B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring Bilförsäkring ansvarsförsäkring ansvarsförsäkring och plus; Bilförsäkring anställdes bil 2012-04-25

Vergünstigte ansvars priserna på förra årets bil & quest;

Advertisement

En kollega ville göra mitt köp från en förra årets bil, bland annat genom att hävda läckra att det då skulle verünstigte ansvars priser. Stämmer det, och varför skulle det vara det?

answers

Jag vet bara avgiftsrabatter för fordon i Erstbesitz.

Jag vet inte att på kombi HP-priser är mer gynnsamma. Skattesatserna beroende och mindre från en ålder av olycksfallsfrekvensen av bil-klass. Bilarna är indelade i klasser skada och dessutom få en lokal ökning eller tee den försäkrade.

således bidraget beror endast på den köpta bil-typ och inte från att köpa en nyare bil.

prüf men innan du köper försäkringen kostnaden för bilen för dig i fråga kommer. faktiskt nästan alla försäkringar har nu på sin hemsida en länk som leder till bidraget beräkningen.

generellt kan man säga att ju högre försäkringsklassen, desto högre premier. När det gäller regioner kan inte berätta det förenklade.

Related questions

Från Hartz 4 & comma; måste Avgifter avgiftsbelagd sig nu betala & comma; wenns förra året avser & quest;

Kan det vara så att du -om inte nu Hartz4 mottagare för 2 månader, måste betala serviceavgift uppgörelse från förra året själv, även om detta skapade det vid tidpunkten för behovet kommer till en bra kompis till mig, mig idag om pengar frågade efters

Försäljningen av förra årets bil: Jag kan förlusterna från skatte Settle & quest;

Kan förluster på försäljning av ett år gammal bil, kommer som sedan inom ett år säljs vidare senare spekulativa vinster ut och avdragsgilla eller måste ansluta förlusterna själva? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierad

Betala Animal Ansvar & comma; Skador på utländsk bil & quest;

Min systerdotter rida på häst igår och detta skonas, sprang mot en parkerad bil, detta har nu en ordentlig Delle -i min systerdotter tid ingenting händer. Hur mår du nu fortsätta? Vem betalar för de skador som de har ett djur ansvar och en normal ans

Hur gör jag stod för en betalning och komma; vars fakturering förra året genomfördes & quest;

Hej. Jag gör mitt euro för år själv och hade tidigare också aldrig haft problem med FA. Fram till nu. I går fick jag ett brev från FA att detaljerna i euro och momsdeklaration inte skulle matcha. Först och främst: Min intäkter från sektorn är så låg

Bilindustrin gör förmodligen underskott och period; Förra året skadekostnader förmodligen percnt på 106;

I följande artikel sägs att förlust bilindustrin gjordes förra året: www.handelsblatt.com/unternehmen/banken-versicherungen/versicherer-zurich-deutsc ... Med 1 Euro 1,06 Euro intäkter spenderades på kostnaderna (förlusterna, ledning, etc). Betyder de

Ledighet från förra året

På var och en av mina lönespecifikationer i år (januari-oktober) är tidigare semester kvar 48,5 dagar, vilket är fallet. Om rätten att lämna i år för 30 dagar får jag varje år. I min återstående semester pan är (jag talar om uppgörelsen i oktober, ef

Kan jag dra av donationer från förra året i år lät & quest;

Vissa mängder du fortfarande kan glida i deklarationen till nästa år. Hur gör detta med donationer? Kan jag har en under det senaste året inträffade men inte specificerat donation i år fortfarande räknas som avdragsgilla? Snabb och billig hjälp för d

Ust retroaktivt för eventuell förra året & quest;

Bra dag fina forum och trevliga medlemmar, jag hoppas att jag kan vara bra hjälp här. Det är detta. Jag har ett litet företag under 2008. Förra året, men jag har en hel del investerat (Veranstaltungstechnik) En stor del av okunnighet köpt i sitt eget

Vad betyder det: Äktenskap före nyår sparar delning taxa för hela förra året & quest;

Jag läste något som jag inte riktigt förstår. En artikel som skatte rekommendation det att man bör överväga att inte gifta sig i år, eftersom du kan så spara klyvningen taxa för hela förra året. Vad menas? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan.

Resturlaub från förra året & period; Om automatisk överföring & quest;

Jag har jobbet förändrats på November 12. Förra året jag tog bara en dag semester eftersom hela företaget att haft. Nu undrar jag, hur är det med resten av semester förra året. Om överföringen automatiskt? I min förra arbetsgivare var alltid så att s

0
Views
0
Ccomments