B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

återförsäljare Law BGB formen äganderättsförbehåll 2017-01-18

Vi äganderätts överens Duch form i pappers säljare & quest;

Advertisement

En god vän är selbstständier elektriker som också har en butik med olika Elekroartikeln. Han har på sitt brevpapper eller nedre högra hörnet av meningen: "Den levererade varan förblir tills full betalning av min egendom." Ett företag har köpt flera tvättmaskiner. Hela korrespondens, särskilt bekräftelse leds över detta brev, men också räkningen och alla varningsbrev. Trots leverans till företaget har inte betalat, och det är nu försatts i konkurs. Nu är det tveksamt om ett äganderätts har kommit överens om. Vad tror du?

answers

I min mening är detta faktiskt har kommit överens om ett äganderättsförbehåll. Din vän kan därför kräva en separation av tvättmaskinen av förvaltaren. han kanske vill betala men sedan, eftersom han behöver dem också.

För mig luktar det av en effektiv äganderättsförbehåll, men vad som gör en maträtt i tvivel om det, naturligtvis, är inte säker och om företaget i konkurs, då frågan har förmodligen redan ganska teoretisk betydelse.

Related questions

Varför skulle en säljare är överens om att en hyrköp avtal & quest;

Om jag har förstått allt rätt, då ett leasingavtal är ett avtal där jag bor i fastigheten, kommer det att betala hyra och när hyran betalades sammanlagt upp till ackumulera ett förutbestämt belopp, kommer fastigheten att skrivas? Låter för hyresgäste

Pseudoerna som ett bålverk mot korta säljare & quest;

Det påstås att bankerna lånar ut de lager som har sina kunder i depån för att sälja kort de kan. I synnerhet chartistiska krisdrabbade bestånd som är på 52 W låg, så är särskilt förtjust säljs kort. Kan det därför vara lämpligt att ange värden i fråg

Hur kan jag få former för betalningsorder och quest; Kan jag använda själva meddelandet tillverkning och strävan;

trängande behov av former för betalningsorder, hur tar jag mig dit? Och hur ser det ut från, kan jag fatta beslutet själv? Tack för ditt svar. https: //www.online-mahnantrag.de/omahn/Mahnantrag _ts = 3.630.800-1293409163022 & ...? den blygsamma fylln

Måste mor ett faderskapstest överens & comma; om man kallar Underhåll & quest;

Måste en kvinna är överens om att ett faderskapstest, om de kommer att kräva underhåll. Hur man ska gå eller hur fungerar det. Om ungdoms kontor på fadern? Som körs återförs vanligtvis. Fadern gör ingen bekräftelse av faderskap och domstolen beordrar

Pay Pal och period; Hur gör det och komma; när jag är privat säljare & quest;

Har en Pay Pal. Konto. Använd det bara som köpare. Nu har jag ifall jag vill privat sälja något och frågar mig en köpare om vi kan hantera det via Pay Pal. Hur fungerar det? Hur gör jag det, att det lönar konto på min Pay Pal? Precis som en säljare j

Bibehåller undertecknandet av sonen för moder skriftlig form av ett hyresavtal & quest;

När mormor inte kan skriva, kan du sedan har det tecknat ett hyresavtal för sin son som hyresgäster de effektiva? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Naturligtvis är detta aldrig

Hur man gör med begäran om undantag för olika former av investeringar och quest;

Hej, jag skulle vilja veta hur det fungerar med begäran om undantag när på flera finansiella institutioner har olika typer av investeringar. Kan du dela dispens och hur fungerar det exakt och vad ska jag leta? Tack för ditt svar. gaby Snabb och billi

Kan självdeklaration för att skriva ut i form av enstaka blad & quest;

När försäkran om min deklaration som en besvärlig sak är både dubbelsidig utskrift av ark alltid (har inte den senaste skrivare). Accepterar skattekontoret skattedeklarationen även i form av enstaka blad (redan häftat ihop), eller måste sidan 2 av pl

Vilka är de former av försäkring Bill & quest;

Kära läsare ^^ Jag var nyligen på optiker och tanken att jag behöver glasögon. Jag har redan valt en modell som är relativt dyrt .. För att skydda mina glasögon från potentiell skada, tänkte jag av kompletta glasögon försäkring. Nu har jag hört att d

Finns det andra än andra för privata investerare intressanta former av företagens deltagande & quest aktier;

Så till exempel, något som en investerarkollektivet som investerar i skuldfritt och etablerade företag (före IPO)? Kända leverantörer? Så det finns många möjligheter, är frågan alltid hur mycket säga att du vill och hur liten risk. Däremot kan jag kn