker som öppna ett konto eftersom 7.ten ålder sökande. Men det finns minderåriga kunder en mängd olika begränsningar: Den föräldrarnas medgivande krävs. Checkräkningskredit, det finns inte, så att du kan bara interagera med banken. Kreditkort Du får också till vuxen ålder.

Förresten: ganska så lätt som du tror att du om att öppna kontot är inte i det här landet. Varje bank är skyldig att kontrollera identiteten på kontoinnehavaren noga. För detaljhandeln banker du går till expediten och visar sin legitimation. Med internetbanker, är efteridentifieringsprocessen används regelbundet. Man måste gå till närmaste postkontor och där för att presentera identitetskort. För minderåriga, är det särskilt komplicerat eftersom. Det måste finnas alla parter eftersom de mindre och båda föräldrarna.

Du kan öppna ett konto medan du är online begäran, men den verkliga öppningen är i vilket fall som helst enbart på nätet och har, oavsett ålder, eftersom kontoinnehavaren måste identifiera sig, vanligtvis genom postidentifieringsprocessen, om banken inte lagrar (i närheten) ,

Related questions

Vid vilken ålder barn får öppna sina egna konto quest;

... Utan samtycke förälder / vårdnadshavare krävs? Det var inte förrän 18 eller tidigare? Tack. I princip mot ett separat konto vars ägare är ditt barn, inget fel. För att öppna den, du behöver inte avtals kapabel ung vanligtvis ditt medgivande. Ett

Vilken bank ska jag öppna ett konto eller Comdirekt Noris Bank & quest;

Jag läste båda Noris Bank och från Comdirekt goda affärer. I vilken bank jag nu bäst öppna ett konto? Kan någon här dela sina erfarenheter med dessa banker? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu:

Vid vilken ålder min dotter är ett checkkonto på banken benatragen & quest;

Hej! Kan någon berätta vid vilken ålder barn kan tillämpa sin egen bytesbalansen med en bank mig? Finns det unterschiedlicheRegelungen på olika banker? Tack Jag eröffnert en ungdom checkkonto för min dotter. Även när det har varit 10 år gammal. Men u

Vid vilken ålder kan jag med en server hosting pengar tar & quest;

Moin, jag ville bara veta vid vilken ålder jag ta med en värd exempelvis spelserver? Mfg Maximilian Från 18 kan du göra det i alla fall. Är du fortfarande under denna ålder bör dina föräldrar tillåta detta. Har ditt användarnamn som du är 13? Jag tro

Vid vilken ålder kan barn ges en kredit för att få & quest;

Vid vilken ålder kan barn få en kredit på sitt bankkonto? Någon kommer utomlands för att mitt barn skulle jag vara mycket söt, så är snabb nog pengar i nödfall. Majoritet och en regelbunden inkomst är en förutsättning för en MRP. Du bör förslaget med

Varför ska jag öppna ett konto på Deutsche Bank & quest;

Varför ska jag öppna ett konto på Deutsche Bank? Jag vet på något sätt inte tillföra värde i DB? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Men! Kanske bör du utan snarare 20 km fort

Bilförsäkring: Vid vilken ålder skulle du en bil från skador avstående avbeställa & quest;

Har ne fråga för bilförsäkring, vad din gissning? Vid vilken ålder av bilen skulle du avslutar eventuella skador? Mine är 4 år gammal. Hej! Jag har inte tagit min 8-åriga bil från Storbritannien, eftersom på grund av min höga SF VK nettobidraget var

Upp till vilken ålder av barn och andra krav på underhållsbidrag beviljas & quest;

Du vet, upp till vilken ålder barnen en mor kan kräva förskott från försäkringskassan och under vilka förhållanden det fortfarande existerar? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermond

Men vilken ålder och hur länge kan arbetsgivaren en ungdom affär & quest;

Jag vet en arbetsgivare som kan ha ett problem nu och jag bad om information. Så jag vänder sig till dig. Kan någon berätta för mig i vilken lag ungdoms arbete regleras i vilken ålder gång en ung person betraktas som sådan, och hur länge han kan vara

Vid vilken ålder kan ett barn ha sin egen kreditkort har & quest;

Min dotter kommer att gå för ett år för att utbyta i USA. Jag skulle vilja veta ekonomiskt trygg och ge sitt kreditkort. Vid vilken ålder är det möjligt att äga kreditkort för barn att ansöka om (min dotter är 16) eller på annat sätt kan också ta ifr