B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Ångerrätt shopping webbshop leverans 2017-05-19

Vem betalar frakt & quest;

Advertisement

följande fakta

27.07.2011 Order på webbutik (värde 47,95 €)
27/07/2011 Betalning med Paypal (varor + leverans)
01/08/2011 artikel från mig (inte passar)

... Shop svarar inte på grund av avkastningen ...

10.08.2011 Returnera en produkt med Hermes (3,80 €) på egen hand
16.08.2011 Store kan returnera pengar via paypal och jag har mina pengar tillbaka

So far so good. Dock måste jag nu bära Retourekosten. Är detta legit?

answers

Såvitt jag förstår, att handlarna portot för återlämnande av ett sammanlagt värde av 40 euro har ha i vilket fall som helst. Till din plats skulle jag be återförsäljaren via e-post till återför dig porto.

Ursäkta. Geh` dämnächst i en verksamhet i din lokala detaljhandeln (Försöker möjligt). Ingen spänning om 3,80 !! Hälsning Z ....

Jag tror att avkastningen frakt du måste bära.

Related questions

Semester utgår & comma; som betalar Avbokning & quest;

Min semester avbröts på grund av en större order .. Vem betalar mig nu avbokningsavgifter? När en resa för dig redan hade ansökt om och godkänt, då företaget kommer att betala alla kostnader i samband med uppsägning. Har du bokat men ännu inte godkän

Pflegefall mor till period i USA för dotter &; Vem som betalar vad & quest;

Efter en stroke, kan min mamma inte tala eller läsa eller skriva och är därför i behov av hjälp. Den har ingen privat stöd i D, och kommer nu att flytta till USA för mig. Jag har hört att det är lämpligt att behålla huvudkontoret i D. Vad nu? Vem bet

Olycka med cykel sedan halkade på isen - betalar försäkringen & quest;

För bilar finns det nu en skyldighet för vinterdäck men precis som i cyklar och is. T.ex. om du skadat en bil eller en fotgängare skadas eftersom du glider på cykelvägen och faller? Ska vi acceptera denna risk i vinter själv eller på grund av att för

Om hemmakontor inte betalar arbetsgivaren & quest;

Diskussionen om avdrag för studien är enorm. Men vad är det med människor som arbetar till exempel inom området och har ett hemmakontor? Om inte får redan betalat för kontoret av hennes chef? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifi

3 månader i Schweiz och period; där jag betalar skatt & quest;

Hej, jag är från januari till mars för en praktikplats i Schweiz och tjäna det 2000CHF / månad. Jag vet att jag inte har dubbel beskattas, men vad ska jag registrera mig? Var betalar jag skatt? Det finns en bra hemsida där olika fall presenteras två

Pengar & semi; Schweiz -> & semi; Tyskland och halv; som betalar avgifter & quest;

Hej. Fråga # 1: Om A från Schweiz, B i Tyskland har EUR 1000 som betalar sedan av både avgifterna? Både proportionellt? -> Eftersom vid B endast 995 euro anländer. Fråga # 2: Om en remiss split (2x 500 euro), men vet inte om betalar att B då 2x avgif

Vem betalar rättsskyddsförsäkring & quest;

Vem betalar rättsskyddsförsäkring? Är detta bara är meningsfullt om du har ett yrke där man utsätts för en hög risk och en hel del klagomål har eller är en rättsskyddsförsäkring för ett meningsfullt och alla ska ha? Jag menar att det kan teoretiskt a

beställa Tchibo Privat Card Gold gratis frakt & quest;

Vem har kort, det är så att du får det gratis och sedan kan du alltid beställa fri leverans? Endast vid Tchibo o. Med andra handlare? Till min skam måste jag erkänna att jag aldrig har beställt något på Tchibo på kartan (tidigare karttider Karstadt).

Fel parkerade & comma; Olycka - betalar bilförsäkring & quest;

Om jag parkera felaktigt och detta resulterar i en olycka (till exempel på grund av utsikten togs på vägen), betalar då bilförsäkring helt för skador eller är under min del av skulden och jag måste betala själv? Det beror på brott om här en grov oakt

Inbrott sovsal utomlands - betalar försäkringen & quest;

En kompis till mig är bara i Budapest termin utomlands och bor i studentrummet. Hans grannar har bara bärbara och ipod stals även från rummet ut. Betalar försäkringen av föräldrar under ett inbrott sovsal utomlands? Nej, bara om han hade en hemförsäk

0
Views
0
Ccomments