B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-25

varpå baserad pensions East

Advertisement

Medel pension East att man måste ha arbetat i öst, eller bor i ålderdomen i öst?
Och vad händer om du har arbetat dels i öst och väst, eller har bott delvis i öst och väst? Hur beräknas det?
respektive hur många procent ökning av pensionerna kan förvänta någon när han arbetade delvis i öst och väst och har också delvis bott i öst och väst?

answers

Det är ett av anställningsorten. Get kreditpensionskontot poäng och tider är nästan märkt (öst eller väst). Om det inte finns någon plats för sysselsättning (z. B. Bend av ALG I) är en av bostad.

Related questions

Projiceras baserad pension

Jag har silkeslen November 2001 full invalidpension. Det extrapoleras bisOktober 2012 med 3,6% minskning Bin 1955 geb.Ist så okej, tack på förhand. Detta är bra, eftersom du ännu inte har fyllt 63 år. I din full invalidpension till en tilläggsperiod

Är pensioner kvinnor i öst verkligen högre än pensionerna för West kvinnor & quest;

Alla bra frågor är tre: äntligen var vid bordet mycket debatt om huruvida det är sant (som en gång läsa) att pensionerna för kvinnor i öst faktiskt vara betydligt högre - än pensioner kvinnor i västvärlden. Jag lovade på ekonomisk fråga att ställa, n

pension Tax

Min make fortfarande fungerar och jag får sedan 1år pension Erhat skatteklass 3 och jag hade fem .my fråga! Behöver jag för min lilla funktionshinder anka även betala skatt eller jag nu befriad från statskassan? T Den sjukpension måste tyvärr också b

Vad är en pension med fonder och strävan;

Hur fungerar en pension med fonder? Förväntas att pensionsåldern är högre än för en vanlig pension? Du har alltid valet av olika "djävlar". En kapitalbaserad pension ger bara en investering i pengar och en avkastning på cirka 3-4% - så bara gång

Pensionär skatt - varav pensions årgångar inkluderar skatt de lyckliga årgångarna & quest;

Mina Stammtisch pensionärer har klagat idag igen vad det var nästan kul igen. Alla är rädd nu att behöva betala skatt. Nu är frågan på grund av pensionären skatt som årgångar är -steuerlich sett för de lyckliga årgångarna med ingen eller liten kontro

Vad är en hybrid privat pension & quest;

Min son erbjöds av sin investeringsrådgivare en hybrid privat pension. Hur en sådan pension, låter nästan farligt. En fond baserad pension med en garantimodellen. Det finns nu många olika modeller. Men Achtng någon garanti kostar pengar. Bilden visar

Beskattning av vinster på fondsparande & quest;

Jag har sedan 3 år en fond sparplan där jag köper varje månad för 100 Euro aktier. Om enheterna separeras från nästa år? För om jag skulle sälja en del av hur vinsten beskattas? sedan tillämpar källskatt? Jag skulle upprätthålla fondens Fyrklöver. In

Kan jag förlora pengar och strävan i Riesterrente med medel;

Jag kommer bara att bli intensivt involverade i Riesterrente innan jag låta mig råda. Fonden baserade pensions verpricht mycket. Är mina bidrag till säker? säkert för alla Riester produkter är stolparna. Bästa prestanda och lägsta möjliga kostnad, ha

Om försörjningsbalansen subtraheras från Neuheirat mitt ex och invandring Kanada & quest;

Jag är en tjänsteman och frånskild 1989. När skilsmässa Versorgungsausgleich fastställdes. Jag kommer att gå i pension och försörjningsbalansering kommer att dras från min pension. Min ex gifte och emigrerade till Kanada. 1. Om försörjningsbalansen d

Om East pensionärer eh && num; 039 & semi; högre pensioner har & comma; varför de får mer pension ökning & quest;

Vad skulle intressera mig, har jag ofta läst att öst pensionärer högre pensioner än West-pensionärer. Men hur man ska förklara att East pensionerna få en bättre pension öka det då? Om de dubbla gynnar? Dessa är två olika saker. Så länge den genomsnit