B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

bostadsbidrag Hartz IV barnbidrag arbetsförmedlingen familjens inkomst arbetsförmedlingen och plus; Bostadsbidrag 2013-04-25

Vem hjälper passivitet jobb Centers & quest;

Advertisement

God dag,

Vi är en familj av 6 personer. Min make sedan februari 2010. verk på ett företag som honom över 600 Euro netto lägre lön än vad som skulle berättiga oss för Hartz4.
Vi kunde tillämpa samma barnbidrag och bostadsbidrag, som har bearbetats redo även under en lång tid.
Det saknar bara clearing av en rabatt från arbetsförmedlingen eller OK från sidan så att de andra två kroppar kan löna sig.
Det finns inget oklart och det SAKNAS ingenting. Arbetsförmedlingen är bara föra inte saken i slutändan, även om familjen budgeten hade krävt länge sedan.
Jag bad om ett klargörande av gruppens ledare, som just hade hållit effektavdelningen, kallade mig tillbaka igen.
Fallet skulle fyllas i för dem fallet skulle ha gått till någon annan, en våning under ... ca 3 Wochen.Und gånger: kontoren skulle klargöra DAS redan sinsemellan !!!!!!!!!!!!! !!!! Jag menade inte att visas. Det går nu till den 5: e månad.
Vem kan ge mig eftersom det nu för att hjälpa? WQir har kostnaden för bensin, MOT, bilreparationer, 3 barn i skolan, man kommer till Kiga, semester, den Scbhulbeginn ..... vad är det nu?

hälsningar

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hej!

Om du kan bevisa allt skriftligt vad du skrev här, kan du få ett förskott i konsortiet. Det boka tid, berätta vad saken är och begära förskott. Du kan verkligen motivera alla mycket bra, kommer det att livsuppehållande här! Dessutom skulle jag anlita en advokat om råd, kan det mesta mycket snabba.
Och återigen kontor via telefon "nerver". Viktigt, datum tid och har som du pratade dokument. Så du kan alltid visa när du pratar med vem.

Om du inte kan vara generad, kan du be att rapportera om press förort. Återigen har det visat sig i många fall, den ökade arbetstakten av kontoren av en rapport i pressen med 200%!

Lycka till !!!!

Related questions

Pension och mini jobb - möjligt & quest; Pension avgift & quest;

Jag kan förutom min pension även göra en mini jobb utan att förkorta min livränta? Och en annan punkt: PM upp till 450 euro, med en ny mini-jobb falla till pension. Är känslan av mig, jag redan gått i pension? Utöver sin egen försäkrade Trenten en mi

Var hittar du de bästa lediga jobb utomlands & quest;

Fråga för en bekant som vill arbeta utomlands: De ville veta var man faktiskt ser bäst om du letar efter ett jobb utomlands? Vilka plattformar är användbara i det fallet att hitta seriösa jobb utomlands? Något som monster.de enda internationellt. Fin

Kan jag ansöka kostnader för skatt som ett företag bekostnad dras av och komma; även om jag && num; 039 och halv; nen jobb I & quest;

Gjorde förra året ansökte om en annan position. Kan jag använda det här programmet avgifter krediteras med min skatt som ett företag bekostnad, även om jag har ett fast jobb? Misslyckade eller oviktiga Ansökan kan schemaläggas. Det viktigaste de har

Gleitzone & plus; 2 Mini jobb - gå Quest &;

Hej! Jag är i en mycket komplicerad situation, och tyckte att det här på Internet något konkret: I (student) har ett jobb i glidzonen och dessutom en Mini jobb (Student Assistant), där jag tjänar 380 euro per månad ca. Eftersom jag så en månad arbeta

Longtime Hemmafru & comma; efter 30 år av att vara en hemmafru betala 450 Euro jobb pensionsavgifter & quest;

Min syster är 55 och har två upphöjda barn, lärde sig ursprungligen i detaljhandeln. Nu skulle hon vilja arbeiten- snabbköpet baserat på 450 euro de frågade oss vad vi tycker om huruvida Inkomster egen pensionsavgifter fortfarande vettigt. Jag tror i

Vad är mer förnuftigt - löneförhöjning eller jobb behålla & quest;

Vad är mer användbar för vårt samhälle? Om facket kämpa för löneökning eller bevarandet av arbetstillfällen? Jag tror att du spelar på kollektivavtal inom metall- och elindustrin i NRW. Båda är målen lika om man tvingas in i kris om rättvisa för alla

Om man har i en 400-euro jobb föräldrapenning & quest;

En vän till mig är gravid. Det har bara en 400-euro jobb eftersom hon har också ett barn med 2 år. Har hon också rätt till föräldrapenning? Om så är fallet, hur mycket de får? Hon får föräldrapenning, men som H. Binder skriver bara minimibeloppet på

Hur mycket är en mini jobb arbetsgivaren & quest;

Jag sökte en position på vägen, men nu arbetsgivaren säger att han kan erbjuda mig ingen mini jobb eftersom han måste betala så många avdrag för försäkring, som om hände mig. Är det sant? "Jag menar, utan tillämpning som inte är lagligt då, eller hur

bredvid huvudsysslan finns flera mini-jobb tillåtna & quest;

... Om den extra inkomsten inte överstiga 400 euro? I grund och botten måste du arbeta så mycket som du vill och kan. Du kan också ha två huvudsakliga jobb när du skulle få det på något sätt tid. Fördelen med mini-jobb är bara att de 400 euro kommer

Schweiz: Om betald källskatt festangestelltem Job kredit mot inkomstskatten & comma; Jag gjorde en extra & comma; självständigt betala jobb behov & quest;

Exempel: Jag förtjänar 60000 CHF i Jahr.als Arbetare Enligt PayScale, måste jag betala ca 7000CHF källskatt årligen. När jag för övrigt oberoende förtjänar 3000CHF, jag måste betala totalt 63000.- och behöver det för den här datorn här 10000.- CHF /

0
Views
0
Ccomments