B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-09-30

Vem betalar & comma; när det gäller av polisen till en hälso nödsituation & quest;

Advertisement

answers

Naturligtvis allmänheten. Polis, brandkår, etc.'re här för nödsituationer.

Endast de som medvetet grundlösa begär polisen, kan laddas med kostnaderna. Exempelvis vill man irritera grannarna och skickar honom in i huset, polisen, eller bara vill veta hur lång tid det tar tills elden kommer.

För detektorn av en nödsituation, vilket motsvarar räddningsmedel, kommer inte att debiteras. Även om det visar sig att räddningsinsatsen inte var nödvändigt - ingen kommer att gå vidare till kassan. Om en patient tillförs / transporteras så sjukförsäkringen täcker hela kostnaden.

Med Code eller § jag kan inte tjäna. Reich helt enkelt en proposition till behöriga KK.

Mycket roligt, du vet sammanhanget har du "faktura" i handen, som förväntas ge en säker svar någon på grund av 9 (nio) ord?

Polisen kommer gratis när det blir en nödsituation som du utförligt så beskriver ja kallats.

Related questions

Gotta platt skatt utomlands betalar & comma; om jag har bara en som arbetar där Apartment & quest;

Måste jag betala skatt Platt utomlands om jag har en lägenhet, som finansieras av min arbetsgivare eller arbetsgivaren då saken? Utan att specificera vilket land är och vad avtals arrangemang Du tas emot med din arbetsgivare kan vara någon vettig råd

Om framtiden varje lägenhet GEZ betalar & comma; då måste man fortfarande registrera på begäran på GEZ & quest;

Eller få GEZ adresserna från registreringskontoret eller hur exakt fungerar det? Ja, kära inloggning. Min syster hade en gång förklarat och sedan är kommen på repen. Var ganska ansenlig summa, som sedan gånger bytt ägare. Inte roligt, som jag minns.

Wasserrohrbruch i sällskap & comma; försäkringsbolaget betalar våra löner och komma; o & period; vi måste ta semestrar quest;

Ska vi ta en semester, då bolaget är under vatten u. En fel eller inte fungerar betalar försäkringen chefen? Kommer till polisen som han är klar ta Urluab Jag har inte hört i Zusammehang. Om han nära har inkluderat ett litet avbrott i verksamheten, o

Vilken försäkring betalar & comma; Om bilen är skadad under ett åskväder - inte fullt försäkrad och exkl;

Vilket försäkringsbolag kommer att betala om bilen är skadad i en storm med storm, hagel eller böjda träd, om du inte heltäckande försäkring? här betalar tredje part försäkring av bilar. De andra answerers har beskrivit dig plikttroget slå. Jag vill

Vem betalar lönen & comma; om barnet förskrivs en kur och förälder följer barnet & quest;

Mina fyra år gamla brorsdotter har svår neurodermatit och en läkare rådde en fyra veckors behandling vid vilken modern här. Nu mamman arbetar deltid (50%). Har de tar obetald ledighet? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av c

Jag har en biljett från Schweiz få & comma; Jag betalar & comma; bara de kräver betalning i euro vid en ogynnsam marknad & comma; vad gör & quest;

Jag bor på den schweiziska gränsen och vill betala 250CHF i CHF, men som skickade mig en banköverföring form i Euro, så jag fick en sämre nuvarande takt, det vill säga 1,0 € 3 i stället för närvarande 0,91 €. Kan jag einbezahlen nuvarande takt, eller

Vilka skatter betalar & comma; Om du som lärare förresten fungerar & quest;

God kväll! Jag vet någon som är anställd i ett företag, men nu vägen har möjlighet att arbeta som föreläsare för de anställdas motivation. Det har varit få blivande tilltalade honom eftersom han förmodligen har gjort en presentation mycket bra. Han ö

Underhållsskyldighet - vem betalar & comma; om betalaren är arbetslös och strävan;

Vem betalar underhållsbidrag om utbetalaren är arbetslös? Träder i kraft dvs ARGE och det bygger ett yrkande om? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Den som är arbetslös, fo

Jag har Antwalt efter 3 år betalar & comma, även om min juridiska betalat alla & quest;

3 år, har jag en Antwalt handen .Han fallet har lagt sig och räkningen ska betala min meddelande. Advokaten har bekräftat för mig att allt görs .Och nu efter 3 år, jag har en räkning på detta advokat får betala dem. Måste jag betala räkningen? Eller

Om arbetsgivaren inte betalar & comma; då får du pengarna med Manpower Office & quest;

Vad händer om min arbetsgivare betalar ingenting, jag får pengar då med jobbet? Inte så lätt. Arbetsförmedlingen hoppar bara om det finns en konkurs. på ett enkelt nciht betala lön man inte kan kalla "substitut" till arbetsförmedlingen. Om AG in