B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

leasing hyresvärd hyresgäst insättning deposition Tenant & plus; ägare försäljning köpare uthyrning kapitulation överlåtaren 2012-04-27

Vem är skyldig återbetalning av depositionen & comma; om ägaren egendomen sålts & quest;

Advertisement

Vad om deposition om hyresvärden sålde fastigheten och hyresgästen i köparen har en ny ägare? Från vem hyresgästen kan kräva insättning i ett uttalande?

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Säljaren måste sätta motböcker, inlåningskonton, garantier, överföras till den nya ägaren.

Men han är också det nya kontraktet partner hyresgästen. Avtalen antas.

Enligt min mening skall förvärvaren av fastigheten skyldig att sätta in återbetalningen. Eftersom han slutligen in hela rättigheter och skyldigheter den tidigare ägaren av en lag körfält.

Höger, så hyresgästen har mot den nya ägaren rätt till återbetalning av fyndigheten. Beroende på hur insättningen skapades, till exempel i form av ett spar bok, gjord till hyresgästen och blockerade till förmån för hyresvärden, och en beskrivning på banken måste ske så att grunden för den nya Passbook, eller den nya posten klart är vem du är tillbaka får depositionen att utvinna.

Related questions

Jag har rätt till återbetalning av porto & comma; när handlaren levererar fel & quest;

Jag har gjort ett köp på Internet, men varorna inte passar min modell (overksam del) även i beskrivningen av varorna var (passar alla modeller). Jag har i detta fall rätt till återbetalning av porto som jag har betalat? Vad tror du? Snabbare och bill

Vad händer med depositionen & perioden; & period; krig jag exakt igen & comma; och ägaren behåller räntan & quest;

Eller gör var och en sin egen .. Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Din insättning får DU inklusive ränta. Du har rätt att ränta normala sparkonto räntor. För att undvika proble

Personlig konkurs och återbetalning från skatteverket & comma; är pengar på fritiden & quest;

Om du har loggat in personlig konkurs u. Få en skatteåterbäring är skattelättnaden del av en o. Är också på något sätt räknas igen? Det beror på den period som det härrör från. Om det går tillbaka till tiden före konkursen, tillhör det naturligt till

Inbrott i en bostad - skulle säkra dörrlås & comma; måste ägaren av pay & quest;

Jag bor i en Mietblock i grann ingången bröts. Jag har ett gammalt slott med Bartschlüssel- något har inte längre en människa. Jag vill nu att känna sig mer säker, en ny, einbruchsicherers slott. Måste betala ägaren om den gamla är ändå inte längre n

Måste vara en lägenhet behöll & comma; eftersom ägaren inte ersättning & quest;

Kan hyresgästen hålla inne en lägenhet, eftersom ägaren betalar honom ingen ersättning? För min vän som hyresvärd frågar jag frågan eftersom hyresgästen honom nu så beror på att det har avslutats på honom effektivt från personligt bruk och kan också

Finns det i återbetalning av depositionen en förutbestämd ränta & quest;

Jag flyttade i slutet av oktober och är nu fortfarande på min insättning. Min lägenhet jag lämnade arg, snyggt och läka, så jag är inte orolig för deposition. Den enda frågan är, får jag ränta på min insättning? trots allt, det antal år var min hyres

Vad är tidsfristen för återbetalning av depositionen & quest;

Jag flyttar snart och undrar nu, när kan jag få min insättning tillbaka. Eftersom min Wohung har inga riktiga fel, får jag betalt hela beloppet tas emot, om det är viktigt för perioden. Hyresvärden har rätt att hålla inne insättning upp till sex måna

Ska vi som Hartz IV mottagare av arbetsförmedlingen rapport återbetalning av depositionen & quest den;

här Vem vet om HartzIV frågor mig? Jag har en vän som Hartz IV mottagare är nu och har fått deposition för sin lägenhet tillbaka. Har han som nu på något sätt Rapport från arbetsförmedlingen. Att någon sa till honom? Jag tror att du behöver ARGE inge

Återbetalning av betalningen kommer att hållas inne AOK och med gamla skulder med sin laddning och komma; Jag hänvisar bara Hartz IV & comma; ska försäkringsbolaget att göra & quest;

Jag skulle en återbetalning på cirka 260 € zu.die AOK berättade att de skulle hålla inne bidraget samt inkomst med gamla varar skyldig verrechnen.mein begränsas enbart till intäkterna hartz4.rechtlich min åsikt inte. Eftersom du har förmodligen haft

Skall hyresvärden ränta på depositionen & comma; om han behåller särskilt lång & quest;

Måste betala hyresvärden ränta på det insatta beloppet om han behåller depositionen särskilt lång (över sex månader). Åtminstone inflationen bör kompenseras för det? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begä

0
Views
0
Ccomments