B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-15

Vet du en bra app med finansiella tips & quest;

Advertisement

Jag fick en smak nyligen och är mycket intresserad av appar för smarttelefonen. En app med finansiell rådgivning jag skulle hitta mycket intressant. Har du som ett tips för mig?

answers

Glömma Finanztips. Det kan förstås som idéer och förslag, men mer är inte vettigt.

Mitt tips för app: GodmodeTrader.

Well. Jag tycker apps "Bloomberg" och "Finanzen100" mycket bra att hålla dig informerad. Tips är inte där dock. För indikatorer och ekonomiska nyheter.

Det finns en app med titeln Iteachyouhowtoberich. Men det är mer sannolikt att se med humor. Annars hittades för Iphone och Android en mängd olika program med allmän finansiell rådgivare.

Related questions

Var kan jag hitta bra litteratur med skatte tips & quest;

Jag är en ung professionell och har min första Einkommenssteurrerklärung märkte hur undruchdringlich för mig skatte djungeln fortfarande är. Tack och lov har hjälpt mig en vän som är bra. Men till nästa gång jag vill göra något smartare och därför le

Andel av Conergy en bra tips & quest;

En vän vet mycket bättre än mig på börsen, och berättade att han skulle sätta andelen Conergy. Företaget är som han säger innan en viktig process där det gäller miljarder. Om du vinner, skulle lager garantera steigen.Für mig låter det på grund av osä

Söker seriösa köpare för prydnadsföremål och komma; Juldekorationer och heminredning och komma; någon har ett bra tips & quest;

På grund av omstruktureringen av vår verksamhet, kommer vi att lösa tillbehör avdelningen auf.Der utförsäljning kör not.The mest Ware.bleibt trots reklam och affischer übrig.Wer köper dessa nyare produkter till ansedda priser från? Vi är en hantverka

Dotter ser bra Riesterrente för tjänstemän - hade du bra tips & quest;

Behöver råd för bra Riesterrente för tjänstemän. Min dotter är nu i den offentliga sektorn och skulle vilja göra avsättningar för ålderdom, som med Riester. Jag vet inte om det, så jag skulle vilja goda råd från dig, tack någonsin. Moin Leo, Trevligt

Hitta aktier med lågt marknadsvärde och bra vy & comma; att prisökningarna under de kommande åren och komma; Tips & quest;

Från Opas arv bara 3000 euro är kvar, men jag vill nu att investera i aktier. Jag behöver pengarna under de kommande åren verkligen inte, arvet var va "en stor överraskning. Jag har nu behandlat följande procedur: Jag vill köpa en mycket stor mängd a

Bekvämt umziehen- någon har ett bra tips & quest;

Jag kommer snart att flytta och jag fruktar det även till den kostnad som det MÖBELSPEDITION skall förtära sig själv. Har någon en bra tips om hur man kan hålla kostnaderna under acceptabel när du flyttar? Prova en gång en hantverkare-Online portaler

Mercedes-Benz Bank rekommenderar mig Templeton Global Return Fund & comma; WKN A0MNNP - ett bra tips & quest;

Mercedes-Benz Bank skickade mig brev informera Templeton Global Total Return Fund rekommenderar mig WKN A0MNNP, minskade försäljningen ladda 1,545% regelbundet skulle det vara 3,09%. Tror du att det är ett bra tips? Vad tror du? På grund av en minskn

Exchange: Min Spezi rekommenderade mig att köpa aktier i Infineon & comma; är det verkligen en bra tips & quest;

Vän rekommenderade köp av aktier av Infineon, menar du att jag ska göra det? Aktiemarknaden gör det relativt galen. Nuvarande priset på spelare papper € 3,50, Redovisat värde. Årsredovisning 1,20 € tidigare gjort varje år förlust, utdelning = 0 ... s

Som har en bra litteratur Tips för aktier och bra strategier på börsen och quest;

Som har ett bra tips för mig litteratur i ämnet aktier och strategier på aktiemarknaden? Är mycket tacksam för goda råd! "Helt enkelt investera Genial" Boken av Prof. Dr. Martin Weber av det prestigefyllda universitetet i Mannheim skulle förmodl

Kooperativa aktier & period; & period; Som har bra tips & quest;

Hej, jag letar efter ett kooperativ som matar också delar mer än 2.000 euro utan ytterligare villkor. Hela bör sedan tas endast av investeringar. Vem kan vad bra rekommendera? Bostäder och banker skulle vara min favorit, jag finansiera sig, men inte

0
Views
0
Ccomments