B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

bygga besparingar bostäder bonus skulder Bausparvertrag hypoteksinstitut och plus; främjande 2012-07-25

Vem får statligt stöd Building Societies & quest;

Advertisement

Vilka krav måste vara uppfyllda innan du kan få statliga subventioner?

answers

Alla får statlig finansiering, vilket är lägre än vissa inkomstgränser. Den beskattningsbara årsinkomst i bidrag anställdas spar får inte överstiga 17.900 euro i singel eller 35,800 euro för gemensamt bedömda gifta par. I huset bonusen måste den beskattningsbara årsinkomst på 25.600 euro singlar / 51.200 euro för gifta inte vara högre. Den beskattningsbara inkomsten inte att förväxla med bruttoinkomsten. Bruttoresultatet kan vara mycket högre.

Related questions

Vad avgör & comma; om jag får statligt stöd för att köpa ett hem & quest;

Det som avgör om jag får statligt stöd för att köpa ett hem. Jag vet att ingen längre existerar 10e. Men det bör finnas andra erbjudanden. Vilka är de? Så vitt jag vet, inga krav på KfW ska kunna uppfyllas, men endast 30% av den totala kostnaden, upp

Kan också i Tyskland huset bonus & sol; staatl & period; Promotion skall utgå för Building Societies & quest;

Hab grad läsa att i Kroatien 2014 staatl. Promotion helt enkelt utelämnat den avsedda-är också tänkbart i Tyskland? Eller bosparande kunder i Tyskland är enligt överenskommelse, skyddad från det som kan hända? Eftersom en hel del går igenom i dag !!!

Vilka är nackdelarna Building Societies & quest;

Jag läste en artikel i ämnet bygg besparingar. Det bara fördelar uppräknade. Finns det några nackdelar som bör beaktas? Det finns några mindre nackdelar sådana. Eftersom förvärvet avgiften och den årliga kostnaden för kontohantering. Massive är redan

Är nu arbetslös och komma; får inget stöd vad nu & quest;

Hallå Jag var i träning och avslutades utan förvarning. Har återinföras krav mot avskedandet och nu bör klargöras att arbetsdomstolen. Eftersom jag har fått ett avskedande, jag har alltså en blockerande period Argentur för skick) 90 dagar) Nu jag puf

High Tech Gründerfonds - där får du stöd för Application & quest;

Hej! en vän till mig är en fysiker och en begåvad tinkerer. Han har utvecklat en metod med vilken man kan göra sin åsikt pengar (jag inte ens vill försöka förklara detta, eftersom jag förstår att det finns mycket fragmentarisk!). Han tror att man kan

Hur Building Societies & quest;

Jag ser ofta i TV-reklam i LBS, Schwäbisch Hall för att bygga besparingar. Men vad är det här handlar om? Precis som BaFin skrev. Det finns dock a) en beräkning av intresse, eftersom vem jag avstår i 5 år Ansparphase på ränta, Kreit måste också vara

Statligt stöd under studien & quest; Hartz 2 till 25 år gamla och period; & Quest;

Tack på förhand för att läsa .. :) Min situation: Jag är 25 år gammal, fortfarande bor hemma och har efter avslutad lärlingstid (02-05) och en gymnasieskola (07-09) nu börjat studera. Mina KVINNOR nu: Vilka fördelar jag kan relatera från arbetsförmed

Kan par redan använder en Riester kontrakt för två som Building Societies & quest;

Uppfyller ett kontrakt eller ens behöver var och en sin egen när bausparen Detta går sätt. Som med överdelar? Den omedelbara förmedla legitim make måste ha genomgått en Riester kontrakt på hans vägnar. Exempel: Hustrun är anställd och därmed har rätt

Om du får ett stöd barn efterskott & quest;

Jag fick min äldsta dotter barnstöd, men det sattes i augusti som de hade avslutat utbildningen. Nu är hon studerar sedan september, och är nu tillbaka barnbidrag berättigad. står därför mig för månaderna från september till december en efterföljande

Vilka villkor måste en entreprenör som & comma; att ta statligt stöd i anspråk

på något sätt går DZT. handlar om att företaget får statligt stöd, vilket är det därför beslutat. Farm storlek? Försäljning? Nej, det spelar ingen roll. Problemen måste ha orsakats av den ekonomiska nedgången. Ingen hjälp för allmänna problem. den fö

0
Views
0
Ccomments