B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-01

Vem är berättigad till skador på min bil till & komma; Om ett träd faller i grannen det Sturm & quest;

Advertisement

Vem betalar för skadorna på bilen när ett träd (eller brutna filial) faller i grannens storm?

Träd har döda grenar som faller på mindre än Storm.
Skall jag skylla sig själva om jag parkera där?

answers

Detta ämne har redan diskuterats mycket. Fastighetsägaren är ansvarig för att se till att ingen skada härrör från sin egendom. För detta måste han också kontrollera tillståndet av växter i erforderliga intervaller. Men ingen, och även behöver ingen avsättning för oförutsedda händelser för att träffa lika orkaner kan. Det är därför du bör som bilister har en tredje part försäkring. Endast en verkligen skyddar mot effekterna av stormskador.

http: //www.finanzfrage.net/frage/wer-kommt-fuer-den-schaden-an-meinem-haus-auf-w ...

Related questions

Vem är berättigad till skador på mitt hus & comma; Om ett träd faller i grannen det Sturm & quest;

Är det sant att jag sitta kvar på skadan, om inte en viss vindstyrka har segrat? Hur kan jag skydda mig? Kommer min fara försäkring mot risken? Eller måste angränsande försäkra sina gamla träd? Du "behöver" vindstyrka 8, så att byggnaden försäkr

Vem är berättigad för skador som orsakats av en uprooted av stormen träd på & quest;

Om ett träd på egenskapen faller över i en våldsam storm och faller på en parkerad bil utanför huset, så jag måste betala för den skada eller betala staden kostnaden för detta? vi ta oss av rättsläget. Trädet står i ditt land, så det är ditt träd. Sk

kan jag låna min bil och komma; betala min försäkring i händelse av skada och quest olycka;

Hur skall det gå när jag lägga min bil till och från låna min syster och det bygger en olycka. Kommer min försäkring då fortfarande skador på min bil? Försäkringen betalar skador på sin egen bil när det finns en heltäckande. Oavsett vilken av förarna

Skador på parkerad bil är min försäkring för den & quest;

Min flickvän har hänt efter dag: när hon kom till sin bil, som hon hade parkerat några kvarter från hennes hus har upptäckt en stor buckla i dörren. Färgrester är också att känna igen att hon är så uppenbarligen någon körde in i bilen medan den stod

Fäster bilförsäkring för skador på en bil av en fallen Exhaust & quest;

Jag har varit i morse med en lös avgas på motorvägen. Om min avgaser skulle tappas under körning och en annan bil hade skadat bilförsäkring skulle ha betalat kostnaderna? seh jag också så hade också redan NEN liknande fall med min bilförsäkring (http

Betala Animal Ansvar & comma; Skador på utländsk bil & quest;

Min systerdotter rida på häst igår och detta skonas, sprang mot en parkerad bil, detta har nu en ordentlig Delle -i min systerdotter tid ingenting händer. Hur mår du nu fortsätta? Vem betalar för de skador som de har ett djur ansvar och en normal ans

betalar min ansvarsförsäkring - Skador orsakade av bil & comma; som accepterar kompensation & quest;

är idag i dryckesmarknaden u.'ve ölflaskor i 6-köpte kartong. Självklart har jag stammen är inte ordentligt stängd, detta öppnade under körning. Lådan föll från den öppna bagageluckan, bilen bakom mig var skadad av de tappade flaskor. Jag trodde jag

MYCKET VIKTIGT & exkl; Skador på bakskärmen bil

Hi folks, jag har en mycket viktig fråga. Så det gick: En kvinna slog mig med sin BMW X5 mot min Audi A4. Jag hade tidigare varit en brist skada fendern lite längre till vänster om den nyligen inducerad skada webbplats. Jag var tvungen att reparera a

Kommer min ansvar för skada som orsakats av skador på min bil av en annan & quest;

Det hände på en Tankstelle.Das bil var parkerad en bit bort på bensinstationen. När återinträda men Jag drog passagerardörren lite för långt och rörde vid hög byggda trottoarkant. Passagerardörren var skadad i processen .. Jag var varken innehavaren,

Elden brann igenom av gamla kabel i väggen som är berättigad till skador på & quest;

När det gäller i en hyrd lägenhet i en brand brann igenom av gamla kabel i väggen, som är sedan ansvarig för skadan? Ägaren? Naturligtvis, ägare. Han är äntligen ägare och måste garantera perfekt skick. Situationen är annorlunda om du har orsakat ska

0
Views
0
Ccomments