B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-18

Vem får debiteras & quest moms;

Advertisement

Hej!

Vi är en ideell organisation som inte är momspliktig.

Vi är inte heller ett slut operation.

Dvs. Vi vill inte ta ut moms när vi utfärda fakturor.

Vad om de räkningar som vi får?

Kan vi Biller begära oss räkningen utan moms
utvisa eller han måste då också inte betala?

Skulle vara trevligt om jag skulle få ett svar på det.

Tack och hälsningar

answers

ibland för att förklara det förståeligt (även om EnnoBecker återigen har invändningar, men han kan sedan skriva § det! Tack)

Det spelar ingen roll om du kan dra av ingående skatt eller inte, den som utfärdar fakturan gälla. När du brutto fakturor sedan motsvarande redovisas i deras bokföring!

Jag tror inte heller gå in i en butik och säger: Jag kan inte göra avdrag för ingående, så ingen skatt !!! Och bara för att du en ideell förening eftersom det förändrar inte!

Uppmaning kan du Biller redan, men jag tror att han kommer att rapportera sin faktura inkl. Skatter som ni också borde betala henne. Styrkortet är beror på vem som utfärdar fakturor.

Related questions

Varor till andra EU-länder för att sälja och tid, Hur får jag tillbaka och quest moms;

Jag köpte varorna i Tyskland med moms, då jag säljer allt till Asien. Kan jag få moms? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Om dina exportföretag har delgivits (företagsregistr

Om en ägare av ett fordon och komma; när du får detta och för förvärv av egendom debiteras & quest;

En bekant till mig är förmodligen aufgesessen en ripoff, som jag ännu inte vet exakt och detta vill fråga dig. Poängen är att min vän ett begagnat fordon mot betalning av 2,000.00 euro fick kontant till fordonets ägare, men nu kommer banken och fordo

Jag måste betala moms till skatteverket om du inte får detta & quest; & quest;

Jag har av min byrå aldrig fått en skatt i beräkningarna du ser att jag inte fick det jag har fortfarande detta till skatteverket zaheln om min byrå har loggat insolvens ?? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revis

Konkurs på semester och komma; vad gör & quest; Hur snabbt är tillbakadragande av betalkort på ATM på grund debiteras & quest;

Hi folks, jag är pank och på semester, tyvärr. Har du någon aning om hur snart jag ta hjälp av mitt bankkort på ATM debiteras (i Italien) till mitt konto hemma i Tyskland? I Tuesday'm hem igen och då skulle överföra pengar på checkkonto från sparande

Föreningen vill ha en klubbhus byggnad & comma; han får deklarationen & quest;

Hej! det handlar om en buddhistisk förening som vill bygga ett hus för sina medlemmar och munkar, där alla kan bo, äta och meditera tillsammans. Så ett slags klubbhuset. Med en sådan konstruktion meherere tusen euro uppstått moms, laget kan få tillba

Kan BAföG och BAB tillsammans debiteras & quest;

Jag har varit där ne fråga, eftersom min vän är utbildning och lärling får pengar och BAB (yrkesutbildning stöd) och jag börjar i augusti och min utbildning och få dock BAföG. Oh ja, vi också leva tillsammans. Min fråga är kan kvittas mot varandra el

Kan uppenbara far betalas av den faktiska far efterfrågan & quest underhåll;

En man betala underhåll för ett barn av sin levande separat från honom hustru. Nu visade det sig att han inte är den biologiska fadern av barnet. Kan han be riktiga pappa, som har sedan erkänt faderskap, underhåll betalas nu? Således den uppenbara fa

Kan man förvänta sig med avtalsbrott och komma; om en debitering gånger inte kan debiteras & quest;

Om en direktdebitering från ett företag, till exempel, av Stadtwerke, tider kan inte debiteras från kontot tre, då måste man räkna med att ett avtalsbrott eller liknande anklagas? Vad straffet kan komma till en? Kan det vara så att staden fungerar so

Kan en avgift tillbaka med 11 Euro debiteras & quest;

Är det verkligen så mycket arbete för banken att det är lika så mycket avgift tas ut? Det handlar om debiterings en sparkvot på samhällsbyggandet, inte brist på medel .. Eftersom förutsättningarna ändras till juli i år så geplatzen debiteringar är nu

har verkligen klar Måste lägenhet & comma; alltså Hushålls inbrott debiteras & quest;

Måste verkligen avslutat sin lägenhet, så att hemförsäkringen debiteras, eller efter en paus? Hur kan du bevisa det? Om vi ​​vänder det tvärtom: Endast med tydliga avgångar märken på en dörr eller ett fönster visas en (försäkrade) svacka. Inget av ov